10

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТурция е от същото тесто... ..само от ''кумова срама'' или по-точно от Натова срама е против ИД.. а в същност им е като едно легално политическо крило!

9

Анонимен

преди 9 години

"Ислямска държава изпраща още бойци и танкове в района на намиращия се до турската граница град"Викате Турция била лоша... турците били лоши....Виждате ли сега, че семитите са по-лоши?!Тази война се води в задния двор. На 12 часа път с кола от нас.Да не стане да се молите Турция да спира ***?

8

?!?

преди 9 години

Абе изтребете тия същества бе, изтрийте ги от лицето на земята, която петнят, колко да е трудно?

7

Анонимен

преди 9 години

Цялата ситуация изглежда много странно.

6

Анонимен

преди 9 години

Не ми е много ясно, как според изнесените данни, някакви си 20-30 хиляди ислямисти се бият едновременно срещу армиите на две държави с население от по двадесет милиона, с пешмерга на кюрдската автономия и със сирийската опозиция и кюрдите в северна Сирия. Без авиация, граничещи само с враждебно настроени съседи, според официалните съобщения на страните в региона. Под постоянни бомбардировки от САЩ и вече Франция. Сирия също има авиация и я използва.

5

Наблюдател

преди 9 години

До Гьотверенджия: Де да беше като по хамериканските филмове това, бам бам и всичко готово, мдам.. Само че в реалността прословутите УСА пилоти и ракети не постигат такива лесни ефекти, те идилците имат в редиците си и истински воени от садамово време, а и вече са научили ингилизосаксонските номера. Не че съм за тях, но още повече не харесвам западните *** и западните ***... Защото те са причината всичко това там сега да е на това дередже. Затова гьотверенов, *** си гледай кенефите

4

LE4

преди 9 години

Тия некадърници американците дори да се опитат по изключение нещо полезно да свършат,пак разни каши забъркват.Няма да се учудя ако след бомбардировките им ИДИЛ се окаже с повече завзети територии от преди.

3

Наблюдател

преди 9 години

Мдаам, имаха успехи според сирийския център за правата на човека ( или нещо подобно беше ) който се състои от един сирийски предател, живеещ в Лондон и списващ платени пасквили срещу Сирия на Асад ... Та според същия бяха унищожени над 50 ИДИЛ-ци, и доста техника :))))Явно обаче май пак по скоро са се ***, защото данните за убити цивилни 8 на брой ( от тяхя 3 деца ) са от официалните сирийски източници и правителство ...

2

Утихнал

преди 9 години

Вижда се кой може да води война и кой не

1

Анонимен

преди 9 години

Ха ха ха!И това ли етслабване на боеспособността дето краварите тръбяха?