66

Анонимен

преди 9 години

вдигай тока и продължавай да говориш лафове за заблуда. :-) да улесниш кукловодите си.

65

Анонимен

преди 9 години

Кога реформите, които са извършвани, са били очаквани от обществото? Реформите са средството на любимата му олигархия да вземе още едни пари от джоба на обществото. Под подобрение на работата на администрацията се разбира просто поредната чистка, която е започната от "надпартийното" служебно правителство.Как стана гербер пЕЕВСКИ и вече няма нужда от личностно противопоставяне. :-)Енергийната ефективност означава да ни вземе строителната мафия още по няколко бона ... и то насила.

64

Инж. Тричкоа

преди 9 години

Няма в България защото всичко куцо и сакато избяга на запад и жевее по-добре от робите в Родината. Поздрави от Цюрих.

63

АРХАНГЕЛ

преди 9 години

Е, как да има безработни инженери? Работят - кой сервитьор, кой склададжия, кой шофьор - всички работят. А този на снимката трябва да бъде съден за престъпления срещу нацията, заедно с боко и останалата прозападна ***!

62

Боби

преди 9 години

Добре си спомням времето на президентските избори и изявлението на Цветанов " и *** да ми дадете и нея ще я направя президент. Само съжалявам, че не му дадоха наистина ***

61

Деси

преди 9 години

Само не разбирам, как може да имаме доверие на човек, който сам си е заявил ( а и това е било многократно потвърждавано от Бойко и Цветанов), че е президент на ГЕРБ а не на целия български народ?

60

Илия

преди 9 години

Това сега думи на Роско ли са или на началника му Бойко?

59

Лора

преди 9 години

Плевнелиев, защо един път не реши да зарадва народа и не си подаде оставката?

58

Росен

преди 9 години

Президента ни явно е получил нареждания от САЩ и Борисов и бърза да изложи опорните си точки. Все пак много добре знаем, че Плевнелиев няма собствено мнение и воля

57

до 69

преди 9 години

А вицепрезидента къде беше? А служебния премиер? Нито един представител на властта не отиде на честването. За тях какво ще измислиш като оправдание?

56

до Рали1

преди 9 години

Кои са тези "наши любимци" и защо ме занимаваш с неща извън темата за Плевнелиев? Освен това сесията на ООН е утре, а Деня на Независимостта беше вчера.

55

Национал

преди 9 години

Росене, ти унищожи ГЕРБ и комсомслката им шайка, с драстичните си неадекватности и лобизъм за олигархията и монополите!Благодаря!!!

54

Рали1

преди 9 години

До 62,Че и миналата година беше там само че с Вигенин в делегацията и пак е чел от листчето.Затова и цитирах къде и кога се повежда тази сесия,въпреки националните празници на страните.Поканен е и участва,не е изолиран като вашите любимци,дето за една година ходиха само до Виетнам и Китай и още чакаме инвестициите,уж договорени и новите работни места.Включително и за инженери.

53

da...

преди 9 години

sastoianieto mu e-50 ml. euro. eh,ce Vesel jivot.....

52

Анонимен

преди 9 години

Росен Плевнелиев, в предишния си живот си бил пак ***,a ne kakto toi tvrdi

51

до Маркс

преди 9 години

Единственото притеснение ня янките ще е коя подготвена марионетка да сложат на негово място. Подлагачи бол.

50

47 до 49

преди 9 години

Ти да не си объркал държавите? Знаеш ли колко е средната заплата в една банка в България? Добре дошъл в реалността, господин Индекс!

49

?вропа

преди 9 години

Това не е моят президент!!!

48

Маркс

преди 9 години

Не, няма да го бесят, а ще му отрежат главата с *** нож и ще се снимат за тубата, да плашат янките, пфу!

47

Анонимен

преди 9 години

Чудя се има ли друг такъв случай, в който в Деня на Независимостта на една държава, президентът не е в страната си, а в САЩ, за да срича тъпизмите си от листче, с пари от бюджета на държавата, която се намира в криза.