49

Анонимен

преди 9 години

Аз лично съм много приятно изненадан от Ели Гигова.Малко родители успяват да възпитат децата си така добре, особено, ако децата са от богато семейство.

48

Албена

преди 9 години

К олко трябва да си куха в главата да вземеш гащите на чужд човек и да ги сложиш на ***.Ако си нормален никога няма да ти мине през ума. И то не на кой да е да дадеш гащите си ами на Кучкова,която е с имидж на жена която обикаля чужди легла.С амо погледнете с какви интриги и какви статии занимават хората? То това си е жив срам за един обикновен човек, та камо ли за випове,Просто се срамувам от вас.,

47

Анонимен

преди 9 години

Айде, следващото предаване да е с политици! Да се посмеем малко, да пупсуем, да отпуснем нервата. Човещинка така. Време е да влязат в час, на помогнат на хората да разтоварят напрежението. Че на "Слип" персони се нагледахме, вече са ни безинтересни.

46

Анонимен

преди 9 години

До Азточно казано

45

tocila

преди 9 години

долна работа, за дребни човечета...четете книги, там е просветлението...

44

Аз

преди 9 години

Няма по голяма простотия от това предаване! Някакви ПСЕВДО "звезди","випове" се излагат по телевизията. А другото безумие е че има хора дето да го гледат и им е интересно !!! ....

43

айде, изчезвайте

преди 9 години

Вчера баба Пена от нашето село се разплака,че нямала пари за хляб и лекарства и че цял живот е работила а има хора като тия на снимката без работа искат пари да вземат и даже и да ги съжаляваме, че едната дошла от село и искала с секс игри да печели много пари че и вип да бъде, а другия лентяй иска с *** си пари да прави и да командари българите.Айде полека и двамата,че идвате в повече на българския народ.

42

Анонимен

преди 9 години

Не можем да се оплачем от липса на зрелища, но надали всеки зрител е наясно, че това е обратнвата страна на медала, така да се каже. А всеки медал си има и обратна страна. Тези, които коментират обаче биг брадъра, се вземат толкова насериозно, че чак тогава ти става жал за нацията. Още по-жалостно ще е, ако има формати и за още разголващи теми. Не скамо за кой с кого спал, а кой от кого и как крал, дори кой как се ссдобил с постове, звания.Теми не липсват. Никак.

41

Сам (в) Шепарт

преди 9 години

Ай стига сте ни пробутвали и тука таз воайорска тъпня , измислена от незнам-койси болен мозък ! Не стига , ча по зомбивизията за едно свястно предаване време не остава от бигбрадъри , сървайвари , сълзливи сапунки и американска филмова самодейност , ами и тука не ни давате да си поемем въздух !

40

Анонимен

преди 9 години

Трогнат сАм, ши зема и аз да се разплача, ей тъй *** човещина.Да живей тв воайорщината, чалгата и селяндурския елит.

39

Атакист

преди 9 години

В САЩ имат зе президент *** който подкрепя хомосексуализма, в Германия канцлерката е дърта блондинка, в България президентът е жалко подобие на мъж, и за да се допълни картинката на западналият(западният) свят и неговите сателити, аз казвам сложете си за разнообразие този път Евгени Минчев за премиер. Не че не са на едни ниво с Бойко но Бойко взе да омръзва все него да гледате.

38

Панайот

преди 9 години

А кога започва Big Sister? ;)

37

Анонимен

преди 9 години

лорд Минчев пхххахахаха,а това дето бил сам цял живот еми няма как иначе,давал си е *** за пари и слава и после се е опитвал с пари да си купува уважение и обич,не става и не е случайна поговорката за бития и еб..ния,Минчев си е пре.бан отСЕкъде и не му завиждам за това че е най-известния паркетен пед..ерко в България направо си е нещастие а не мога да го съжалявам "лорда"хахаха бегай бе *** смешките

36

U WOT M8

преди 9 години

Гоуеми випове, гоуема работа

35

олииииииии

преди 9 години

Олиии, колко интересни неща имало у нас,олиииииии, какви неща ставали, олиии..И ко ша праим ся като един *** правил нещо/какво не разбрах от статията щото даже не я и прочетох,а тъпотии не гледам/ .Сега да се вайкаме ли и да се праим че вдигаме рейтинга на *** предаван?Олии,тоя *** тва направил,олии,апа оная са насрала-олии,колко е интересно да гледаме дивотии,олии-точно от това имаме нужда.Браво на продуцентите-да вземат да направят едно състезание там и по женско надпърдяване-ще е супер

34

Анонимен

преди 9 години

Спрете тия предавания, спрете тия простотии! В повечето държави отдавна са премахнати, а там където ги има се излъчват след полунощ!

33

Опевачка

преди 9 години

Вчера цялата телевизия ревеше. Започна се с някакъв индийски филм който гледам, че вече 100 серии някакви реват, премина се през Евгени Пинчев, после продъжи с някакви ненормални дето ги дават по Нова ,предаване за някакви съдби беше. И това при положение, че ГЕРБ още не е дошъл на власт !

32

Урунгел

преди 9 години

Протрих се, казвам ви, ПРОТРИХ СЕ, да го местя от крачол в крачол заради тези...

31

Анонимен

преди 9 години

До Пенковоайори у БГ-то да искаш.

30

nnn

преди 9 години

Голяма заслуга за опростачването на нацията след Пайнер има и Биг Брадър,а освен ,че се показват вип простотии,въпросните персони си пълнят джобовете, вместо да дадат тези суми за бедни и болни хора!!!!