233

Анонимен

преди 9 години

В интернет има публикуван доклад на едно от разпределителните дружества.В него се отбелязва,че са на загуба от 200млн.лв.А справка показва,че са изнесли 3млрд.лв зад граница.Това е прекалено голям цинизъм да не си плащат в България и да изнасят за наша сметка все по-големи печалби.Това става и със съдействието на ,,президента" и на корумпираната ДКЕВР.Малко са яйцата трябва с камъни да бъдат изгонени и крадливите чужденци и техните васали тук.

232

реалист

преди 9 години

В мрежата има изнесени доклади на въпросната г-жа Светла Тодорова, където е съставен много подробен план за вдигане на цените на тока за домакинствата с 35-40%. Одобрен от ДКЕР и стартиран. Тези хора нямат връзка с главния мозък. Или някой нарочно тласка България към междуособици или незнам просто.....Гледайте само зимата какво става, ако това се случи....

231

ЦЕЦО

преди 9 години

До Анонимен: ДС СИ Е ДС - САМО ЧЕ С ТОЯ БЕЗХАБЕРНИК ЯКО СЕ ОПЛЕСКАХА - НЕ МОЖАХА ДА ИЗДЪРЖАТ НАТИСКА НА САЩ И ЕС ! ПЪК СЕ КЪЛНЯХА ,ЧЕ РАБОТЯТ В ПОЛЗА НА НАРОДА И РОДИНАТА ! КАКВА ТИ РОДИНА БЕ ,ХОРА - СЛЕД 1989 Г. ДАЛАВЕРИТЕ И ПАРИТЕ СА РОДИНАТА ! НЯМА ГО ВЪЛКО ЧЕРВЕНКОВ ,САМО ПЕРУШИНА ЩЕШЕ ДА ОСТАНЕ ОТ ТЕЗИ , ЦИТИРАНИ В ПЪРВОТО ИЗРЕЧЕНИЕ ! САМО НЕ ЗНАЕМ , ДАЛИ БЕЗХАБЕРНИКА ПАК ЩЕШЕ ДА РАЗТРИВА НЕЧИЙ ВРАТ , ИЛИ ЩЕШЕ ДА КОПАЕ КАМЪНИ В НЯКОЯ КАРИЕРА - ИМА ДАННИ ЗА КОПАЧ !

230

истинaтa другa нямa

преди 9 години

AТAКA

229

Chervenoarmeec

преди 9 години

До нетТи си пример за това колко е ефективна капиталистическата пропаганда

228

Chervenoarmeec

преди 9 години

До бай иванА ти кога ще проумееш, че е точно обратното, умнико? Цените са високи, заради спекулата, краденето и своеволията на капиталистите така че високите цени са истинският проблем не само в България, а и в света

227

до 298

преди 9 години

ами то знаем каква е цената на стъкларията по принцип. Явно става въпрос за надуване, но кой да провери - ДКЕВР сегашния едва ли.

226

Анонимен

преди 9 години

Тоя Бойко е страшен хитрец - на пети октомври ще подаде оставка като шеф на служебния кабинет и ще стане шеф на редовно избрания кабинет. Това и Путин не го може. :-)

225

оставка

преди 9 години

незабовно тия назначените преди пет дни на снимката да си дават оставката и Близнашки да връща стария ДКЕВР.

224

Анонимен

преди 9 години

искам да питам кой контролира на каква цена нашите олигарси купуват евтините панили в евтин Китай? Че после на книга излизат по- скъпи отколкото тока който произвеждат, и да се изплати с тока им се плащат 80 пъти по-скъпо отколкото от АЕЦ???????????????? Златни ли са тия обикновени стъкларии, що ли е?

223

Край

преди 9 години

Национализация на фотоволтаичните паркове и ветроперките. Няма как да принудят народа чрез цените на тока да направи една групичка хора милионери по закон. Всичко което гарантирано от закона ще печели трябва да е държавно - т.е. на всички. Всички тия ВЕИ са правени по проекти -знае им се стойността - държавата да ги изкупи по себестойност и прителите дето са се заготвили да милионерстват до края на живота си да го духат.

222

Анонимен

преди 9 години

впрочем защо се сърдим на запада, че ни набутва разни араби? Просто те са се запътили към тях, а те си имат предостатъчно, търсят спасение от неизбижната си ислямизация. 10% от терористите от ИД са """европейци""""

221

sallaadin

преди 9 години

До 292 и не само с него, и с шефа на ЛУКОЙЛ БЪЛГАРИЯ Правешкия олигарх Валентин Златев.

220

Анонимен

преди 9 години

след всички разсъждения реших, ще гласувам отново за другаря ББ. Аз съм мазохист и садист - нека ми е зле и нека ви е зле. Трябва да вземе властта да се олее отново и да го изшутим на следващите избори под 4%-щото съм садист и мазохист. Все ще съм удовлетворен :-)

219

Анонимен

преди 9 години

сееп все пак Германия не върви на добре, като им видиш турската демография. От 75 милиона 20 са турци. Тоя недостиг на работна ръка е вързан и с тия жертви.

218

Анонимен

преди 9 години

В Шуменско Боки ходи на лов заедно с ДПС активиста Бейсит :-) патриот е душа дава... яд ме е че някога гласувах за негова милост.

217

БМ-21

преди 9 години

До БГ А прегръдките и целувките на Тиквата с Ердоган? Ами текметата и и подмазванията МУ пред него ?Ами съвместните заседания на турското и българско правителство ?Ами ласките за Доган,,най-велик политик на България? Ами декларацията гласувана от ГЕРБ за ,,геноцид и опит за етническо прочистване(от терористични актове загинаха повече деца отколкото туци) А присъствието на Тиквата на сюнет в с. Венец и откриване на паментник на пехливанин ,някакъв-Фейзула преди седмица? Ами изборите на Байряма???

216

Кратос

преди 9 години

След яйцата следват камъни и тухли ! Който вземе власта да знае , че след Януари, ада ще се качи горе в България .

215

Бай Курти

преди 9 години

Служебното правителство и служебният ДКЕВР дали ще устискат до 5 октомври, щото като гледам в следващите няколко дни ще гризнат дървото.Ами Плевела, ами него какво ще го правим? Културно ли ще го изведем от Президентството или с шутове към Халкидики, поръсен с катран и перушина за назидание на ***!?!

214

Анонимен

преди 9 години

Самият факт, че токът е вдигнат точно с 10 % ясно показва, че не са правини никакви точни изчисления, а вдигането е изпълнение на поръчка. Който плаща протестите той поръчва ДКЕВРА