16

до 7

преди 9 години

DOS не откраднат, а е купен от сиатълски програмист, Windows 3 не копие на Linux, a е откраднат от Macintosh, докато другаря Гейтс е подобрявал OS-а им.

15

Анонимен

преди 9 години

Да де, ама, защо са му толкова пари? Нека дава за благотворителност. Цял живот няма да му стигне да ги изхарчи, а на оня свят няма как да ги вземе. Виж, ако е женен, няма проблем...

14

dominici

преди 9 години

Значи човечеца 20 години помага на Гейст да си върши работата, а той сигурно прибира не малка сумичка затова. Сигурно е можел да направи някоя глупост и да се пробва да открадне нещо, но защо да го прави? Ако така разсъждаваха и нашите политици - да си работим, да свършим добра работа и с времето ще дойде признанието ни ... сега щяхме да сме на друг хал.

13

Божееее

преди 9 години

Божееее какво трупат пари тези малодушно хорица,не ни интересува богатството им-колко му трябва на човек,да сме живи и здрави.

12

breh

преди 9 години

Цялата история на Майкъл Ларсън четете в Investor.bgхубаво е че днес бг го имате за да получавате посещения и на другите си сайтове , как може подобна простотия за да прочета продължението трябва да посетя друг сайт.

11

33333

преди 9 години

АХА, ТОВА Е ЕВРЕЙСКОТО ПРОТЕЖЕ, КОЕТО ИЗВЪРШВА ФИНАНСОВИТЕ ТРАНЗАКЦИИ ОТ ПРЕСТЪПНИЯ ЮДЕИСКИ БИЗНЕС КЪМ ЛЕГАЛНИЯ И ОБРАТНО ПРИ НУЖДА. КОЙ КАЗВА ПОСЛЕ, ЧЕ САМО В РУСИЯ ИМАЛО ОЛИГАРСИ. АМЕРИКАНСКИТЕ БОГАТАШИ СА СЪЩИТЕ КАТО РУСКИТЕ ОЛИГАРСИ, САМО ЧЕ СА МАЛКО ПО- ОПИТОМЕНИ ОТ ПО- ДЪЛГИТЕ ГОДИНИ ОТ РУСКИТЕ СИ СЪБРАТЯ.

10

интернет гоблин

преди 9 години

Къде са човекът долар и сидней австралия. Липсват ми, пък и ето статия като за тях ;).

9

Анонимен

преди 9 години

До 10Много по български разсъждаваш - да върне това,да върне онова.Това да не е крадец от КТБ?!Имал човека акъл,патентовал това -онова и сега живее от продуктите на своя ум и труд.По твоята логика и Едисон и Бел трябва да върнат парите ,а света да се върне в каменната ера.Патенти не плащат само китайците,защото крадат от труда на други.

8

Анонимен

преди 9 години

Изкарал над 80 милярда, дал няколко милиона за благотворителност и го изкарват светец.....Взимат милиони от българското образование за лицензи за продуктите си. Та понеже ние сме цъфнали и вързали му плащаме. Студентите тук нямат пари, а държавата ни плаща огромни суми на тези кожудери.Индийците дето пишат софтуера взимат смешни пари..... тия 80 милярда да ги върне от където ги е взел и всички ще са по-щастливи.

7

до 7

преди 9 години

Да , всъщност дори в началото Гейтс е казвал , че в интернета няма бъдеще , но като вижда какво правят NETSCAPE и бърза да копират и да монополизират . Не искам да коментирам филантропската му дейност , понеже беше преди известно време когато дари над 30 милиарда , половината си пари .. Аз лично не знам къде са вложени и на кого е помогнато , но не след дълго не само натрупа колкото имаше но и ги надгради с още много отгоре . Тези врътки с благотворителна и освобождаване на част от данъжите са

6

Анонимен

преди 9 години

Гейтс открадна линукса и го преименува на дос уиндоус, после открадна джава и я смени на дотнет, открадна браузъра нетскейп и го преименова на експлорър, и т.н. кражби без да плаща никакви патенти и лицензи.

5

Анонимен

преди 9 години

Жалки *** са това!Единия седнал на $80 милиарда планина, а другия му помагал да я увеличи. И първия видите ли бил ужасно щедър и раздавал благотворителност. Като е толкова умен и влиятелен да промени системата тъй, щото корпорациите да спрат да смучат кръвта на хората! Нормалния човек не може да си позволи жилище, кола и деца. В която и да е държава. Трябва да се спука от бачкане и да умре от стрес за да постигне нещо.

4

АТАКИСТ

преди 9 години

Путин има повече пари!!Знаете ли колко пари му се превеждат на Путин по сметки в чужди банки за това, че дава тази и онази концесия с природни блага особено за това, че даде ядрено на Иран и един куп други сделки!!!Волен подкрепя Путин изцяло!

3

аз

преди 9 години

интересно, къде видяхте грешки. Не се заяждам, ама явно и аз не съм грамотен в такъв случай...

2

Няма смисъл

преди 9 години

До Родна речПо-сериозно казваш ? Това е несериозен сайт , няма смисъл , тук се трият коментари , не и статии пълни описаните неща, нито се коригират , нито се свалят. А напишеш ли нещо за нежните мъже (да не кажа Пед...и ) , коментара се трие веднага. На почит е ***....стията , простотията и пошлостта! Всичко в е безвъзвратно загубено . Как очакваш нещо от едно мъртво поколение с промити мозъци и никакъв морал ?

1

Родна реч

преди 9 години

Днес.бг, хайде малко по-сериозно с книжовния ни език. Статията ви е пълна с правописни и стилистични грешки. Срамота!