Я ПА РУЧАМ БЬЛГАРСКИ ЧЕСЬН , ЛУК , ДОМАТ, КИСЕЛО ЗЕЛЕ СА АНАСОНЛИЙКА И РАКИЙКА, КИСЕЛО МЛЕКО И СИРЕНЦЕ. И НЕ БОЛЕДУВАМ ОТ НИКАКВИ ГРИПОВЕ - НИ СВИНСКИ НИ ПТИЧЕ. КАО ЩЕ ФАНИМ СВИНСКИ ГАО РУЧАМ СВИНСКО И ВИНСКО. Я ПА СУПЕР ПРОСТОТИЙТЕ ДА СИ ГИ РУЧАТ ИНГИЛИЗИТЕ И ЯНКИТЕ СО ГМО ТО БАРАБАР. Е ПА ЗАТОВА СО ТЛЬСТИ И НЕ ИМ СТАВАТ ПАТОЦИТЕ - АЙЕРОПЛАНИТЕ. СУПЕР ТЬПОТИЙ MADE IN USA!!! ДА ЖИВЕЕ ШЛЬОКОВИЦАТА И СУПЕР ТУРШИЯТА. НАЗДРАВЕ! БЬЛГАРИ!
Ми те, ако изследват плодове и зеленчуци от пазара в САЩ, трябва да започнат с основния критерий да не са ГМО. Щото там масово са такива, а нормалните се продават само в специални магазини.
Чесън , лук , моркови , чушки , домати ..зеле Грозде, ябълки , круши , лимони, портокали , банани..На всички тези храни в Български книги от 60-те, 70-те, ( за Гимкастик или Готварство )са описани витамините, които може да си набавим !Сега ми откриват супер храни ??
Диетолозите нямат сериозна научна основа, върху която да градят теориите си. Просто още не знаем напълно как функционира организмът ни. Затова диетолозите гадаят, а в редки случаи по-лошо - обслужват опредекени производители.В следствие се получава така, че почти всяка храна ту е определяна за супер-храна, ту е анатемосвана. После пак супер-храна и пак анатемосвана...Какво да правим? Аз ям каквото ми е вкусно - вярвам, че организмът ми го иска!
"Има и суперхрани, които не покриват установения стандарт. Такива са ... чесънът, лукът и ..."Това че чесън и лук не били полезни го разправяйте на хамериканската си аудитория.
Най-полезните храни – кои са те?