11

do 11

преди 9 години

Аз имам по-добра идея. За да повярваш, че хората на запад живеят на светлини години пред българския абориген и че Западът не е толкова изгнил и за да повярваш, че на истина са стъпвали на луната и че и на Марс ще стъпят, защо не се запишеш като доброволец в мисията до Марс. Хем ще освободиш форумът от твоето присъствие за няколко години, хем като се върнеш ще си повярвал. Явно на такива типажи като теб комунизъмът и конспиративните американски простотии са ти промили мозъка!

10

Анонимен

преди 9 години

Обърнете внимание на близкия хоризонт при излъчването на тези кадри от Марс. После застанете на дълга улица и вижте къде е ХОРИЗОНТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЛЕД ТОВА ПОМИСЛЕТЕ ИСТИНА ЛИ Е!

9

До 9

преди 9 години

Компютъра е изобретен много преди Джон Атанасов. Той обаче е бил механизъм, без електраоника. Такива механични компютри (под формата на касови апарати) все още се срещаха по супер маркетите до към 1970 г.Единствената заслуга на Джон Атанасов е факта, че е направил същото но на базата на електроника. Тоест, може да се твърди, че е изобретил електронния компютър, но и това е съмнително, защото има поне 3-*** други изобретатели, които претендират за това. Атанасов винаги е твърдял че е американец!

8

до 6

преди 9 години

А я кажи как ти викат в турция АКО НЕ ТЕ Е СРАМ РАЗБИРАСЕ

7

Анонимен

преди 9 години

Най-великито изобретение наБългария е ....компютъра. Създателят му Джон Атанасов е българин. Ние дваам души пратихем в косомоса.

6

Анонимен

преди 9 години

2020 година сащ ще изпратят мисия да тераформира планетата и да и пусне кислород в голеим количествапак 2020 русия ще изследав Ганимед, където е дзоказано че има кислород.

5

Мангал

преди 9 години

Българчета, вие сонди в космоса не можете да пращате, но не може да се отрече че имате дарба в предсказването на бъдещето, как точно сте нацелили да ни викате ***, удивително е.

4

Анонимен

преди 9 години

Народ който е избрал за свое най-велико изобретение чушкопека да не коментира успехи и провали на другите нации.

3

Аполо

преди 9 години

Браво на индийците! аре бе, червените тролейчета. - 15 успешни срещу два успешни и 14 провала. или и тука като Луната - не са кацали, духало вятър, слънцето греело на криво и кво още. Абе трябваше Буран да достигне до Марс.

2

Анонимен

преди 9 години

Браво!

1

Анонимен

преди 9 години

Хаха бас ловя, че за разлика от всички останали спътници, мангалия ще търси ДжелЕзо вместо вода