99

Г

преди 9 години

Ха така увеличавайте ,друго не знаете да говорите -ваща мама -ама който го увеличава ,той да го плаща!

98

do 126

преди 9 години

Затова да благодарим на др. Костов, който подписа договорите за марица 1 и 3- ползваме или не ползваме тока, сме длъжни да го изкупуваме целия, до последния кв/ч 25 г напред и то на префенциална цена, т.е каквато американицте кажат. Това сътвори иван Костов, Р.Овч им одобри договорите, а Плевнелиев им подписа преди 4 г някакво послендо разрешително. тези хора си изкараха комисионните-милиони, а на нас натресоха скъп ток на заплати 300 лв, а евтиният АЕЦ отива за гърците.

97

Бай Диван

преди 9 години

Може бе, може ... Що да не може ... Защо ще чакате чак от нова година? Я още от ноември. Октомври не щото има избори та да не стане биля ... Плавно и полека от ноември. Декември пак. От началото на 2015 не всеки месец ами на 15 дни ... Даа, може ...

96

Гост

преди 9 години

Ще Ви разкажа една история за красивия о-в Занзибар.Този о-в се намира близо до бреговете на Африка в Индийския океан.На този екзотичен о-в хората са много бедни,получават около 60 долара на месец.Имат ток и питейна вода,но не ги използват,защото не могат да ги платят.Туристите са Богове,настаняват ги във висока класа хотели и ги обслужват перфектно.Сега питам-ние на там ли сме тръгнали?

95

Анонимен

преди 9 години

само АТАКА ще им бие шута на тия веи-та, американски тецове, ерп-та и тем подобни, но за съжаление българския олигофренски народ няма да ги избере

94

Анонимен

преди 9 години

От ДКЕВР да кажат на какво основание повишават цената. Защо ел. енергията от ВЕИтата и Марица Изток е в пъти по-скъпа от тази от АЕЦ и се изкупува с приоритет

93

Анонимен

преди 9 години

Светле, Светле, ако продължаваш с тези глупости може съвсем да ти се СТЪМНИ!!!

92

АТАКА

преди 9 години

От новия ДКЕВР Забравиха за доказаните кражби от ЕРП-тата за 900милиона, а 100% са много повече след силния натиск от НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ГЕРБ.Отмениха 20% данък печалба на шейховете на ВЕИ.Американските Марици също ги погалиха там ПРЕДАТЕЛЯТ КОСТОВ СКЛЮЧИ ИЗГОДНИЯ ДОГОВОР ЗА НЕГО И ТЯХ.Сега по всички платени медии се редят да обясняват, че поскъпването е неизбежно и тока е най-евтин в България.Поредната лъжа обслужваща богатите.Спират се изредените по-горе и се оправяме имаме АЕЦ+3 и 4 бл.

91

правда

преди 9 години

Специално до "протестна мрежа" - преди да коментирате консултирайте се с вашата шефката АМЕРИКАНСКАТА ПОСЛАНИЧКА В БГ. А до народа получаващ информация само от медиите - НА НИТО ЕДНА НЕ ВЯРВАЙТЕ...ПРОМИВАТ ВИ МОЗЪЦИТЕ ЗА ДА НЕ СЕ ВДИГНЕ НАРОДА. Наистина от 90г насам България не е на Българите а е в чужди ръце които я ограбват и заличават народа, не се чудете ИСТИНА Е това е дългогодишен сатанински план а сега си показват лицата дори без да се притесняват...знаят че народа вече е манипулиран.

90

Рали1

преди 9 години

До Пак онзи ... старияНаистина е малко мястото тук.От кой да започнем първо,че са много.Всички във властта от 1990 до днес са вътре малко или много,добре е да има и доказателства!Все са си поставяли подписите някъде под документите.По последвалите назначния ще познаете за чии интереси са работили някои!/Като Ковачев в Росатом,напр./Мечтая си за деня,в който прокуратурата ще повдига обвинения и за национално предателство.

89

Анонимен

преди 9 години

За декември 2013 сметката ми за ток е 32 лв.Пуша цигари за 6 лв на ден. С колко ще ми се вдигне сметката през декември 2014 г?

88

Анонимен

преди 9 години

Работя на 2 места, нямам грижа за цената на тока.Само *** могат да *** като прасета,че им вдигали тока!Работете за левове, не чакайте подаяния за жълти стотинки.

