51

?

преди 9 години

Porednata kompleksirana p.....ka

50

До ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Ей, кенефчията, леко с Х.., да не се задавиш! Не разбра ли, че им писна на хората да ти четат злобните тъпни? По тази глупост всеки може да се състезава по остроумие, само не и ти. Защо ли? Защото острато в теб е колкото на надут плондир! Ако имаше световен конкурс по тъпота, ти щеше да вземеш второто място. Защо не първото? Защото си толкова ***, че и това няма да можеш!

49

Анонимен

преди 9 години

Единственото, коети ми идва е СЕЛЯНИЯ. нема такива други парчета като рашите!

48

Анонимен

преди 9 години

Евала Минке, на 21 произвежда якета от крокодилска кожа. Представяш ли си само, случайна работа...

47

Анонимен

преди 9 години

кат има пари да облицова...

46

Анонимен

преди 9 години

Свирколета изостава! Валери вместо джип трябваше такава кола да и купи. Че сега милата, как ще преживее факта, че не е в крак с модата, а?

45

до ГУРБЕТЧИЯ 56

преди 9 години

Разсмя ме наистина, дори плюсче ти подарих. :-)))) Ако тези които ти плащат са също толкова елеменатарни, значи има надежда за нормалните хора. Браво! Продължавай в същия дух. Настроението ми, най-накрая, се подобри. Ще чета коментарите ти вече от друга гледна точка.

44

............

преди 9 години

Няма толкова кич от руските богаташки! Чантичка от крокодил, *** от бодливо прасе ..... Сигурно не се усеща, че и зяпат колата и се смеят на тъпотата на някои представителки на нежния пол!

43

Атакист

преди 9 години

Много е яко. Всяко кристалче блести по свои начин и под определен ъгъл и цялата кола сияе като от фантастична приказка. На това се казва да разбираш от естетика. Тая кола ще струва 30 хиляди долара по-малко след една-две години притежание даже и да не се кара почти, така че ако я е купила втора ръка запазена, това с камъчетата и е безплатно.

42

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

и до Мужик, МОЛДОВКА е. Справка: от 1991 год. МОЛДОВА е незивисима Република. Или за вас всичко което е на Изток от Румъния е Русия? Ми тогава и Украйна е Русия. ГУРБУТЧИЯ - за теб се отнася и всичките ти нескопосани коментари.

41

Анонимен

преди 9 години

Рускиня - *** !Вместо да облепи ЗАЗката с камъчета, налита на капиталистически мерцедес!

40

Мужик

преди 9 години

И що не живее и работи в Русия тая рускиня ами се фръцка из Лондон? ... питам аз русофилите из форума.Май само мафиоти и пиянки ще останат накрая в Матушка Русия!

39

Анонимен

преди 9 години

в русия всеки долар е за временно ползване и до поискване от другаря путин.

38

Анонимен

преди 9 години

Рускиня облицова Мерцедеса си с кристали за 30 хил. долара...............путин си го хареса и си го взеxXx ... мамка ви комунистическа !

37

666

преди 9 години

A някой ще ми обясни ли как се "чуи бизнес"? :)

36

az tam

преди 9 години

Ще пусна и моята как я наби градушката и ще си стои така. Ми така де, татко като не ми направи фирма като бях на 21 ...

35

до ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Ти разлика между молдовка и рускиня можеш ли да направиш? Не я обиждай момичето, тя е бъдеш гражданин на ЕС.

34

Анонимен

преди 9 години

От велики класици, писатели, композитори .. до мутренския мироглед. Ето докъде водят стотина години ленинизъм сталинизъм и путивизъм.

33

ТИКВОЧА БОРИСОВ

преди 9 години

Оу! Добра идея! Значи и аз ще "облицовам" моя Авто Парк у Банкята.... Само че , не в кристали........... а ще ги намажа с мас........ щото , като мънечък , много обичах филии с мас........ и после ще ги облепя със стикери на СИК , САЩ , ИЗРАЕЛ и ликовете на Байряк Обама , Бенямин Нетаняху и Реджеп Таиб Ердоган , които са ни "гоУеми приятели" и , разбира се ............ ГОСПОДАРИ !!!!! ...........

32

ГУРБЕТЧИЯ

преди 9 години

Междувременно руските власти, игнорирали съобщенията за тайни погребения в Русия, се заинтересуваха силно от информацията за гробовете в Донбас,НЯМА ПОВЕЧЕ КАКВО ДА КОМЕНТИРАМЕ ! ТА ВЕДНАГА И ДОКАЗАТЕЛСТВА НАМЕРИХА - ОСТАВЕНИ АРМЕЙСКИ ПАКЕТИ С ХРАНА ! АМА ЧЕ ГЛУПАВИ УКРАИНСКИ ВОЕННИ БЕ ,ОСТАВИЛИ ПАКЕТИТЕ СИ С ХРАНА ДО ГРОБОВЕТЕ ЗА ДА ИМАТ РУСНАЦИТЕ НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! РУСКИТЕ СЕПАРАТИСТИ КОЙ ЗНАЕ КОЛКО СА ОБИКАЛЯЛИ ДОКАТО НАМЕРЯТ ТАКИВА ПАКЕТИ ЗА ДА ГИ СЛОЖАТ ДО ГРОБОВЕТЕ ?