64

,..,

преди 9 години

*** ima listi na ofshorkite v bnb i personalnite polzi na Iskrov, Chobanov, Oresharski, Stanishev, Mestan ot tyah?!

63

Анонимен

преди 9 години

паролата на злобните глупци - да се затвори, гарантираните да се платят и другите да духат! Всеки таксиджия и продавач на компир мисли че става за премиер, всичко му е ясно! макроикономика - кво е тва бе, дайте ми власт и пари да видите кво праа! нищо не разбирате само спамите и злобеете, освен това нищо няма да плащате защото всички вие НЕ плащате данъци. аз съм работодател и приветствам решението да се отвори банката, да се платят парите и да продължава икономиката да върви както досега!

62

Анонимен

преди 9 години

kade sa parite.............kaji

61

И кво?

преди 9 години

Като стане въпрос за някой банков лигльо с протекции, който публично трябва да бъде разстрелян, започваме да "надскачаме" закона, ако е за обикновен човек в затруднение по кредит, го изхвърляме на улицата, затриваме семейството му и то защото така е по закон, и никой не може да го "надскача".

60

petar stojn4ev

преди 9 години

всичко емного просто иясно ако се спазва закона изплащат се обезпечените влогове иотам нататък държавата няма ангажименти КТБ е частна банка и да се оправят сами на мен държавата помогна ли ми когато ми фалира магаазина не. имах много матерялни загуби но това еживота риск губи риск печели

59

Анонимен

преди 9 години

БОРИСОФФФ И ХЪРСЕФФФ СА МНОГО ДЛНИ КУЧЕТА.БАНКАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА,СЛЕД КАТО ДЪРЖАВАТА ЩЕ ВРЪЩА ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ ,КОИТО БЯХА РАЗДАВАНИ НА ПРОТЕСТИРАЩИ И ЗА ИЗБОРИ,ПАК ЩЕ ПЛАТИТЕ ВИЕ ОВЦЕ ДЕТО ВИ КОПУВАХА ДАДОХА ВИ ГИ СЕА ЩЕ ГИ ВЪРНЕТЕ ,ЧЕ И АЗ ЩЕ ВРЪЩАМ ЗАРАДИ ВАС БОРИСОВ Е ЗА СЪД ТАЗИ ЖАЛКА ПИОНКА.

58

преди 9 години

Не мога да разбера защо са всички тези приказки, До 20 дни се изплащат всички гарантирани влогове,прави се пълен одит на банката и се прибират всички раздадени кредити и се преструктруира както се прави в нормалните държави, Всичко останало е прах и мътна вода

57

Инж+

преди 9 години

Е как да се справи държавата с този проблем, като решенията се взимат не от професионалисти, а от алчни политици!? "Професионализъм" - това е спасението за БГ.

56

Анонимен

преди 9 години

Комунистите вече страдат от параноя , като видят и ......буквата "Б"!Тресе ги отвсекъде....!

55

Анонимен

преди 9 години

Борисов и Искров са единни в едно - трябват 6 милиарда!Ясно е , че ще дойдат от народа, а крадците отново ще ликуват.

54

Анонимен

преди 9 години

Палестинците не са оманци макар,че газовото находище Леванта по презумция,но не де юри,още по-малко де факто си е тяхно,сиреч на палестинците.Те всъщност имат ли си държава? Живеем сред ужасяващи хора,за които единственият Месия са парите.При все това те приемат всичко ,което вършат сякаш е игра.

53

Анонимен

преди 9 години

Фараоните са минимум трима.Един носи фес,втори обича магистрали,на третия му трябват точки за да се опре....Не си мислете,че изборите се купуват от бюджета!!!!!

52

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 55Търговийка ли?Ти нали не си мутра да трепаш палестинци,защото евреите ги трепят по презумпция.че щщом те го правят,значи има далавера?!

51

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 53Явно някои хора много вярват на платената преса в България.За съжаление радио Свободна Европа не излъчва като едно време...няма и нужда явно има доста наивници...:(((

50

Анонимен

преди 9 години

До 54:ти правиш ли изобщо разлика между тях-търговийка,братко.

49

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 51Не е само в Малинова долина,има и в Манастирски ливади!Най-странното е защо около тези парцели си строят къщи евреи?!

48

Анонимен

преди 9 години

Цветан Василев няма начин да е невинен.защото банката е негова.Ако са го лъгали ортаците ,отговорното лице пак е той.

47

Анонимен

преди 9 години

Пирамида е ама фараона не е Цветан а Бойко!

46

Анонимен

преди 9 години

Оманският фонд изкупува България,ако не знаете.Интересите са му в енергетиката и туризма.Сигурно им трябва и банка у нас.Да,ББ продаде на БГ мюфтийство,парцел в Малинова долина по време на кметуванвто си в София за изграждане на жилищен комплекс от затворен тип с джамия като парите за сделката са от Оманския фонд.

45

Анонимен

преди 9 години

victoria-insbg/bg/ ПРИЯТЕЛЯТ ДО ТЕБ МИ ТОЙ Е В СЪРБИЯИ ТУКА МАЙ НЕ Е ДОБРЕ