26

експерт

преди 9 години

Абе аз ли нещо недовиждам или тази жена не е никак красива? С какво толкова блесна, че плеймейтка ли каква стана не знам...То бива да няма чар, да няма осанка, да няма красота ама чак толкоз...баба Пена от село е по убава. Таз колкот и да я гледам не ми *** да си го лъскам....*** то като се замисля колежките и какви са...Николети, простакеси...все ***, че даже не са и от сой. Толкова хубави момичета има за показване те само *** ни хзърлят по медиите

25

бойко цветанов

преди 9 години

това е Бьлгария прав е ББ дето го каза лош материал ние се обидихме всички но май е прав.......АКО това е елита боже какво ли е долу .ТАКИВА парцали и *** аз бих ги нарекьл гербаджиска зган е на такива ми мязат не налагам мнение

24

една

преди 9 години

Кучкова да си ходи, не е породиста. Рядка косица, свински очички, къси крачета и потресаващ провинциален лай, пардон - диалект. АЛО, *** КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛА И ТИ С БОХЧИТЕ, *** СТРИНО ЧЕРНОГОРСКА?

23

Анонимен

преди 9 години

Това ли са ни ВИП-овете бе? :) и те като държавата ни

22

Анонимен

преди 9 години

До Скърбящ за БГТака де, тази/онази валута, която тя може да предложи й е ниска покупателната способност, много предлагане има в БГ.

21

EBEMVIJURNALISTIKATA

преди 9 години

Kakvi sa tiq maloumni statii???????? Na koi my pyka!

20

Кънчев

преди 9 години

Славена дава ли в дупето?

19

Скърбящ за БГ

преди 9 години

Аз гледам брадър и правя изводи че випове няма в тази държава, а само гейове, ***,и сутеньори. Жал за Христова.Разбирам я,сигурно няма пари.

18

!

преди 9 години

не знам за вас, но от личен опит ви казвам че без телевизор се живее дълеч по-добре. Най-малкото което е депресията ми изчезна и трудно могат да ме манипулират с безмислените си пълни глупости

17

Анонимен

преди 9 години

свлачища.....

16

:)

преди 9 години

Не остана морал в тази държава!!! Поправете ме, ако греша, но т.нар. "випове" не са ли хора, които са постигнали значими успехи в живота си, които до една или друга степен са станали известни за голяма част от обществото? Точно тези хора, според мен, би трябвало да са пример за подражание, висок морал, честност, интелект, хора говорещи на книжовен български език, хора, които да будят гордост? Как да дам за пример на детето си някой от тази "ВИП" къща, как? Срам и позор!!!

15

Анонимен

преди 9 години

Eлена Кучкова = Elaine Bitch

14

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно всяка Кучкова го отнася.

13

Анонимен

преди 9 години

Това не е VIP, това е разнородна шайка, вътре са вкарали телевизионни трупове, забравени от години лица, които да напомнят за съществуването си и да си напомпат малко рейтинга, както и бъдещи некадърни безделници, които искат да станат звИзди.

12

Преподавател в СУ

преди 9 години

Е драги сънародници, така като гледате кои са т.н. ВИП на България , как си мислите да имаме нормална държава. Никога с такъв *** народ не може да успеем. Затова ми е чудно колко сме взискателни към политиците, ами те са като нас .

11

Анонимен

преди 9 години

Обърнете внимание на музикалното оформление на предаването. Перфекто е вече няколко сезона!

10

Анонимен

преди 9 години

Кучкова е най-свежото попадение в този сезон!

9

Анонимен

преди 9 години

И аз се извинявам, но това Кучкова, наистина ли е фамилията и, или е някакъв псевдоним?

8

завист

преди 9 години

Кучкова може още мнооогооо да го отнася и отвсякъде !!!!

7

Анонимен

преди 9 години

защо да ги нарекли ВИП? ?! Тази грозната? Кучкова, каква е? Кой я знае? За не е ядрен физик или нобелов лауреат? да не е изобретила нещо или е спасила човешки животи ?? дори не е красива и секси, да не споменаваме че не може и да говори.... Много е жалка