11

алотрепач

преди 9 години

Докато не се саморазправим с измамниците няма да престанат! Защо да престават, щом като има *** да им верват и няма държава да ги преследва до дупка!? Митологемата за добрата държава с милозливото си желание да превъзпитава закоравели телефонисти е главната причина да се разраства звъненето. Иска се трепане, а не кандарми!

10

АНОНИМЕН

преди 9 години

АЗ ПОКОЙНАТА ОТ КАТАСТРОФА МОГА ЛИ ДА ГИ ПОСЕТЯ ТИЯ ИЗМАМНИЦИ В АРЕСТА ОТ ОТВЪДНОТО И ДА ИМ ТЕГЛЯ ЕДИН ПРИЗРАЧЕН БОЙ .ЗА ТОВА, ЧЕ СА СЕ ОПИТАЛИ ДА ИЗНУДЯТ МАЙКА МИ . .НО ТЯ Е ПОДГОТВЕНА И ЗВЪНИ ВИНАГИ ДА ПИТА КАК СМЕ ПРИ ПОДОБНИ АЛО ОБАЖДАНИЯ.

9

БГ

преди 9 години

ОХХ МАЛКОООО ЩЕ СИ ОТДЪХНЕМ ОТ ТЕЗИ ИЗМАМНИЦИ, КОЛКО ПЪТИ СТАНА ЗВЪНКАТ В НАС. АМА ВСЕ УДРЯТ НА КАМЪК,,,, НОО ПАК ЩЕ ГИ ПУСНАТ И ПАК ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ЗВЪНЯТ.

8

Анонимен

преди 9 години

До политологДаваме шанс на малките "партийки", които все още не са се окъкали начело на държавата.

7

до ххх

преди 9 години

Като теб ли

6

политолог

преди 9 години

Искам всички червени *** , а и другите хора да помислят върху следното. След всичките злобни и просташки приказки за Б.Борисов и ГЕРБ , той се откаже да прави правителство. Какво следва-правителство на БСП и ДПС , но нали самите те се отказаха от властта и какво правим. Нищо но от сърце. Умишлено не коментирам разни партийки с мерак за власт. Айде сега кажете какво да правим по конституция, а не по празни приказки.

5

Дуло

преди 9 години

Можело значи... е идат избори зависи кой къде как ще се разположи... може и да е станало объркване...

4

крум

преди 9 години

да им се отрежат езиците и ръчичките за лъжа и за кражба и да им се татуира на челата - крадци и измамници.

3

Анонимен

преди 9 години

Да се обезглавят публично за назидание на останалите "телефонисти"!

2

Hanonimen

преди 9 години

Da izgniqt vsi4ki iz4adiq koito pravqt tezi izmami !!! Lelee, samo da dobarqm 1, 1 samo...shte mu se vidi Bulgaria tesna !@!

1

Анонимен

преди 9 години

сега разстрел на публично място и да видите как ще секне тази измама,,като се разстрелят 7-8 човека и всичко щв приключи