18

Ivan12

преди 9 години

Vchera v Bulgaria po putishtata stanaha ..... katastrofi . Estestveno che prust ima Islqmska Durjava

17

Tervel

преди 9 години

Nqmq Isl Dar Tova e nov metod na vodene na voina ot amerikanski i evroatanticheski okupatori.Kato iskat da kradat chujdi prirodni bogatstva namirat drug da im vurshi rabotata. Taka s po malko pari,no s dobra audio i video propaganda i pri uslovie che drug shte "vadikestenite ot oganq" - postigash celite si. Izmislqt si demona na zloto Isl Dar , zashtoto se izturkaha veche "proletite"

16

Анонимен

преди 9 години

Ква е тая измислена "Ислямска държава"бе хора,да ги ударят по въздух или както там намерят за добре и да изтрият от лицето на земята тая гнусна фанатизирана ***!

15

Анонимен

преди 9 години

До Наблюдател 3 дето изброил калабалък държавиискаш да кажеш цяла Африка, цяла Европа и всичката Австралия. Нищо работа.

14

Анонимен

преди 9 години

А аз пък искам да кажа, че не съм доволен от медицинското обслужване в България.

13

Анонимен

преди 9 години

Не, бунтовниците в Сирия (и не само там) ги финансира Русия, понеже по интригантски начин иска да храни едните, за да може другите да купуват оръжия от нея. Вече има доказани факти за това. Само дето в нашите псевдомедии няма да чуете за това. Трябва да сте една идея по-грамотни и да четете статии на чужди езици, от всякакви източници и да се научите да отсявате правилната информация.

12

...

преди 9 години

НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВОЮВА С ТЯХ А ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГОВАРЯ ! ЯВНО Е ЧЕ СЕ ЧУВСТВАТ ИЗОСТАВЕНИ ОТ СВЕТА И ТЕ СА ПРИНУДЕНИ ДА ВОЮВАТ ! ДАЙТЕ ДА РАЗБЕРЕМЕ КАКВО ИСКАТ ПРЕДИ ДА ВОДИТЕ ВОЙНА?

11

Анонимен

преди 9 години

Признаха си вече официално,че те обучават бунтовниците в Сирия.Който досега не е вярвал и който не е чел внимателно,да погледне отново последното изречение.Иначе да ги мачкат тези от ИДИЛ,но в крайна сметка си мисля,че ги създадоха,за да имат оправдание за пряка военна намеса в региона.Номера с химическите оръжия не мина и хоп-ИДИЛ.Интересното е,че когато се каза,че Асад е използвал хим.ор. срещу сирийците,от което могат да умрат милиони,никой не искаше война,а сега след показната смърт на 2-3.

10

Samo minavam

преди 9 години

Само SS дивизията Тотенкампф ще свърши работа стези камилари.Срещу терористи се воюва с тероризъм.

9

трол

преди 9 години

40 държави хахахахаххахаСудан, Сомалия, Малави, Гвинея и Малдивите са водещите. Нека да кажат кои са тия 40 държави де ? *** мръсни

8

Анонимен

преди 9 години

"Още 40 държави обещават подкрепа срещу джихадистите" , ще помогнат- ама друг път!Ха ха!

7

Анонимен

преди 9 години

До БАЧКАТОР Те ги въоръжава сега се правят на ударени ! И България ги е въоръжавала с БТР-и прес м. януари 2012г. Румъците с танкове, поляците с транспортни машини , латвииците с ЛСОръжие .

6

Анонимен

преди 9 години

те тези "умерени" бунтовници ще станат екстремисти след няколко години, след като видят че сащ само ги използват

5

Анонимен

преди 9 години

Даже и такива джуджета като нас се бутат между шамарите!А дава ли си някой сметка,че при толкова навлеци у нас,наричащи се бежанци/изключвам истинските такива и добронамерени/,един атентат като в Сарафово,ще ни спре тока за 50 години на пред?Щото едно е да говориш,че с дюнерджийниците гарантираш сигурността на страната,друго е като ти го ръгнат четвъртит с контрагайка!

4

До Наблюдател

преди 9 години

Гледам и България си писал ние ще се включим както винаги във всичките войни в които сме били съюзници с нато с една рота от 50 пияндурника на които ще им бъде възложено да пазят градския *** и после хиляди *** ще се тупат в гърдите как сме "участвали" във войните.

3

Анонимен

преди 9 години

Турция ги подкрепя и с оръжие и логистично. САЩ подкрепят Турция и стоят зад нея. Тогава какъв е изводът? Кой подкрепя косвено джихадистите?

2

Наблюдател

преди 9 години

Предполагам са следните: Руанда, Кения, Еритрея, Гана, Бряг на Слоновата Кост, Зимбабве и така нататък към 30 африкански , няколко от ЕС : България, Полша, Румъния, Литва, Латвия, Словения, Чехия, Македония, Албания :))))) И навярно една от Австралия и Океания :))))))

1

Анонимен

преди 9 години

Не ,че кой знае колко обичам Англия и САЩ но вътрешно ми се иска да утроят бомбандировките.