87

Анонимен

преди 9 години

С яйца ги замеряха и пак гадости мислят! Другия път ще летят камъни срещу ВЕИ - тата. И проблемът ще е решен, няма да се налагат увеличения.

86

ДА, АМА НЕ

преди 9 години

РУМЕН,РАЗБИРАЧЪТ "ЕНЕРГЕТИК",/КОЛКОТО БОКО Е ДЕЙСТВИТЕЛЕН ДОЦЕНТ, А НЕ ИЗМИСЛЕН КОЛЕКЦИОНЕР НА ТИТЛИ И ЗВАНИЯ/, БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ, ЧЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ Е ЗАЛОЖЕНО ТОКЪТ ОТ ВЕИ ДА Е 11%. ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ, НАЧЕЛО ДОЦЕНТА, Д-Р БОКО БАНКЯНСКИ Е ВЕЧЕ НАД 20%,АКО НЕ И ПОВЕЧЕ,КАТО НАЙ-ГОЛЯМ ДЯЛ В ПРОИЗВОДСТВОТО МУ ИМАТ ВЕТРОГЕНЕРАТОРИТЕ, КЪДЕТО СА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЦВЕТЕЛИНА МУ.ЗНАЧИ СПОРЕД РАЗБИРАЧА РУМЕН, НАРОДЪТ СЕ ВДИГНА СРЕЩУ ЕВТИНИЯ, А СИ ПЛАЩА БЕЗРОПОТНО "СКЪПИЯ" ТОК.

85

Анонимен

преди 9 години

ЕДИНСТВЕНОТО РАЗРЕШЕНИЕ НА ПРОБЛЕМА С ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА Е АВТОНОМНИ ЦЕНТРАЛИ. СЪБИРАТЕ ПАРИ ОТ ВХОДА НА БЛОКА И СИ КУПУВАТЕ СЛЪНЧЕВИ ПАНЕЛИ. ЩЕ ИМАТЕ СОБСТВЕНА ЕЛ.ЕНЕРГИЯ И ЩЕ СТЕ НЕЗАВИСИМИ ОТ МОНОПОЛИСТИТЕ. ВЛОЖЕНАТА СУМА ЩЕ СЕ ВЪЗВЪРНЕ САМО ЗА НЯКОЛКО ГОДИНИ. А ВИЕ ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ И НЯМА ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТЕ С КОЛКО ЩЕ ВИ ВДИГНАТ ЦЕНАТА НА ТОКА МУТРЕТАТА.

84

Анонимен

преди 9 години

Червените *** са три броя , а опорната точка е "гражданска война".

83

Анонимен

преди 9 години

Само мързеливите и некадърни хора се плашат от цената на тока- Я. Петров и сие!Безплатен обяд няма.Ако не си поддържаш къщата , в един момент тя ще рухне, това ще се случи и с държавата.

82

ВЕЩИЦАТА

преди 9 години

АЗ ПРЕДЛАГАМ ОТ ОКТОМВРИ ДО МАЙ ТАЯ ГОСПОЖА ДА МИ ДАВА НЕЙНАТА ЗАПЛАТА, А АЗ ЩЕ И ДАВАМ МОЯТА ПЕНСИЯ. ЧУДЕСНО НАЛИ. АМА ДАЛИ? МОЕТО СИ Е МОЕ, НО И ВАШЕТО Е МОЕ!!!!

81

Рали1

преди 9 години

До До Рали 1Дори не съм мислила да съдя когото и да било.Но е редно всичко да се знае.И освобождението от турско робство е нямало как да се случи според песимистите,но е станало!Яйцата и камъните са класика,но има и цивилизовани начини.Само,че трябва да сме единни.За отнемане на лицензи вече не говорят управниците,развалянето на договорите е рисковано,споровете в Арбитражния съд в Париж...Късно се сетихме за дивидентиЧЕЗ осъдиха България за укрити при приватизацията задължения за 4 млн.евро

80

Нямам думи!!!

преди 9 години

Има ли депутат чието семейство да не е член на енергийната мафия под една или друга форма питам ???Не ми говорете за "санитарният минимум". Мафиоти долни крадете и се спуквате, а увеличенията ги плаща народа !!! До кога ще грабите! До кога ?? Най лесно е да вдигате цените защото това са пари на готово откраднати от българските данъкоплатци.