142

ЗлобоМиР

преди 9 години

166 - Македония няма привилегията да е член на ЕС. :D

141

Анонимен

преди 9 години

До Електротехникхубаво е но леко утопично - аз съм по земен - ползвам услугите на твой колега......

140

Електротехник

преди 9 години

Първото правило, препоръчано от дружеството, е да намалим температурата на помещенията през зимата с 1 градус, което може да понижи сметката с 10%.Ако я намалите с 11 градуса сметката ще се понижи със 110% и ЕРП ще започне да ви плаща.

139

Анонимен

преди 9 години

Абе тия съвсем за *** ни мислят. Но щом сме ги оставили и да ни поучават наистина си го заслужаваме. Трябваше отдавна с камъни да ги затриеме

138

ии

преди 9 години

ЧЕЗ ли беше дружеството което го разследваха в Чехия за корупция?

137

марио

преди 9 години

тоя народ трябва да излезе а не да малчим

136

АЗ

преди 9 години

11 ТИ СЪВЕТ: НЕ КОНСУМИРАЙТЕ ЕЛ. ЕНЕРГИЯ...САМО Я ПЛАЩАЙТЕ..В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАНИМАВАМЕ ДА ВИ Я ДОСТАВЯМЕ И ОТЧИТАМЕ КОЕТО ЩЕ ПОВИШИ ЦЕНАТА Й

135

койчо

преди 9 години

Абе тези наглеци нямат ли поне малко страх от народа!!! Дано ток да ги удари, дано и по възможност трифазен!!!

134

Перко

преди 9 години

Браво, браво. 10 стъпки - 15% икономия. Да дадат 30 стъпки, че да стане ефекта 45%. После и да вдигнат цената още 2 пъти с по 10% до края на годината - пак ще сме на плюс ... Хи хи хи хи ... В общи линии от ЧЕЗ ни препоръчват:Стойте на тъмно и студено. Не се къпете с топла вода. Изключете хладилника. Не гответе топла храна - така ще отпадне и миенето на съдове. Не гледайте телевизия, не използвайте компютри, не зареждайте мобилните си телефони ... И така - обратно в каменната ера.

133

detelina

преди 9 години

УЖАС, ДОКЪДЕ Я ДОКАРАХМЕ, В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА С НАШИЯ ТОК, С НАШИТЕ ПАРИШДА НИ ДАВАТ-АКЪЛ!? БОЖЕ, БОЖЕ КОЛКО ОЩЕ МОГАТ ДА СА НАГЛИ!?АМА , ТЕ НЕ СА ВИНОВНИ-НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ МЪЛЧИМ!?

132

lewskar

преди 9 години

ЕРП тата ЧЕЗ ЕВН И Енерги Про ВЪН ! , Не искам вие да ми смятатете тока и НЕК може да го прави !Е то част от план за оздравяване на НЕК !Мярка номер1 е ВЪН ! Мярка Номер 2 спираме изкупуването на " Зелена Енергия" !Мярка Номер 3 Всички на улицата докато не получим справедливи цени съобразени с Българските доходи !

131

клиент на ЧЕЗ

преди 9 години

а знаете ли какви са заплатите на управляващите ЧЕЗ чехи? Ще сте много по-спокойни , ако не научите

130

Левскар

преди 9 години

ДУПКАТА В НЕК НЕ Е ЗАЩОТО ТИ НЕ СИ СИ ПЛАТИЛ ЕЛ.ЕНЕРГИЯТА А ЗАЩОТО МНОГО СЕ КРАДЕ ПО ВЕРИГАТА И МЪДРИ УПРАВНИЦИ СА ПОДПИСВАЛИ СПОГОДБИ В ТВОЯ ВРЕДА И СВОЯ ПОЛЗАЗА ДА НАПЪЛНЯТ СВОЯ ДЖОБ ТЕ БЪРКАТ В ТВОЯ НАГЛО БЕЗЦЕРЕМОННО И ВИСОКОМЕРНОТОКА СЕ УВЕЛИЧАВА ЗА ДА ПРОДЪЛЖИ КРАДЕНЕТО И БЕЗХАБЕРИЕТОЩЕ ГО ДОПУСНЕШ ЛИ!За първи път виждам някой да съветва как да вземе по-малко пари ! ЧЕЗ ЕВН и Енерго Про ,вече се мислят за толкова недосегаеми , че и подобна глупост могат да съобщят

129

Анонимен

преди 9 години

С голямо удоволствие прочетох коментар 69. Там е отразено истинското лице на членовете и симпатизантите на БСП.

128

Той е

преди 9 години

Правило номер 11, за хептен ниски сметки - гоним ЧЕЗ и другите бирници от България, ако е нужно и с камъни, и сметките ни ще паднат с 80-90%!

127

Анонимен

преди 9 години

как сте бедняци, бройте ли стинките за ток?

126

Анонимен

преди 9 години

Страхотни сме , измислихме как да направим най-евтината (нищо не струваща) енергия от слънцето да бъде най-скъпа. Ако направим АЕЦ и калкулираме цените, така, че да се изплати за 5години, цената на ел. енергията от него, ще бъде 3лв/квтч.Точно така направиха нащите мъдри законодатели със соларните централи. Ако се смята за една изплзваемост 30 г.,цената на ел.енергията ще стане най-ниската в сравнение с всички останали!

125

Дръндер

преди 9 години

Един съвет от мен. Взимаш си ветрогенератори и слънчеви генератори както и система за топли подпочвени води/бяга ми името в момента/ и приключваш с ЧЕЗ и ТЕЦ че и с ВИК! Скъпо е може да ти излезе колкото половин къща, но ще ти се изплати за максимум 10 години! а съветите на тези п...ли от ЧЕЗ да си ги за...рат там където слънце не огрява!

124

Анонимен

преди 9 години

Най добре е да нямаме ток. Така няма нищо да ви плащаме....Нещастници!

123

Анонимен

преди 9 години

11 съвет - национализация на ЧЕЗ.