187

Анонимен

преди 9 години

До НФБA, ne. Porosenko vseki den se "gordee", che sinut mu e na vojna. Dolen luzjets. Chovek, kato slusha i gleda, kakvo stava v Ukrajina, zapochva da misli, che Zapadna Ukrakna e patologichen sluchaj na obezumjavane. Maj shte trjabva nova Bjala kniga za fashistkite zverstva 70 godini sled ***. No ukrainskite fashisti sa oshte po-gadni, zashtoto sa prosti i tupi. Glupotsi, po-blizak ot suseda njama - za dobro ili z;o. Che veche go vidjshme onja s rairanite gashti - toj vzema, toj ne dava

186

НФБ

преди 9 години

До baihuiГЛАВОРЕЗИТЕ ОТ ЦРУ ВЪВЛЯКОХА УКРАИНЦИТЕ В ТАЗИ МЕСОМЕЛАЧКАНИТО ПОРОШЕНКО НИТО МИНИСТРИТЕ МУ ИЗПРАТИХА СИНОВЕТЕ СИ НА ВОЙНА..ИЗПРАЩАТ СЕ БЕДНИТЕ..ХОРАТА ОТ СЕЛАТА НАСИЛСТВЕНО СЕ ПРИВИКВАТ В АРМИЯТА И ПОД ДУЛАТА НА ОБУЧЕНИ ОТ ЦРУ ГЛАВОРЕЗИ ТРЪГВАТ ..ДНЕС Е ЯСНО ЧЕ ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТОВИНОВНИЦИТЕ СА ПОРОШЕНКЩО И МИНИСТРИВИНОВНИЦИТЕ СА И ТЕЗИ ТАМ В БЕЛИЯ ДОМ..ЗАРАДИ ИКОНОМИЧЕСКИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ САЩ ПОДПАЛИХА СВЕТА..И ГОТВЯТ ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА

185

Анонимен

преди 9 години

Същите ,които убиваха в Босна, убиват и сега.Те са щатни ЦРУ наемници.

184

11

преди 9 години

Това заприлича на Босна! И там беше на верска основа.

183

Божо

преди 9 години

До НаблюдателТи си откровен фашист !!!

182

Божо

преди 9 години

До НФБНай-добре е да осъдят фашагите украинци, като ги изселят в северна корея, а поляците , българите, литовците, латвийците и всички останали фашаги направо да се разстрелят !!! Не разбирате ли, че фанатизма ви е патологичен !!! Има добри и лоши украинци, има добри и лоши руснаци !!! Обвинявайте за цялата безумна касапница кремълската мафия, без която никога нямаше да има толкова загинали хора !!!

181

Наблюдател

преди 9 години

Четете как с създава Украинската ССР и как влиза в състава на СССР, как ПОляците провеждат асимилации и зачистки в сегашните западни Украински територии, и тъкмо сега промитите от техните наследници мозъци, платени от еврогейовете и хамериканските пиндоси правят същото само че Донецк и Луганск, избивайки цивилни хора.. Защото срещу въоръжени те не смеят да се изправят , ядат бой като маче у дувар, и си го изкарват на невъоръжени...И платените гейове им се възхищават, бравос , вие сте велики..

180

Наблюдател

преди 9 години

До 222: И пак сорсоидите платени показаха плоските си лъжи или просто незнание :)) Какъв Сталин през 1920 година ги гони не знам, това първо, и второ, кой кого напада и се опитва да създаде реваншистки отново някаква велика Жечсполита също. Четет бе сорсоиди четет, точно тогава украинците в галиция се бията срещу поляците заедно с руснаците, беларусците, литовците , латвийците. Четете ***, иначе си оставате прости платени прозападни ***, дори не сте гейове :)))

179

Божо

преди 9 години

До ТОДОР ХРИСТОВАнтихристов, антихристов, този на снимчицата е световен шампион по създаване на масови гробове !!! днешното дребно кремълско диктаторче копира мустакатото дребно кавказко чудовище !!! Между другото, умници като вас , диктатурите не ги търпят !!! Такива борци за "правда", като вас диктатурите ги пращат на едно и също място, както и нормалните хора , изразяващи гражданска позиция !!!

