48

$$$

преди 9 години

До политологДа вземеш да ме светнеш какво прави ББ най-свестен сред всички- може би това, че заложи на простащината на електората български - образование, акъл,възпитание, политическо поведение,честност, почтенност ......пълна пародия на който и да е западен политик.Че няма свестен политик е вярно , но и този *** не ми завирайте в очите!

47

DreamTheater

преди 9 години

Различни комуноиди се опитват да ни внушат ,че хората ще бъдат пасивни в деня на изборите.Няма да стане.Хората ще гласуват за да отстранят ДПС от властта.И БСП също.Европа ясно го заяви:при управление на тези две партии европари няма да има.

46

Анонимен

преди 9 години

До 82от Патриотичния Фронт трябва да са с деменция ако си мислят, че един нормални мислещ човек ще гласува за тях. Същото се отнася и за останалите псевдо националистически формации включително Атака.

45

Анонимен

преди 9 години

Аз много искам Волен да стане премиер не за друго ами за да му гледам сеира как ще изпълни всички глупости които дрънка :) ама той си знае, че няма да стане за това си говори

44

Маркс

преди 9 години

И най- важното, ако някой може да си представи даже, че Витков ще ни кара да воюваме с който и да било, да иде да се прегледа! С Глас народен животът ще е купон и шарен бонбон!

43

arhar

преди 9 години

Някой сигурно още си мисли, че Костов не знае коя е паричната единица във Финландия ? Ха - ха ! Стига с тия вицове !Прости, арогантни и примитивни хора като Боко НЯМАТ място в политиката и да ръководят държавата , освен ако няма скрит план за опростачване на нацията и заличаването ни от световната карта !

42

arhar

преди 9 години

Боко, който продължава да твърди, че нямал нищо общо със сик , съветваше германския канцлер А. Меркел да намали заплатите на германците, защото само така Германия щяла да избегне световната финансова и икономическа криза /според Боко/, а тя / А. Меркел / взе , че повиши минималното почасово заплащане в Германия от около 5 евро на час на около 8 евро на час.Боко беше ходил и на среща на високо ниво на ЕС , където се решаваха проблемите в Европа ... и се оказа, че не знаеше коя е паричната единица във Финландия, сиреч не знаеше, че тя е част от Еврозоната ...Някой сигурно още си мисли, че Ко

41

arhar

преди 9 години

Добре е все пак, че Боко не е ходил на Международна олимпиада по математика, защото там щеше всичките да ги бие / на бой / !

40

arhar

преди 9 години

Костов правилно каза, че Боко може да си говори на уличен език с Трактора ... Бих добавил - и с Маргините, ИзбеГалевите .Какво означава ' уличен език ' ? Това е говоренето в средите от ъндърграунда .За пореден път ще повторя, че преди 1 - 2 години Минчо Спасов каза в прав текст по една от големите телевизии , че Боко Е ГОВОРИЛ ПО - ЧЕСТО ПО ТЕЛЕФОНА С БРАТЯ ГАЛЕВИ, ОТКОЛКОТО РУМЕН ПЕТКОВ СИ Е ГОВОРИЛ С ТЯХ .Защо медиите са правят на глухи за казаното от Минчо Спасов ? Нима тук не е скрит коренът на злото ?Добре е все пак, че Боко не е ходил на Международна олимпиада по математика, за

39

Маркс

преди 9 години

Другото важно, Светльо си е супер стар и едва ли ще си вирне носа, просто от това повече не може!

38

Енгелс, Ленин &

преди 9 години

Урааааа!!!

37

Маркс

преди 9 години

Като гласувам за Скакауеца,, аз изпращам ясно послание към политолигархията, а именно, че съвсем скоро Г*ЗА ЩЕ Я ЗАБОЛИ!СКАКАУЕЦ!

36

Маркс

преди 9 години

Светльо е луд и няма да разочарова никого, ще пада майтап от сутрин до мрак! Да живей Глас народен, ура другари!

35

Енгелс

преди 9 години

До МарксСкакауец! Много смуе :)

34

?!

преди 9 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

33

Маркс

преди 9 години

Само Светльо Витков и Глас народен! Предпочитам той да изпие субсидията на бира, отколкото другите да си купуват бронирани лимузини и да плащат за охрана. От кого се пазят толкова? От народната любов ли? Пфу!

32

агата

преди 9 години

кажи ми нещо джингиби знаеш ли защо от къкрина до софия те пазиха само три заптиета-не знам ага-аз така заповядах!!!можех да пратя 300,аз обаче пратих трима!и знаеш ли защо?за да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят.видя ли никой не ти помогна,а се кълняха в теб,ХА СЕГА ДА ВИДИШ ДЖИНГИБИ ЗА КОЙ НАРОД СИ ТРЪГНАЛ КУРБАН ДА СТАВАШ!!!!

31

Анонимен

преди 9 години

не е вярно за кампанията.така или иначе никой не я гледа и слуша само дето ще се похарчат сума ти пари за това.Тъпите стари политически мутри отвратиха хората от изборите.

30

Какви избори?

преди 9 години

ДА ГЛАСУВАМ ЗА ***,КОИТО КРАДАТ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.ЗА ***,КОИТО КОНТРОЛИРАТ НАРКОТРАФИКА,НО СА С ИМУНИТЕТ,ЗА *** КОИТО ПРАВЯТ ЧАДЪРИ НАД КОНТРАБАНДАТА И ТРОВЯТ НАРОДА СИ С ВСЯКАКВИ МЕНТЕТА,ЗА *** КОИТО ПРАВЯТ ЧАДЪРИ НАД РАЗНИ ЕРП-ЕТА,ЗА *** КОИТО ПРОДАВАТ ДЪРЖАВАТА СИ ЛИ?Само с тояги може да ги изгоним тези мръсни крадци и престъпници,не с избори!

29

математика

преди 9 години

Колкото по-малко на брой упражняващи правото си на вот избиратели, толкова по-голям процент на преразпределяне към най-големите политически сили и по-слаба вероятност по-малки партии да влязат в бъдещия парламент.