28

Анонимен

преди 9 години

Сравняват се несравними неща. Децата в бг са цял ден в училище особено в начален курс. Разликата е в това, че по света няма занималтия т.е. уч. Процес е целодневен и качествен. Моето дете е цял ден в у-ще и като се прибере вечер доучваме. Стрес и безумие, смачкващо децата. Иначе първолаците от 8 сутрин до 11.30 ако не са на занималния, което е малко. Трябва всичко са се промени уч. материал, подхода, начина на преподавате - всичко е толкова сбъркано.

27

Анонимен

преди 9 години

НАЦИЯ ОТ *** ГЛУПАЦИТЕ НА ЕВРОПА

26

Анонимен

преди 9 години

Битката на бойното поле се кове в класната стая.Перефразирана тази мисъл на Бисмарк сега звучи.Просперитета на една нация се кове в класната стая.Смятам че нивото на оценка сега е много високо.През моите ученически години учителите пишеха 5 на тях а 6 на господ.Трябват още повече радикални мерки за оценка.Минимум 2-3 да остават в същия клас.Дасе знае кои ще бъдат аутсайдери а не да се налива фалшиво самочуствие.Имахме прекрасна система за обучение и оценка.Само така образованието ще стане конвер

25

рера до28

преди 9 години

И даскала ти взема хилядарка да научи детето ти да пише.Я не ме разсмивай, щот ще вземеш да ми оправиш деня още от сега, пък съм решила да стъжня живота на мъжа ми!! Ха-ха-ха!

24

никакво доверие

преди 9 години

Още в заглавието блести ЛЪЖАТА.Целта е една: Разделяй и владей!

23

Анонимен

преди 9 години

не плашете народеца! това в смолян и стара загора не са никакви плъхове и съсели, а електорат идващ от турция за изборите, като тук-таме се мяркат и активисти на бсп!

22

рера до кратун

преди 9 години

Учениците са под стрес още в семейството, и си изкарват стреса в училище върху други деца или учители. Иначе за другото си прав!

21

Анонимен

преди 9 години

A TE DASKALITE NIKAK,AMA NIKAK NE VZEMAT RUSHVETI !!!

20

рера до 25

преди 9 години

И рушветите ли си декларират по ДДС, щото туй го чувам за пръв път. Ако не знаеш какво е рушвет, да те светна, че става въпрос за подкуп, комисионна за решаване на проблем в твоя полза.

19

Кратун

преди 9 години

Защо в България всичко тръгва да се прави по най-глупавия възможен начин. Има проблем с качеството на образованието и типично по милиционерски, първото за което се хванаха е броя на часовете. Проблемът е с неадекватната учебна програма, сбърканите методи на преподаване, учители, които отдавна са загубили желание да работят с деца или никога не са имали такова, просто са търсили сигурна работа. Имам преки наблюдения върху процеса и твърдя, че знам за какво говоря! Децата са под стрес в училище!

18

Анонимен

преди 9 години

TEZI,KOITO IZREDI SA REGISTRIRANI PO DDS,KOETO ZNA4I,4E VSE PAK PLASHTAT NJAKAKVI DANACI,DOKATO DASKALITE NE PLASHTAT NIKAKVI !!!

17

рера до 22

преди 9 години

Каквито данъци плащат магистратите , политиците, докторите, чиновниците и всички др. на рушветите които получават

16

Анонимен

преди 9 години

До Гошо...*** 12: "Всичко е...синджир марка и тръгва от...слабата държавност."Слаба била държавността! Я, каква държавност са си укрепили другарите. Както и да гласуваш все те остават. Уж падат пък пак начело да грабят. Не можеш ги бутна.

15

Анонимен

преди 9 години

KAKVI DANACI PLASHTAT U4ITELITE,KOITO DAVAT 4ASTNI UROCI ? MAI NIKAKVI ! KAKVA OTGOVORNOST NOSJAT ZA NEGRAMOTNOSTTA SRED U4ENICITE ? MAI NIKAKVA !!!

14

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯА всики ден хващат някой от вас да проституира и да си продава "децата"

13

до 17

преди 9 години

Кой ти каза, че преди 89г. учителите са получавали по-малко?

12

Deutschland

преди 9 години

Децата в на4алното у4илище в Германия имат 45 min у4ебен 4ас и не приклю4ват у4ебната година по рано. У4ителите имат ваканция , но не и друга отпуска.

11

Анонимен

преди 9 години

PREDI 89-ta GODINA,U4ITELITE POLU4AVAHA PO NISKI ZAPLATI,NO U4ENICITE ZNAEHA POVE4E !!! ZASHTO TAKA ?

10

рера до попа

преди 9 години

Нема да стане, щото като измре гостоприемника нема кой да храни паразита и той ще си търси нов такъв.

9

попа

преди 9 години

Няма страшно, от *** малцинство с по над 3 деца в семейство са обещали, че всичките редовно ще ги пращат на училище и ще лансират увеличаване на часовете, за да се компенсира демографския проблем на най-бързо изчезващата нация в света - българската. До 12ти клас плътно щели да седят.