16

Анонимен

преди 9 години

тоя не беше ли някъв ентусиаст дето искал да тества условията в затвора и после да пишел статия ??за 6 години що писания ще изпише :) луда работа

15

Отровено общество

преди 9 години

Ужас, как може да работи, това нарушава човешките му права, трябва по цял ден да се излежава в луксозна килия с телевизия и интернет, а също така да има право да си поръчва храна по избор като в ресторант.

14

до 26

преди 9 години

ами влез тогава в затвора ***-ще ти намерят работа веднага,тъкмо ще спреш да пишеш простотии .

13

Дановски

преди 9 години

Уважаема галактика, ами ако на някой честен, принципиален и достоен, но непокорен човек враговете му направят постановка (активно мероприятие) и съдът го осъди, защото завалията не е откраднал и няма пари да си откупи свободата? Как да бъдем сигурни, че всеки, намиращ се в затвора е престъпник, след като толкова много крадци и мошеници са на свобода и нищо не ги застрашава?

12

До Гурбетчия

преди 9 години

В затвора в Пазарджик има цех по металообработване,имат си и стопанство със зеленчукови градини,свинарници и т.н.Преди години затворници работеха в завода за акомулатори в оловните цехове...така че навсякъде се работи,такива като теб,дето прекаляват с филмите -много неприятно се изненадват ,когато попаднат на такива места.Аз не зная-ти преднамерено ли си толкова *** или някак си ти идва отвътре ?

11

циника

преди 9 години

Не виждам нищо страшно в това затворниците да работят. Трудът играе облагородяваща човека роля, създавайки ново разбиране за живота. Затова в системата за изтърпяване на наказания в цивилизованите страни трудът заема особено важна роля.

10

циника

преди 9 години

браво! В затвора влезе американец, ще излезе човек!

9

До Гурбетчия

преди 9 години

Пак мислиш със *** си-няма затвор по света,в който затворниците да не работят.Изключение правят затворниците с тежки присъди,които са под специален режим.Нещо повече-да работиш в затвора е превилегия,за която в БГ затворите плащат подкупи,зашото така се намаляват присъдите.Има и друга причина-като те затворят на 2 кв.м. и там си по 24 часа-пари ще даваш да видиш небе.Имам познати лежали в затвора-24 часа ако не излезнат от килията и полудават,не случайно за това са разходките в ,,карето''

8

?!?

преди 9 години

Tука някакъв се беше изказал "и природозащитниците там", но коментарът явно е изтрит. Абе ***, ти хотелче на морето ли построи, като бутна на общинарите или какво? Ей на такива като теб им трябва рехабилитация в затвора.

7

БРАННИК

преди 9 години

Какво сега трябва да го съжалим ли?! Колко мирни хора избиха американците по време на своите военни (миротворни) кампании, че да се впечатлявам от някакъв техен шпионин и живота му в затвора. Да го пратят тук, да видим ще се оправи ли!

6

до Гърбутчия

преди 9 години

Абе пич, ти си много куха лейка!?! И що да не работят затворниците??? Не стига, че ни крадат и убиват, а и като ги вкарат в затвора пак да ги храним??? Според тебе, кой плаща храната, тока, водата и дрехите на затворниците? Данъкоплатеца ли го плаща? Затворниците трябва да бачкат, но не по 8 часа на ден, а поне по 12, та поне по нещо да се различават от съвестните граждани...

5

Монархист

преди 9 години

до 6Ако се поинтересуваш малко ще разбереш, че в Гуантанамо са разделени на няколко "лагера". Като има и такъв, който се контролира от ЦРУ и са отричали съществуването му. А щом са отричали смятай какво се е случвало там. И още нещо - спомни си за изтеклите снимки именно от там преди години и после пак говори, че само си лежиш и си сърбаш супата.

4

ttt

преди 9 години

До ГУРУБЕТЧИЯ:Дават три супи и три филии хляб всеки ден! Охааа!

3

ttt

преди 9 години

Не знам вината му. Но тези условия са нормалния живот на милиарди селяни по света. По добре някой да разкаже за условията в Гуантанамо, където хората без присъда са затворени в помещения по-ниски от тях. Стоят там с години!

2

Монархист

преди 9 години

Е, то за тебе ще е така, щото знаят, че ще плямпаш после. Я питай ония дето като ги осъдят ги съдят за по три поколения напред - децата и внуците им се раждат и изгниват в затвора.

1

Анонимен

преди 9 години

Трудът краси човека, я вижте какъв убавец е станал. :D