26

Анонимен

преди 9 години

Много шум за нищо ,нема да се очудам ,ако таа операция е по идея на некой голем мафиот ,за разчистване на пазари примерно

25

Еврика

преди 9 години

"Архимед" - добре, а "Пиночет" - кога???

24

АНОНИМЕН

преди 9 години

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НАЙ_ПОСЛЕ ДОЙДЕ КРАЯТ НА ПРЕСТЪПНОСТТА . ЩОМ И КОЛУМБИЯ УДАРИХА ЗНАЧИ .........ШАТ НА ПАТКАТА ГЛАВАТА .

23

Наблюдател

преди 9 години

А да видим, колко ще бъдат осъдени ефективно от тях! Пак пукотевици и кьорфишеци за населението.....

22

se

преди 9 години

Отвличат ни вниманието! Основните престъпници са едрия бизнес и пилитиците! Те са виновни за страданието на хората!!! Но с парите си са недосегаеми и си купуват влияние и власт! 80 процента от заловените са дребни риби!

21

Анонимен

преди 9 години

Най после злобния и *** червен *** не издържа и си показа простотията. Такъв няма какво да го коментираш. Да се бориш с прасе в калта , даже и да победиш ще излезеш окалян. Това е неграмотния ми *** 39 . Жалък си.

20

33333

преди 9 години

ЩОМ НЕ СА АРЕСТУВАЛИ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ ЗНАЧИ АКЦИЯТА НЕ Е УСПЯЛА И Е НЕУСПЕШНА. АРЕСТУВАЛИ СА САМО КОКОШКАРИ, СМЯНА НА ДРЕБНИЯ КАДЪР.

19

Анонимен

преди 9 години

ВЪН ДЕПУТКИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА. НОВА КОНСТИТУЦИЯ. ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА.ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО С РЕВОЛЮЦИЯ ИЛИ РЕФЕРЕНДУМ. БОГАТА ДЪРЖАВА С ПАРИ ЗА ВСИЧКО, ЧРЕЗ СВОБОДА НА ПРЕДПИЕМАЧЕСТВОТО. ДЪРЖАВАТА ДА ОТГОВАРЯ ЗА ПЛАЩАНЕТО НА ДАНЪЦИТЕ ОТ ИМАЩИТЕ И ДА ПОДПОМАГА ЗАТРУДНЕНИТЕ, НЕМОЖЕЩИТЕ И МНОГО ТЪПИТЕ НО НЕ И МЪРЗЕЛИВИТЕ И ПРИШЪЛЦИТЕ.

18

Пиар агент

преди 9 години

Драги сънародници, прочетете коментар 34 и си отговорете защо сме най изостаналата Държава в Европа. С такива прости и *** комуно-социалисти докъде може да стигне Държавата- до никъде.

17

Ъц

преди 9 години

Малеее, ами ако Обама реши, че сме нарушили правата на педофилите, некрофилите, садо-мазо филите, порнофилите, мутрофилите,чалгофилите и т.н. и т.н филите..... кво правим???????Шести флот на САЩ ще ни демократизира или напротив??????Страшно, еййй много страшно....Призракът на Демокрацията броди по света, а напоследък и у нас!

16

111

преди 9 години

До юристАма ти сериозно ли мислиш, че ББ е чист и иска да подобри нещо в България?

15

Анонимен

преди 9 години

a q si ........

14

юрист

преди 9 години

Искам всички червени *** , а и другите хора да помислят върху следното. След всичките злобни и просташки приказки за Б.Борисов и ГЕРБ , той се откаже да прави правителство. Какво следва-правителство на БСП и ДПС , но нали самите те се отказаха от властта и какво правим. Нищо но от сърце. Умишлено не коментирам разни партийки с мерак за власт. Айде сега кажете какво да правим по конституция, а не по празни приказки.

13

Анонимен

преди 9 години

През парламента минахте ли?

12

Анонимен

преди 9 години

Би трябвало да е:"Над 2000 български полицаи и митничари са арестувани."

11

до Митьо

преди 9 години

Не ти се струва, ами операцията е крайно неефективна, нещо като да убиеш муха с РПГ. При положение, че Афганистан доставя 90% от хероина за Европа, а през нас минават част от каналите, 200 кила са символично количество. Кокаинът и марихуаната също смешно малко, а 30 деца едва ли отговарят на реалната бройка на жертвите на трафик на хора.

10

Mark

преди 9 години

Връщам си думите назад от предишната статия, че няма задържани българи :) Дано след задържането да има и присъда на виновните

9

Анонимен

преди 9 години

ДРЪН-ДРЪН,ПИСАНИЦИ, САМО ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ И ЗАМАЗВАТЕ НА ХОРАТА ОЧИТЕ,ДРАСКАЧИ

8

миро

преди 9 години

адвокати и съдии се кефят идват парички.полицаите да се радват на резултатите и медииния шум.

7

Митьо

преди 9 години

Само от българска страна са участвали 2200 униформени, а има още от 30 държави. Ако и те са участвали средно с по толкова, това прави повече от 65 000 служители!Хванали са един поляк с хероина и сигурно 3-4-*** с всичкия кокаин от 600кг. А за тревата е ясно- дребни шанаджии с по 20-30кг.Аз ли се заблуждавам или цялата операция ми се струва крайно неефективна?