9

Анонимен

преди 9 години

samo tyrska policia tova e zakon, da ydarish policaiiiiiiiiii 15g. zatvor

8

Берлин

преди 9 години

Много жесток бой в районното и по 5 години пандиз.

7

АНОНИМЕН

преди 9 години

Докато има бързи производства и сключени споразумения в Българският наказателен кодекс ,полицаите ще бъдат бити,старците изнасилвани и убити ,и ромите ще ни наричат ,,***,,.Може ли човек с 34 присъди убил в катастрофа 3 младежи ,без шофьорска книжка да сключи споразумение.Нямаме правосъдие ,нямаме и държава .....

6

До 7

преди 9 години

Колегата имаше предвид отношението на полицията тогава към дребните престъпления и битовите скандали - бой до припадък. Нямаше камери, нямаше GPS-и, нямаше астри. Вкарват те в районното и който те види ти оставя по няколко отпечатъка. В тъмните години наистина се биеше тъмно. А преди да дойдат тъмните години (преди 90-та) не можеше и да си помислиш за футболно хулиганство. Прибираха те в черен чувал директно с табелка "разболял се и паднал по стълбите - нещастен случай".

5

Анонимен

преди 9 години

До 123Хаха и какво им е добре на добрите стари 95-96-97?Мизерията, галопиращата хиперинфлация или разцвета на мутренските групировки?А?

4

Анонимен

преди 9 години

Идете да биете ПОЛИЦИЯ в ГЕРМАНИЯ да видите какво ще ви се случи ...Малии тея съвсем са полудели !КОКО ДИНЕВ избяга от вас !!!

3

Анонимен

преди 9 години

Между другото тея малките на 15-16 са най-опасни защото са в пубертета и не мислятза последствията *** изобщо !!!В затвора ВСИЧКИТЕ !!!

2

АТАКИСТ

преди 9 години

Бързи производства ли?- глоба 500 лева и пак ги пуснете на стадионите майка ви да е.а!В Англия тия наркоманизирани *** няма да помиришат повече стадион до края на живота си.

1

123

преди 9 години

Само ако беше добрата стара 1995 ,6 7 и т.н, нямаше да се стигне до съд на тия *** долни, *** ***, негодници, не стават за нищо.