4

Анонимен

преди 9 години

Ами то затова се нарича Дом - за да може всеки да си го направи по свой вкус.Някой ще си сложи черни мебели, друг въобще без мебели. Един ще си сложи графити, друг томчета на Маркс и Ленин.Нека всеки да си прави дома както му харесва. А и нека да има статии с различни идеи и предложения, за тия, които не се сещат какво им харесва :)

3

график

преди 9 години

Клозетни рисунки в интериора!?

2

Анонимен

преди 9 години

"Графити в интериора. Защо не?"Защото домът ми не искам да изглежда като улица."Ако търсите начин да добавите цвят, стил и неочаквана доза вълнение във вашия дом, тогава може би е време да дадете шанс на този тип стенописи."Не бих нарекъл дом това в което се драскат графити. Да изглежда домът ми като някаква улица, по която са драскали тийнеджъри го намирам от по-долнопробно от това домът ми да прилича на кръчма.

1

Анонимен

преди 9 години

Аз съм сложил казани за разделно изхвърляне на отпадъци вкъщи, маркирал съм креслото пред телевизора като паркинг, осветлението ми също е улично, в коридора имам схема на апартамента и стрелкичка с надпис: "Ти си тук" да се знае ако съм се напил, поради същата причина съм сложил на тоалетната чиния имитация на храст... Вкъщи си ходя с улични дрехи и замятам ръцете като батка, а на жена ми и викам уличница