42

Нег-ото

преди 9 години

нещо много е опулен?Създадените от тях и финансирани " БИВШИ " борци за свобода ,май ги опънаха изотзаде, а ?Те амриканците докато не избият мирни хора не могат да дишат.

41

Сетер

преди 9 години

ИДИЛ е творение на Путин и Асад. Нещо като стръв за която Обама да се хване, след като го е страх да се опъне както трябва на Путин в Украйна.Така на света се предлага друго зрелище,а Путин в това време довършва Украйнас одобрението на Меркел. После САЩ и ЕС ще се хапят отзад, защото *** ще застанат плътно до задниците им и всяко мърдане ще доставя кеф на Путин.НАТО ще се разпадне тъй като се обезсмисля ако членовете му не защитават съюзниците си.А ИДИЛ ще изчезне така както се е появи.

40

Шоп

преди 9 години

До НФБИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ СУРОВИНИТЕ КОИТО ЩЕ ИДВАТ В ЕВРОПА---------------- А ти кой искаш да контролира суровините, Путин ли? Или да си направят монопол със Сирия, Иран и Египет и да акат в златни ***, докато ние им плащаме по 200 долара за барел? Я по-добре "хаУс", отколкото твоята фалшива справедливост.

39

Анонимен

преди 9 години

Има една хубава мъдрост в Корана - остави онеправданите сами да се борят за правата си. Не се бори за човек, който не е готов да се бори сам. Не си играй да освобождаваш роби, не се застъпвай за страхливци. Благодарност няма да получиш, подарената свобода няма да оценят, благодетеля си ще предадат.

38

анонимен

преди 9 години

имаше един коментар че най-големите терористи са САЩ.аз искам да попитам къде до сега САЩ са печелили война.във виетнам,лагос, камбоджа, ирак,палестина,авганистан имн.др..срещу кого воюват и се бият,от какво се опасяват и защитават.

37

Анонимен

преди 9 години

До НФБtaka li?I ti be6e tam kato obe6tavaha takali?ok razbrah.taka kaji be 4ovek,drugo e 6tom govori6 ot parvo lice.abe kato se zamislih...Da jivee velika Turciya.drugite pod n..a

36

Анонимен

преди 9 години

Щатите имат дълг 17 трилиона. Единственият начин да се оправят е домогване до чужди ресурси. И обсебване на европейския пазар като изолират ЕС от Русия. Това е и играта с Украйна.

35

Анонимен

преди 9 години

Нека САЩ бъдат така добри да си вържат кучето, което хранеха до вчера, вместо да се опитват да го застрелят в тълпа от хора! *** създават *** и се "борят"срещу тях.

34

Анонимен

преди 9 години

Значи унищожава тези 13 петролни находища да им секнат парите малко ама не нещо гнило тва е ясно и на ***

33

Леле че народ

преди 9 години

Обама несвършил едното е почнал друго Иска човека и близкия Изток да подчини напълно и цяла Украйна,но нали знаете какво става с човек седящ на 2 стола? От опит знам,че хванеш ли се с едно нещо преди да си довършил друго накрая може и двете да не довършиш Обама явно си пада дооста самонадееян комарджия,но не е майстор и усещам,че ще завърши работата с фиаско

32

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 9 години

Боже, прости му, той вече не знае какво върши !Уж е против ИДИЛ, а е против Башар Асад, който е главен враг на ИДИЛ ...Хамериканска шизофрения !

31

aminiza koyiim

преди 9 години

Da jivee velika Turciya i USA

30

Анонимен

преди 9 години

Самолетни удари на САЩ са безсмислени и ще избият само повече невинни деца и християни, докато джихадистите ще се разпръснат на малки банди и ще колят и изнасилват още повече. САЩ нямат изход освен да вкарат пехота.

29

Анонимен

преди 9 години

EBOLA, ISIL, OBAMA...CARAMBA.

28

Samo minavam

преди 9 години

Става интересно.Ако искат да им повярват,американците трябва да водят воината ,която води Путин в Кавказ.Брутална и жестока.Нямат избор.Цитирам откъс от химна на въздушно десантните части на Русия.....Чака ни смъртоносен огън,но няма да се върнем.....

27

Анонимен

преди 9 години

Много ми е интересно защо ИД не обелват и дума против Израел, нали евреите уж са най-големият враг на мюсюлманите?

26

Анонимен

преди 9 години

До Така се правиНе си виновен, че си се родил ***. Само България и сега Украйна приемат такива *** закони. Виждаме какво става в България ще видите какво ще стане и в Украйна. А доколкото до сегашната военна операция в Ирак и Сирия нищо няма да се реши с въздушни удари. Друг е начина за решаване на проблема, ама нека големите специалисти по Близкия изток включително и тези които се водят за такива в България да се досетят. Дотогава ....

25

ЗЗЗЗЗЗащо ?????

преди 9 години

Не-ърооо, нали ислямистите САЩ ги подкрепяха / въоръжение, долари ....всичко /. Нали САЩ ги провъзгласи като бойци за демокрация!!!!!!!! Нали Саддам Хюсеин ПРИТЕЖАВАШЕ атомна бомба? Вие сте най-ТЕРОРИСТИЧНАТА държава в света. Вие - САЩ. Малко е да ви колят един по един.Вас трябва с *** да ви горят, както горихте мирни хора във Виетнам.

24

Така се прави

преди 9 години

Така се строи демокрация,а не като в БГ милиционери от ДС да *** навсякъде!Туричнов подписа закона за лустрациятаГоворителят на Върховната Рада на Украйна Александър Турчинов подписа закона за лустрацията на органите на държавната власт и сега го предава за подписване на президента Петро Порошенко.На 17 септември парламентът на Украйна прие документа на второ и окончателно четене. Според премиера Арсений Яценюк, законът обхваща близо 1 милион души чиновници, държавни служители, сътрудниц

23

Ив

преди 9 години

Чудя се тоя свят кога ли ще заживее в мир без някой да заплашва някого, или някой да иска да завладява света.... или това е най-голямата издънка в човешкия ген...