235

Анонимен

преди 9 години

Добре де, само на мен ли ми се струва,че Бойко се държи сякаш изборите са минали и той е ясен и категоричен победител?!?!

234

Анонимен

преди 9 години

На следващите избори, трябва целия народ да излезе пред урните и да не гласува, а да бойкотира тази пародия, която ще ни разиграят за пореден път. Трябва всички да са навън и с жива верига да спрат десетте платени ***, които ще дойдат да си продават гласа. Нито един човек не трябва да е пуснал гласа си в урните и да е станал съучастник в това. Всичко трябва да се изрине из основи, иначе няма нищо да се промени. Тогава нека гласуването да е задължително.

233

колибри

преди 9 години

Такааа , дойде време ББ да изпитва притеснение от това БСП да не се държат с него, както той с тях по време на управлението им.Каква ирония......

232

Анонимен

преди 9 години

Политическата и обществена подкрепа ще я имаш,такава каквато ти даде на предното правителство.

231

Венелин

преди 9 години

Правителство на малцинството от герб, което вече сме го гледали, подкрепяно от ДПС. Това ни очаква след изборите Това е и идеалната конфигурация за Доган, Местан и Пеевски - хем ще казват, че не са на власт и не са виновни за нищо, хем ще си правят каквото си искат. Глупаците, които гласуват за герб ще им излезе през носа!Единствената надежда ще е, народа да се вдигне на истински протести и да помете тази престъпна групировка. Ванга го е предсказала, но ще има много кръв и даже убити в София!

230

наближава времето

преди 9 години

когато трите хай-големи клана на бкп-то ще започнат пазарлъци за раделяне на останалата баница. Да, ама дали ще се постигне равновесие? По-скоро ще има голямо дебнене и надлъгване. На гърба на материала. Няма обаче да се оттеглят. Ще се ръгат с лакти където падне докато някой се помине. Със сигурност това няма да е бкп_дсп-то.

229

Анонимен

преди 9 години

Скрии се бе Боко народа вече не толкова *** колкото ти си мислиш

228

Душко Добродушков

преди 9 години

Просташко е да се гласува за тиква!

227

Анонимен

преди 9 години

Te БСП и ДПС също не бяха коалиция, просто подкрепиха един и същ премиер - Орешаески!Сега ще е същото, без коалиция ще се подкрепи премиер, но е възможно и да не е Бойко а някой друг :)

226

Анонимен

преди 9 години

Бойко ефенди феса няма никога повече да управлява даже ако деформаторите и паричният фонд са в парламента което няма и да стане

225

йоцо

преди 9 години

до268 и кой български партии да управляват,кой са те,цитирай.

224

Анонимен

преди 9 години

Бокооо, каквото е казал и каже Местан той ще управлява, елементарна сметка е. А с времето цифрите все повече ще нарастват, колкото и да не ти се иска и стиска. По три пъти на година избори да печелиш-никога няма да управляваш.

223

Rad

преди 9 години

Ще се изкефя много, ако ДПС спечели изборите и натири тоя милиционер. Едва ли се забравя скапаното гербаджийско управление, когато и спестяванията на хората обложиха в банките. За Доган винаги-за гербави ченгета никога.

222

Анонимен

преди 9 години

Вслушайте се в думите на Валери Симеонов он НФСБ. В негово лице виждам надежден политик, с хъс!

221

анонимен

преди 9 години

и аз съм против ДПС но МНОГО ВНИМАВАЙТЕ ДА НЕ СЕ ОКАЖАТ 1 СИЛА...не ги подценявайте и за миг.помнете ми коментара.........

220

анонимен

преди 9 години

защо пък ББ мисли че ще спечели, до сега реално по места не ги искат много,много.особено в смесените райони,са 0;1 за другия.попитайте ЦЦ защо го няма на предизборни митинги и сбирки...

219

анонимен

преди 9 години

може ли някой от коментиралите да каже кои трябва да управлява BG и как да се излезне от това блато.кажете верните политици за целта без партии,кажете моля ви имена...благодаря ви предварително...само имена без коментари кажете,споделете,дайте реални хора...

218

ХРИСТО

преди 9 години

БОРИСОВ , ДВЕ ПАРТИИ ВЕЧЕ ТИ ГО КАЗВАТ В ОЧИТЕ ,ЧЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ С ГЕРБ ,НО УСЛОВИЕТО Е ,ТИ И ЗАТВОРНИКА ЦВЕТАНОВ ДА ВИ НЯМА ТАМ - НЕ СТАВА И ДУМА ТИ ДА СИ ПРЕМИЕР ! БСП , АКО СКЛОНИ ДА РАБОТИ С ГЕРБ И НЕ ПОСТАВИ ГОРНОТО УСЛОВИЕ , ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ СИ ЗАМИНЕ В БИТИЕТО ,КАТО СДС ! ТИ , МОЖЕ БИ ТОВА ИСКАШ ,КАТО СИ СЕ РАЗПРИКАЗВАЛ ПРЕД РОЙТЕРС !

217

Анонимен

преди 9 години

На кое от казаното от Борисов може да се вярва.На това от днес,вчера,преди седмица,преди месец,на това което говори от година и два месеца,или това което ще каже утре.Ако някой може да помогне, много ще съм му благодарен.Или да изчакам следващите дни до изборите,за да се ориентирам в разнопосочните ,противорчивите и взаимно изключващите се мисли изказани на глас.Толкова непоследователен в приказките политик не сме имали.Как ли се чувстват неговите хора,като не знаят какво ще му хрумне.Затова и говорят по-общо за всякакви благини,но без предизборна програма.Само по тезисите на др.Борисов.

216

койчо

преди 9 години

Тоя май наистина си вярва, че ще управлява! БЛАЖИННИ СА ВЯРВАЩИТЕ И ТЯХНО Е ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО!!