8

А.......

преди 9 години

а.......НАШИТЕ...........Никога няма да бъдат първи на голямо първенство след като федерацията се ръководи от Лазаров и лижещите го Ганев и сие........

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 7"***" са, щото не лижат *** на кремълската хунта нали?

6

тъжно

преди 9 години

България все повече пропада и на волейбол до 13 място след 4 място на олимпиадата и 4 място на европейкото през 2013 г. сега Франция, Германия даже Канада, Иран и Финландия ни изпреварват. Спорта запада още повече в България след най-слабата олипмиада за последните 70 години от 1950 г. когато е имало война.

5

роро

преди 9 години

Нагласена работа.волейболната мафия гледа да урежда домакините за шампиони винаги

4

Анонимен

преди 9 години

Поляците показаха какво значи на носиш фанелката с герб-а - гонене на топката "ако трябва и извън залата", никакво предаване и в най тежките ситуации, никакво мрънкане след грешка, а подкрепяне на съотборника който е сгрешил,атакуваха "мъжката" и срещу 3на блокада, разпределителя им не си позволи волности (да пуска) нито веднъж...

3

Анонимен

преди 9 години

Браво !Братска, славянска Полша Шампиони !!!След отпадането на нашите всички викахме за Полша.

2

Анонимен

преди 9 години

Дълго чакана и изстрадана титла на поляците. 2006 та стигнаха финала където бяха пребити от същата Бразилия, 2010 на 1/4 финалите ги спряхме ние, 2012 спечелиха безапелационно СЛ в София и чакаха медал от Олимпиадата - отново провал, 12 години провал след провал на ЕП... може би докато намерят и правилния треньор - Стефан Антига- койтосъбличайки фанелката на играч - директно стана национален треньор и на първото си голямо първенство - стана и световен шампион.

1

Българин

преди 9 години

Браво на поляците! Това се казва ДУХ,това се казва ВОЛЯ,така се преследва ЦЕЛ,а не като нашите мекошави и миловидни,несръчни и безволеви момченца!Никога няма да заиграем като бразилците и поляците! По принцип българите обичат повече приказките и хвалбите,а не сериозната работа и дисциплината.Радвам се от сърце на полските момчета,заслужиха си титлата на 100%. Щях много да се ядосвам,ако отново високомерните бразилци бяха шампиони!