7

Анонимен

преди 9 години

Една баба никога не е убедена че детето е нахранено. Алоооов.... баба ми още ми реже филийката хляб на кубчета. А съм стара чанта...

6

Анонимен

преди 9 години

Малко са ме били, затова сега се зъбя какъв *** е бил баща ми, а него дядо ми го е убивал и полумъртъв е лежал в болница още на 5 годинки, после на 12 години му е строшил 3 ребра и лявата ръка, обаче баща ми е успял да избяга на 16 и после в казармата са му счупили пак 2 от ребрата дето били чупени от дядо ми + 3 зъба. По комунистическо и даскалите бяха научени да трепят, колкото могат- никой не ги закачаше, понеже даскала винаги е прав, а ти срамиш семейната чест! Трепя комуниста и го лежа!

5

ей Алов ти си УЛАВ

преди 9 години

БЕ Я СЕ ЗАМИСЛИ, ТИ КАТО ДЕТЕ ТОЛКОВА ЛИ СА ТЕ БИЛИ, КОЛКОТО ТИ СЕ ИСКА??!

4

Рали1

преди 9 години

"Проблеми"-за нас е нещо нормално,но за малкият ни откривател всичко е ново,неизвестно.Решенията се постигат с малко упоритост, търпение и внимание.Много любов и нежност,прегръщайте ги и ги целувайте.Докато ви искат покрай себе си,наслаждавайте се на времето прекарано с тях.Защото идва по-тежката възраст-тинейджърската.И все по-рядко ще търсят вашето внимание и помощ.***,боят не оправя.Човек се бие само с думи!Много по-тежки са понякога и от сто тояги.

3

Алов

преди 9 години

Само тояга ги оправя дечурлигата. Така се възпитава . Удряй докато е малко ,та да не те тормози като порасне.Трябва родител като го погледне да се напикава.

2

Евгени Георгиев

преди 9 години

Значи 1 три годишно дете прави разлика между 5 минути и една минута ли? Брях...

1

Анонимен

преди 9 години

Че за мен да убедя баба си че съм се нахранил, още е проблем, а съм почти на 40.Ако има начин ще ме кара да изям 4-5 чинии :)