6

шопо

преди 9 години

Я ПА РУЧАМ БЬЛГАРСКИ ЧЕСЬН , ЛУК , ДОМАТ, КИСЕЛО ЗЕЛЕ СА АНАСОНЛИЙКА И РАКИЙКА, КИСЕЛО МЛЕКО И СИРЕНЦЕ. И НЕ БОЛЕДУВАМ ОТ НИКАКВИ ГРИПОВЕ - НИ СВИНСКИ НИ ПТИЧЕ. КАО ЩЕ ФАНИМ СВИНСКИ ГАО РУЧАМ СВИНСКО И ВИНСКО. Я ПА СУПЕР ПРОСТОТИЙТЕ ДА СИ ГИ РУЧАТ ИНГИЛИЗИТЕ И ЯНКИТЕ СО ГМО ТО БАРАБАР. Е ПА ЗАТОВА СО ТЛЬСТИ И НЕ ИМ СТАВАТ ПАТОЦИТЕ - АЙЕРОПЛАНИТЕ. СУПЕР ТЬПОТИЙ MADE IN USA!!! ДА ЖИВЕЕ ШЛЬОКОВИЦАТА И СУПЕР ТУРШИЯТА. НАЗДРАВЕ! БЬЛГАРИ!

5

Анонимен

преди 9 години

Бира, вино и ракия.

4

Анонимен

преди 9 години

Ми те, ако изследват плодове и зеленчуци от пазара в САЩ, трябва да започнат с основния критерий да не са ГМО. Щото там масово са такива, а нормалните се продават само в специални магазини.

3

Анонимен

преди 9 години

Чесън , лук , моркови , чушки , домати ..зеле Грозде, ябълки , круши , лимони, портокали , банани..На всички тези храни в Български книги от 60-те, 70-те, ( за Гимкастик или Готварство )са описани витамините, които може да си набавим !Сега ми откриват супер храни ??

2

Анонимен

преди 9 години

Диетолозите нямат сериозна научна основа, върху която да градят теориите си. Просто още не знаем напълно как функционира организмът ни. Затова диетолозите гадаят, а в редки случаи по-лошо - обслужват опредекени производители.В следствие се получава така, че почти всяка храна ту е определяна за супер-храна, ту е анатемосвана. После пак супер-храна и пак анатемосвана...Какво да правим? Аз ям каквото ми е вкусно - вярвам, че организмът ми го иска!

1

Анонимен

преди 9 години

"Има и суперхрани, които не покриват установения стандарт. Такива са ... чесънът, лукът и ..."Това че чесън и лук не били полезни го разправяйте на хамериканската си аудитория.