19

Анонимен

преди 9 години

Първо, нямам с какво да стрелям. Второ, НЕ бих стрелял по полицай. Трето, оръжието му е било незаконно. Четвърто, той е стрелял пръв. Пето, заплашвал е деца. ДАААА, НАИСТИНА Е ЖЕРТВА ЧОВЕКЪТ. ЖЕРТВА НА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ! ЖИВИ И ЗДРАВИ!

18

Стефанов

преди 9 години

Хубавото от цялата ситуация е, че още веднъж видяхме колко некадърни и несъстоятелни са плужеците от МВР! Да попитам анонимния отдолу - ако ти взривят вратата и започнат да стрелят по теб - ти къде точно ще ги целиш, за да се защитиш? В краката може би?!?

17

Петко льо

преди 9 години

Повече Петковци, по-малко мърморковци и фагетчета да има!

16

Анонимен

преди 9 години

Според теб куршум в главата какво значи бе, Тихомире? Ти ако се защитаваш от някого БЕЗ ДА ЦЕЛИШ ДА ГО УБИВАШ, там ли ще се целиш? Хайде сега "като мъж" му пожелавам да си полежи едно хубаво в затвора!

15

Тихомир Томов

преди 9 години

До Анонимен 15 Какво умишлено убийство ???? На теб в 5 сутринта да ти взривят входната врата и да ти изтрелят 600 куршума естествено ще се наакаш , а този човек ги е посрещнал като мъж и не се е уплашил , а е защитил майка си и честта си на Българин !

14

Анонимен 15

преди 9 години

Да не говорим, че е квалифициран състав - убийство на служител от МВР. Ауччччч... не искам да съм на негово място.

13

Анонимен

преди 9 години

Вие сте пълни ***. Очаквам магистратите да си свършат ПОНЕ ВЕДНЪЖ работата. Засега добре се справят. Абсолютно умишлено убийство. Цъкай минуси, народе-е-е-е-е. Сега е времето да блеснете, че иначе няма кога.

12

Анонимен

преди 9 години

Не пуснаха стрелеца от Лясковец...Амче прави са хорицата. Той сънен натръшка 30 барети-марети, а сега разлютен и 300 ще опатка, юнак Петко! Ще ги отнесе като бясна крава теленцата си!

11

XXL

преди 9 години

Аз не зная,защо още този човек жертва на просмуканата от повръщано система не Е ОЩЕ ПУСНАТ в къщи да си ходи ???

10

бг лайнар

преди 9 години

Вулгарастките башибозуци са най-добри в тормоза на болни и възрастни хора. Истински балкански юнаци, но... за друго не стават.

9

коко

преди 9 години

Место него скоро на сьдебната скамейка ще застане тоя с голямата глава Лазаров

8

До 4 анонимен

преди 9 години

Това с дупетатин много ми харесва! Ти също ли си дупе-татин или си дупедаващ!?

7

До 5doncho

преди 9 години

Мили Дончо явно не си запознат със случая. Нахлули в фома му да му поднесат торта а пък тои от свенливост отказал,....да много добър човек, дано не излезе от затвора психопат като него най-добре зад решетките!

6

Който и да е

преди 9 години

Скоро забелязах в центъра на Горна Оряховица жената. Нищо й нямаше. Кога свари толкова да се разболее!

5

doncho

преди 9 години

Не знам случая , но не бих се изненадал човекът да се е защитавал. За какво са нахлували в дома му примерно? Не виждам да пише. Невинен до доказване на противното.

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя как още не се е кандидатирал за дупетатин??Имам пошлото чувство, че постоянните Петкови саги както и на оня Енимехмедов ни отклоняват вниманието за суперважните неща в държавата.Аман бе !

3

Анонимен

преди 9 години

Сега да видите как ще се окаже че не Петко е застрелял баретата ами другите барети са стреляли на сляпо и те са го мернали.

2

Momo

преди 9 години

***!Ако искаше да убие някой да го беше блъснал с автомобил. Сега вече щеше да е обявен за невинен и да си клати краката вкъщи.

1

Руди

преди 9 години

Брей, а кафенце с кифличка сутрин и топла храна на обяд не е ли поискал. То бива демокрация при нас ама ние надминаваме всички.