34

Анонимен

преди 9 години

Миналата година руснаците спряха измислената агресия от американците в Сирия. Отмъщението и интересите на САЩ бяха накърнени и те предизвикаха члез ЕС кризата в Украйна, която няма нищо общо с желанието на народа - никой нищо не го е питал! Изведнаж възникна ислямската държава на юг от Русия. Един *** пише тук за страните от бившия СССр- те бяха използвани също като Украйна днес, за да се доближат до Русия.Амеба е вашият президент, който дрънка в Щатите дивотии!Мразя дребни шепнещи "мъже"!

33

Анонимен

преди 9 години

Е това беше толкова прозрачно още от самото начало - ИД финансирана от УСА, за да имат повод да бомбят Асад в Сирия. Това дори и тъпите хамериканци овце го осъзнаха, че всичко с ИД е кьорфишек създаден от собственото им правителство за да нападнат Сирия. Само в бг ли останаха американо-гъзо-*** дето още вярват че уса са добрите.

32

Анонимен

преди 9 години

До 45 АлексПреди да пишеш тези небивалици се замисли кой подържаше тези ислямисти и ги наричаше борци за демокрация срещу Асад.А ако САЩ искат да унищожат творението си просто трябва да спрат финансирането им.

31

Алекс

преди 9 години

Най-големия миротворец Русия пак се ослушва. Когато САЩ и съюзници отърват света от този мюсюлманска чума наречена "Мюсюлманска държава" ще започнат критиките и плюенето по "световният жандарм", който се бърка на всякъде!?Руснаците в момента се занимават с умиротворяване на съседите си. Сега е Украйна, а преди бяха Грузия, Чечня, Афганистан. Да се готвят Молдова и Приднестровието. Ако западните мъдреци продължават да се чешат по кратуните в перспектива защо не и прибалтийските републики и братята от Волен Сидерова България...

30

Анонимен

преди 9 години

поредното доказателство че с руско ПВО си обречен нали Панцирите спряха САЩ от удари в СИРИЯ бе русопоклоници

29

дълбок сън

преди 9 години

Има ли още американски гъзолизачи,които да не разбраха,че САЩ създаде ИД и с каква цел?Всичко е толкова просто и полско,че само отявлени зомбита могат да не го забелязват.Създадоха си поредната терористична организация,въоръжават си я и сега се правят,че "воюват" срещу нея,а докато "воюват",раздробули Ирак,влезли в Сирия и свалили от власт Башар Асад,създали нова държава Кюрдистан,с парчета от териториите на $ държава и изнесли нестабилност в куп други.Не вярвате ли?А какво стана с Ирак?

28

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 25Oleeeeeee, tolkova gluposti sabrani v 5 reda ne biah chela!!! Ako Bog ti beshe dal edna stotna ot akala na evreite shteshe da razberesh che choveshkia jivot e vajen na tozi sviat.

27

Анонимен

преди 9 години

БРАВО!!

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 39Малиии, значи не само правописа нарушаваш, но и правилника за движение по пътищата :D

25

Анонимен

преди 9 години

Най-обичам някой като "*** 35", който за два и половина реда текст допусна 11 правописни и още поне 7 пунктуационни грешки да ми казва:"ограмоъо се"!...

24

RAD

преди 9 години

До 33Ами то и руските танкове и артилерия в Украйна не са разрешени от никого, ама тепат 'ората там нали? Дет' се вика "освобождават ги".Сега сериозно: Ако на теб някой ти хване жената и тръгне да я изнасилва, ще звъннеш ли първо на 112 или в полицията или ще грабнеш първото нещо под ръка и ще пробваш да смелиш гадината а ?

23

Анонимен

преди 9 години

Всички кризи и политически тероризъм е под протекцията на Москва.Всички диктаторски режими и "освободителни" движения се толерират от Москва.Върха на агресията е нападението на Украйна, с последици от десетки милиарди щети и десетки хиляди убити.Русия е ИМПЕРИЯ НА ЗЛОТО!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

САЩ винаги в крайна сметка бомбардират своите бивши съюзници. През 80-те години поддържаха Саддам срещу Иран, после го бомбардираха. По същото време въоръжиха муджахидините в Афганистан, а после ги бомбардираха. Обучиха терористите от ИДИЛ, а сега ги бомбардират. Чудя се, кога ще пуснат някоя и друга бомба и върху Яценюк и Порошенко...

21

НФБ

преди 9 години

ЖАНДАРМА НА СВЕТА ОТ КОЙ ПОЛУЧИ РАЗРЕШЕНИЕ ЧЕ ДА ИЗВЪРШВА БОМБАРДИРОВКИ В СИРИЯТОВА НЕ Е ЛИ НАМЕСА И АГРЕСИЯ В ЧУЖДА ДЪРЖАВА..А ПОСЛЕ ВИКА РУСНАЦИТЕ СЕ МЕСЯТ В УКРАЙНА..РЕАЛНО ПО-ГОЛЯМ АГРЕСОР ОТ САЩ НЯМАНА ВСЯКА ЧОРБА МЕРОДИЯ...НЕ ЧЕ ИДИЛ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТЕЗИ УДАРИ НО ВЪПРОСА Е ПРИНЦИПЕН.САЩ НЕ ИЗВЪРШВАТ ЛИ ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ПРЕДАВАНИ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА..ДАЛИ СА ОТМЕНИЛИ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕДАЛИ ДА ЕКЗЕКУТИРАШ НЯКОГО НА ЕЛЕКТРИЧЕСКИЯ СТОЛ Е ХУМАННО..РУСИЯ Е СЪЩО СУПЕР СИЛАСВОБОДА ЗА НОВОРУСИЯ

20

име

преди 9 години

Въоръжиха тия главорези,за да си оправдаят нападението на Сирия и Иран заради петрола.

19

Анонимен

преди 9 години

Не знам вече какво става там, но Асад трябва да се държи, защото падне ли Сирия, наред е Иран, такива са заповедите от Тел Авив към САЩ, а Иран няма да се церемони много и ако бъде нападнат, директно ще атакува Израел. Ще взема и аз да повярвам във всякакви конспирации, като например, че на Израел му трябва резервна земя в случай на голяма война в Близкия изток, в която да изтегли цивилното си население и че за такава земя е определена България, но за тази цел тя трябва да бъде обезлюдена.

18

Любопитко

преди 9 години

А Сирия участва ли?

17

БРАННИК

преди 9 години

И сега, ако отново има цивилни жертви, кой ще отговаря?

16

Анонимен

преди 9 години

Светска и подредена държава беше Сирия, Асад държеше всякакви религиозни радикалисти по-ниски от тревата, защо им беше на американците да създадат опозиция /ССА/ срещу Асад и да я въоръжат, не ми е ясно. Може би Израел ги подтикна, защото Сирия поддържа заедно с Иран Хизбулла, единствените, от които Израел наистина се страхува. И като не успяха с ССА, американците създадоха ИДИЛ, ама те пък си повярваха много, излязоха от американски контрол, създадоха си държава и въобще кашата стана пълна там.

15

Анонимен

преди 9 години

Наистина САЩ се нуждаят от непрекъснато създаване на врагове и водене на войни после с тях. Тази държава се издържа само с убийства.