36

do 49

преди 9 години

защото нормалните цивилизовани хора мразят и турция, под достойнството ни е да коментираме анадола- оттам само лошо е дошло. Но за *** и *** като теб е любима тема. марш в анадола, безродник гнусен и стига си цапал тук. крайно вереме е да се криминализира всеки опит за реабилитарането на 5 вековния ислямски геноцид, ***, както е в Гърция

35

Анонимен

преди 9 години

NA TAQ MUMIQ MOZYKA IZSYXNAL,KVI GLUPOSTI DYRDORI TOQ PTERODAKTIL?

34

:))

преди 9 години

Тая нашенска леля с тоя еврофейс се е взела много на сериозно!

33

До 43

преди 9 години

Много е жалко, че прехода направи от българите едни материалисти в държава, в която е трудно да бъдеш такъв. Следвахме грешния модел на Запада, който не е приложим едно към едно с българските навици. Трябва наистина да се въведе вероучение в училищата. А защо не и връщане на базова военна подготовка в рамките на няколко месеца. Само така ще можем да върнем някакви национални и християнски ценности.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2014/09/26/bylgariia-e-strana-na-krystopyt-s-buntoven-narod.240172

32

tih velikan 681

преди 9 години

VSICHKI RIBI MOGAT DA PLUVAT PURJENITE NE!!AKO DURJISH TOYAGA I PREGOVARYASH VSICHKO E OK,AKO GOVORISH MNOGO KULTURNO NO NE DURJISH TOYAGA STAVASH MITKO KITKATA

31

Анонимен

преди 9 години

Напротив,България е с най търпеливия ,чуждопоклоннически и глупав робски народ който позволи за 25 години да му разбият и съсипят държавата,да прогонят младите в чужбина и да му промият мозъка с измислени ,,ценности''! Жалко,но факт !

30

Анонимен

преди 9 години

"Не сме народ а ***.....", а тая коя е ?

29

Анонимен

преди 9 години

Бунтуваме се само по форумите и под сурдинка. За да си бунтовен народ, трябва да имаш силно чувство за солидарност, достойнство и смелост.Ние имаме ли ги? За да сме народ, трябвада имаме и общи цели и национални ценности. Имаме ли ги и кои са те?

28

33333

преди 9 години

ПРЕДНИЯТ МИ КОМЕНТАР Е ЗА 33.

27

33333

преди 9 години

ДО 35 АМИ ВЗЕМИ ПОПРОЧЕТИ МАЛКО БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ,ВМЕСТО ДА СЕ ЧУДИШ. НАЙ- УСИЛЕНО ИСЛЯМИЗИРАНЕ Е ИМАЛО В ОПРЕДЕЛЕНИ РЕГИОНИ НА НАШИТЕ ЗЕМИ, КОЙТО СА БИЛИ СТРАТЕГИЧЕСКИ ВАЖНИ ЗА ИМПЕРИЯТА И ТАМ Е БИЛО НЕЖЕЛАТЕЛНО ДА ИМА ХРИСТИЯНИ. ТАКИВА СА СЕВЕРОИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ, РОДОПИТЕ ПЛЮС ЧАСТИ НА ПИРИН, СЕВЕРОЗАПАДНА СТАРА ПЛАНИНА. ИМАЛО Е ПОСТОЯНЕН ТОРМОЗ И ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРИТЕ И В ДРУГИТЕ КРАИЩА,НО Е ТРЯБВАЛА РАБОТНА СИЛА ЗА ПРОИЗВОДСТВО КАТО РАЯТА.ТУРЦИТЕ В ПЪРВИТЕ ВЕКОВЕ НЕ СА РАЗБИРАЛИ ОТ ЗЕМЕДЕЛИЕ.

26

ПРОСТ НАРОД

преди 9 години

Статията и истините казани в нея са много силни! Съжалявам безкрайно много, че българина е толкова слабоумен, че по какъвто и начин да му се поднесе проблема той търси оправдание или пренебрегва реалността, така че да изчисти слабата си психика от ангажиментите, които има като индивид...Докато чакаме като новоизлюпени пиленца някой да ни пуска храна в устата и се оправдаваме колко сме мизерни и как нищо не можем да направим ще затъваме все повече и все повече ще се разделяме и противоречим!

25

хаха

преди 9 години

Доста се смях докато четох статията и коментарите.Хайде днес вали и не става за разходка.Да пишем глупости и да се псуваме на воля.

24

Сандо

преди 9 години

бунтовен народ ?!??! да бееее, последо излезнаха с багери и трактори като забраниха варенето на домашна ракия

23

художника

преди 9 години

Българина е роб на себе си и е бунтар само в кръчмата.Българина си мисли, че само той има права и всички други са му длъжни.Длъжни са да почистят след него, където и да е. Длъжни са да му дадат работа. Да го пуснат най-отпред на опашката. Да му осигурят предимство на пътя и ..... се "бунтува", когато не стане неговото. Той уважава ТАРИКАТИТЕ, а възпитания човек го смятат за ***. -ТЕ ТОВА Е !!!

22

Джек Лондон

преди 9 години

Гладът и яроста са чести спътници.

21

Анонимен

преди 9 години

егати глупостите,още една копърка от сортимента на "Сталинка".. "бунтовен народ" бля,бля..ама от 60 се усетила и се е чупила на запад.. ай бегай...

20

до гурбетчийката

преди 9 години

това казано от "същество" като теб което от векове го ползват за "ОПИТИ" ЗВУЧИ СМЕШНО

19

до гурбетчийката

преди 9 години

това казано от "същество" като теб което от векове го ползват за "ОПИТИ" ЗВУЧИ СМЕШНО

18

до 26 и 28

преди 9 години

Не ти отърва,а!?:))))

17

ха

преди 9 години

Поредния саксиен философ!Така му отърва,така приказва!Иска и се да е потомък на "бунтовен народ"!Разбираемо е!Българина е един крадлив и страхлив мишок,дето чака други да го оправят!И те го оправят,ама не както му се иска!Това е големия проблем на българина!