178

НФБ

преди 9 години

Откриха масови гробове в ДонбасНОВОРУСИЯ ОПЛАКВА СВОИТЕ ЖЕРТВИПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО САМО ТАКА МОЖЕ ДА СЕ НАРЕЧЕ ВОЕННАТА ИНТЕРВЕНЦИЯ ИЗВЪРШЕНА В НОВОРУСИЯ ОТ ФАШАГИТЕ ОТ КИЕВПОРОШЕНКО И МИНИСТРИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ОТ СПЕЦИАЛЕН МЕЖДУНАРОДЕН СЪД В СЕВЕРНА КОРЕЯЗАЩО ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ СЕ КРИЕ ОТ НАРОДИТЕ НА ЗАПАДНА ЕВРОПАА ЗА НАД 1 МИЛИОН ПРОГОНЕНИ ОТ ДОМОВЕТЕ ИМХИЛЯДИ ДОМОВЕ СА РАЗРУШАВАНИ ОТ ДЕСЕН СЕКТОР ЗА ДА СЕ ПРИНУДЯТ ЖИТЕЛИТЕ ДА СЕ ИЗСЕЛВАТПРОВЕЖДАНО Е ЕТНИЧЕСКО ПРОЧИСТВАНЕ

177

neo

преди 9 години

работата се изяснява.....мейданските фашисти си служат с фашистки методи. Ясно!!!!

176

Наблюдател

преди 9 години

Та толкова по историческите ретроспекции, може да ровим дълго, но не виждам връзката със сегашно време. Знам че доста злобноидни платени еврогейчета всячески се опитват да намерят оправдание и да злорадстват ,но това за мен изобщо не е оправдание драги ми смешковци. В слуая с масовите гробове, и не само, в цялата ситуация в Окрайна, виждаме кои са фашагите които убиват невинни, мъчат пленници, мародерстват , изнасилват жени.. И кои са платените подпалвачи на всичко това. Хуната скоро ще си плати

175

Наблюдател

преди 9 години

Мдам, гледам сега сорсоидите се връщат към Катин, а дали ще благоволят да се върнат към 1920 година когато тъкмо получилата независимост Полша след първата световна война, напада все още в хаоса на гражданската война територии на Руся а? Ами дали тия сорсоиди платени ще си спомнят за загиналите от глад и болести в полски плен червеноармейци ? Не понеже е нямало храна, просто така решили реваншистките шляхтичи , да си връщат за това че ги е нямало на картата като държава. Та да попитам все пак..

174

Анонимен

преди 9 години

До Божо Беднююга! Страдаш от личностно раздвоение! Хапчетата, редовно.Ясно е че всичко го изсмукваш ,но не пръстите си, а от *** си .Интересно ,как си навираш главата ,чааак там ? Хапчетата ! Иначе почнеш да говориш за ,,османско присъствие в България и други тем подобни . Хапчетата!!!!!!

173

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 200 Киевска Русь. Сега там стъпиха хохло- и както навсякъде -трупове и кръв.

172

Анонимен

преди 9 години

ЗАДАВАТ СЕ ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ЗА *** КАШЕРНИ Л * *** ЩЕ ИМА МНОГО ПОСРАНИ ОТ ШЛЯКАНЕ *** ДУПЕТА,АМА ЗА ТЯХНО УСПОКОЕНИЕ ЩЕ ИМА И ДОСТАТЪЧНО ТОАЛЕТНА ХРАРТИЯ-ДОЛАРИ С КОИТО ДА СИ ИЗБЪРШАТ ОСРАНИТЕ НАЕ**НИ ***

171

Анонимен

преди 9 години

*** продажни *** на тия от киевската хумта края им е близо, колкото и да скимтите,а само след 1-2 години и тукашните соросови *** ще бъдат изметени от България..времето вече не е ваше сащ са една държава със затихващо функции ,авече и времето работи за Китай и Русия ,знайте ,че политиката в България е пряко свързана с международното положение и на световната сцена нещата се променят кардинално ,а оттам ще се променят и тук и тогава дупе да ви е яко.

170

Анонимен

преди 9 години

ДО всички бесни ***, които по 24 часа на ден бълват ЛЪЖИ и омраза срещу православието и Русия. Много скоро ще ви натикаме пак в Белене фашисти долни, запомнете го. Омитайте се от България, защото времето ви изтича безвъзвратно.

169

Bowen

преди 9 години

Това са мръсни партенки на КГБ. Първо гробовете ги "открива" една руска телевизия в собственото си студио. После такива откриват и други "новинарки". После Захарченко се сеща какво му подсказват от Центъра и започва да търси гробове. Като не намира утрипа 9 украинци туря им паспорти с руски имена и вика ОССЕ. ОССЕ казва каквото е видял. В това време руските новинарки и техните мекерета в Украйна и света започват да намират '/те ще намерят и стотици/ гробове.После Путин награждава лъжците.

168

Луцифер

преди 9 години

СъвеЦките другари и техните мекерета в Украйна имат опит в криенето на масови гробове.Геноцида в Катин беше отричан с пяна на уста от всички *** и после руски управници повече от 60 години, така, че вЕрвайте им...