9

фермер

преди 9 години

Пазара в Русия ,ме интересува ,колкото ланшния снег!У нас има повече гладници и прошляци от цела Европа!Да нахраниме първо нашите ...па за руските гърла даму мисли ***! Я ,не се кахърим за Русия !Да се кахъри Волен , щото му дават пари за тая работа!

8

Морския

преди 9 години

Едни на други се джафкаме за Русия ,за САЩ ,за ЕС , а никой не казва за загубата на българските фирми от санкциите . Извинявам се ,естествено ако някой има информация и е компетентен .

7

Наблюдател

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 13: Ами да ти е сладко, яж си ги ,ние с това какво ядеш ти проблеми нямаме :)))) За разлика от теб, който май много си се загрижил какво ядат другите ( руснаците ). не ги мисли, те са оправни ще се справят сами, а ти си хрупай евтинджоса дето викаш е настанал. Аз поне тука в Англия не видях да е поевтиняло много много :))))) Естествено е със спонсорирано земеделие да нямат интерес от поевтиняване, защото тогава всички фермери ще са в *** :)) А не само 9 милиона .... :))

6

Анонимен

преди 9 години

Нема страшно, Монсанто ше ги смени като фалират.Все пак сме атлантически партньори.

5

Анонимен

преди 9 години

И кво им пука на говедарите ?! Те са си добре, да му мислят тия в Европа.

4

калинко

преди 9 години

Тези фермери пострадаха не от руското ембарго,а от услужливата и недалновидна политика на отиващите си европейски оядени бюрократи.Те просто не защитиха европейското население от антиевропейската политика на америка спрямо Русия.И сега васалите ще трябва да плащат,но не барозу,аштън сталинка или останалите политици с двойните стандарти,а обикновените хора на Европа,в това число и фермерите.

3

анонимен

преди 9 години

Нищо важното е ,че американците са доволни.А щом те са доволни и ние ще сме доволни,нали така соросоидчета.Ами като ЕС изпълнява това което искат американците,нека те да му дадат пари за компенсации.Да ама не американците само изискват те на никого не дават.

2

Imenkvo si

преди 9 години

И Бразилия намаза вече изнасят млечни продукти към Русия .Дам ще го лапаме н с туденотази зима пук нека САЩ да водят ЕЦ за нослето :(

1

Анонимен

преди 9 години

и сега в Русия постоянно кацат самолети с по-евтини продукти от Турция, а Европа се очертава и без отопление да остане....