15

Виктория

преди 9 години

Как не ви е срам? Тази статия е взета от чуждестранен сайт и просто е преведена на български. Не е цялата, но всичко в нея е от ето този сайт - прикачвам линк от статията - elitedaily/dating/10-curious-things-you-learn-after-moving-in-with-your-boyfriend/765483/Отвращавате хората от журналистиката в България! Има много добри журналисти, а вие се срам за съсловието! Наглеци! Да си пишат имената под крадени статии....

14

biohazard

преди 9 години

хахахаха ей образи такива, той си стоплял хляба в микровълновата, ама не ве, ще пусне голямата печка да загрява че по-добре стават филиите. смешници

13

Анонимен

преди 9 години

Когато започнете да живеете с гаджето си, ще установите че и той си попръдва от време на време, обича да си бърка в носа, да гледа мачове, формула 1 или предавания за спортен риболов; да колекционира халби, книги или стрелички за дартс... с други думи - нормален човек, със собствени навици. Чудо голямо! Помага ли ви, обича ли ви, грижи ли се за вас (както и вие за него) няма значение дали ходи с един червен и един зелен чорап за късмет (или щото не може да ги намери)

12

ггг

преди 9 години

Теодора Драгоева явно не успяла успешно да се нанесе при гаджето си и се опитва да разубеди и останалите :)

11

Анонимен

преди 9 години

По- голяма тъпня не бях чел от много време... Цитирам жена ми към майка си: "Той чисти по- добре от мен и теб взети заедно!"... В крайна сметка, има си лични блогове за мозъчни пр*дни, не е нужно всеки изстрадал "журналист" да ни занимава със стереотипите си, пък били те и преписани от някой тийн сайт.

10

феминист

преди 9 години

Ми кво шсъ занимавате с тез мъжища - вземете си неякое свястно момиче като вас и си живейте живота.

9

Анонимен

преди 9 години

Авторката на тази статия да си купи един вибратор и да спре да слага всички мъже под общ знаменател

8

Анонимен

преди 9 години

Има ли бивши евтини.....лол, а и да те питам тя табелка ли има на *** ,че и личи от километри?Рокцата....хехе...

7

Анонимен

преди 9 години

Няма как такъв тип мъж да ми бъде гадже още повече да съжителствам.Този път не позна.

6

Анонимен

преди 9 години

пиши на кирилица стига с тази маймуница. Хах...lol

5

...

преди 9 години

До Мен 3 , hahahha ,

4

Анонимен

преди 9 години

Това което е написано в поста ти е отвратително.Това ли ти е целта?Каквито статиите такива и коментарите.Да скарва хората по между им.Да не би ти да си поръчителя,писателстваш от името на Михаела.Знам ли?Много често се води монолог към нея.Като не се пише аавторката а се подчертава името.Какво ли се крие зад този толкова на често воден монолог винаги в края на всяка статия?

3

Анонимен

преди 9 години

До 4Така,както описваш нещата не знам дали има общо с твоето съвместно съжителство с господин Х.За дядо ли ми говориш?Подобни навици са за типичен възрастен човек.Все пак първите пет години от една връзка е всичко това съвкупност от навиците на единия и другия,пасване на характери,еднакви интереси,стремеж към нещо заедно.Навици!За това става въпрос.

2

Мен

преди 9 години

..., че е статия за 18 годишни.

1

Анонимен

преди 9 години

Навиците му.Какво харесва и какво не.