188

Анонимен

преди 9 години

Всички анимационни герои на прехода изпълзяха от дупките, да се правят на велики!Сега чакаме и Желю жабата да каже, че ще се бие срещу Путин!

187

казак

преди 9 години

Абе Лех абе Валенса. Уж обичаш руснаците аме ще се биеш срещу тях и ще ги убиваш. Кой е тръгнал да напада и превзема Полша бе ***. Руснаците не ви искат също, успокой се. Имам опит с вас. Вие сте едни пияни *** и за никакъв *** не ставате. Не сте хубави хора така да се каже , лукави сте и с голямо самочувстие. Поне това е моето мнение. Боли ме фара за кой ше се биеш и срещу кой. Стой си на старите лаври, ти лапна доста кинти от международните злодей покрай нобеловата награда и т.н

186

st

преди 9 години

Кое не е така което казва Валенса аа руски казаци такива кое не е вярно.

185

Анонимен

преди 9 години

Той отдавна се е изтрещял в памперса, но защо отваря беля и на младите...

184

Анонимен

преди 9 години

Този човек с чужди средство преди 33 години тръгна срещу собствената си държава и полските интереси чрез проф. съюза " Солидарност". Тогава искаше демокрация докато стане президент със средно техническо образование , сега му дошло на ум да иска ядрени бомби на заем срешу Русия - ***. Да си пие ракийцата и да си мълчи е по добрият вариант.

183

aaa

преди 9 години

Злоупотребата с алкохол и други опиати не влияе добре на психиката.

182

Немойски

преди 9 години

Ха, ха и тоя почна да се изказва. Кой не се е обадил още, че иска да се бии с рашките?

181

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТресе го водката...

180

Анонимен

преди 9 години

Завършен *** е този човек

179

Атанас

преди 9 години

До Анонимен 207И откъде в мъдрата ти глава дойде мисълта, че Русия ще нападне Бълария? Аз, за разлика от теб, изкарах две години от живота си в Българската Народна Армия. Ние, българските бойци, сме се клели на НР България, целували сме знамето й! И щяхме достойно да посрещнем всеки неканен гост. Сегашната пародия на армия има и едни такива дрехи с пясъчен цвят - сигурно за отбрана на несебърските дюни. Българските воини слугуват на чужди интереси, *** за шепа долари. Срам ме е - какво бяхме!

178

Анонимен

преди 9 години

Този е като близнак на нашия "генерал"Тонев. Апоплектични прасета с неутолим апетит. А по простотията си е като нашенската буренясала тиква-кратуна!

177

Анонимен

преди 9 години

Ццц, много смел тоз *|*

176

Анонимен

преди 9 години

Тоя и той като всички поляци ЯКО ГО ТРЕСЕ национален КОМПЛЕКС за малоценност спрямо Русия! ***! :)))) Ами виж си смешната държавица на картата виж и руската! И не разбрах само какво го кара да се чувства заплашен? Последния път когато в Полша влизаха Руски войски поляците ги посрещаха с хляб и сол като освободители от германските безчинства! Комплексари са големи тия Поляци!

175

Анонимен

преди 9 години

Безличен си, Валенса. Мандата ти отдавна изтече. А като гледам на старини си изкуфял и искаш ядренна война. Русия си съкращава ядренните оръжия пък тоя решил да трупа ядренно оръжие срещу тях."Валенса иска ядрени оръжия за Полша срещу руската заплаха""Срещу руската заплаха" ми звучи като защита от Русия. Ядренните оръжия са за нападение - едва ли някой би ги използвал за "защита".

174

Анонимен

преди 9 години

путинчо ако има ядрено оръжие аз имам калашник :D

173

Анонимен

преди 9 години

НАЗДРАВЕ!.....

172

LE4

преди 9 години

Какво може да очаквате от един *** електротехник.Направете си сметка колко пък са прости тия дето са му дали нобеловата награда.

171

Анонимен

преди 9 години

Alzheimer?

170

До 208

преди 9 години

Ех, българи, защо не станахте поляци?!------------Защото не сме чак такива предатели и ***.Полския министър на външните работи наскоро обясни с какво се занимава Полша - прави орална любов на САЩ.Точно затова не станахме, а и няма да станем поляци.Не сме чак толкова гъвкави в кръста, че да лижем там, където САЩ плюят.

169

Анонимен

преди 9 години

Тоя пияница на снимката, как се е охранил, как се е подул и зачервил, прилича на надул се кърлеж...А кърлежа има малка, много малка главичка без капка мозък. Само уста, която смуче, смуче, смуче... дори *** няма.А също прилича и на балон.Големия "герой" на поляците - един смешен дядко пияница, който само говори глупости...