93

Анонимен

преди 9 години

МАХАЙТЕ -ГИ ТЕЗ ГАДОВЕ БЕ БОРИСОВЦИ И ПЛЕВНИ,ФАНДЪЦИ,ТУРИ,БЕСЕПАРИ И ДРУГИ СЛУГИ НА САЩ СВЪРШЕНО Е С БЪЛГАРИЯ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ БЕ ИЗВЪДЕТЕ СИ ОЧИТЕОТ ГЪЗЪ

92

Yann

преди 9 години

Държавата отдавна е абдикирала..все още можем да се спасим, но едва ли.. умираме дори по-бързо отколкото мислим..заминавам и забравям докато все още мога.. чао, майко Българио, довиждане, чутовни балкане..

91

Анонимен

преди 9 години

Така "гаси пожари" че да е удобно за пожарникаря.

90

Анонимен

преди 9 години

Тази усмихната разплута *** ни натресе нови санкции от европейската комисияЧестито

89

От село

преди 9 години

Моля ви господа министри , не правете повече нищо!!!! До изборите остават 9 дни (с тях и без тях). Вече направихте множество неща в ущърб на държавата и най-вече народа на България !! Умолявам ви, НЕ ПРАВЕТЕ ПОВЕЧЕ НИЩО ПРЕЗ ОСТАНАЛИТЕ 9 ДНИ !!!!P.S. знам че "Ви" и "Вас" се пише с главна буква , но на вас не ви се полага .

88

Анонимен

преди 9 години

Нагъл и отвратителен е тоя на снимката.

87

Митьо

преди 9 години

Защо тогава всички партии са се мобилизирали да влизат в парламента, след като е толкова зле положението?Борбата за кокала ще е голяма и пак ще ги гоним като кучета и ще им чупим белите автобуси.*лета недни безсрамни. Няма ли кой да ги накаже най-после? Къде се покри и патриарха вместо да тропне по масата в унисон с гласа на народа?

86

Иво

преди 9 години

Все повече се доказва, че Орешарски беше много по-добър премиер от Близнашки

85

Лора

преди 9 години

Принцип на назначения по време на управлението на кабинета " Близнашки" - ако си от ГЕРБ си назначен, ако не си - уволнение

84

Росен

преди 9 години

Героги Близнашки все повече се превръща в Георги Герберашки. . .

83

Анонимен

преди 9 години

Ако поне за 2 години се спре краденето,източването,усвояването ще живнеме,Ама пуста алчност ще затрие е род и родина

82

Мима

преди 9 години

Обвиненията срещу кабинета са доста основателни, все пак ясно се вижда, че се кадрува само за една партия и се прави всичко възможно да се подготви евентуалното и управление, като всчко негативно ще падне върху бушона наречен " Служебен кабинет"

81

Коста

преди 9 години

Това сега думи и действия на премиера ли са или на началника му Бойко?

80

Антоанета Цонева

преди 9 години

Няма ли кой да защити професора от мръсните комунистически атаки в този червен форум. Утре всички на протест на паркинга пред битака в Орландовци.

79

Анонимен

преди 9 години

Близнето смени гоумия брат СССР с ЕС.Другарката Росица Пастиркова, така разправяше, че не сме комунисти, а демократи.Раданчо и Пръмовица им припяват от време на време.

78

Мишо

преди 9 години

Лесно му е да говори как страстите трябва да се успокоят, явно, защото той си е добре и си се е уредил, но пострадалите, ощетените и бъдещите ощетени заслужават нещо по-добро от " Да успокоим страстите"

77

Сашо

преди 9 години

Така като гледам служебния кабинет ще отнеме славата на ГЕРБ и ще фалира държавата още преди да постави Бойко начело

76

Анонимен

преди 9 години

На тоя от снимката разкладката му ще да е доста сериозна !

75

Това е този

преди 9 години

Георги Близнашки- съветник на Тодор Живков и кандидат член на политбюро на ЦК на БКП!На погребението на заместника на Тодор Живков- Йордан Йотов!Близнашки "Чичо Дачо борбата продължава до пълната и окончателна победа на комунизма в България"А сега демократ и Бойковист. И чакате с подобни милата ни и изстрадала родина да се оправи!

74

Катя

преди 9 години

Не съм и очаквала друг развой на събитиято от това служебното правителство да сключва неизгодни договори да плаща предварително сметки и да кадрува в администрацията - все пак подготвят почвата за ГЕРБ, а Бойко има нужда да му е лесно