40

хаха

преди 9 години

абсурд. на кой може да му хрумне таково нещо?

39

Член на АБВ

преди 9 години

Коментарите са обидни и незаслужени. Алтернатива за Българско Възраждане не е стара, а нова партия. Съвременният прочит на патриотизма, политическото ляво , професионализмът и културните обноски- това можете да откриете в тази партия. Да гласуваш за коалиция АБВ означава да дадеш гласа си за за патриотизма, а не за национализма; за социализма, а не за комунизма; за професионалното и отговорно управление на държавата, а не за крадливата управленска прослойка , която 25години мъчи народа!

38

Анонимен

преди 9 години

Всеки глас за Патриотичния Фронт, ако не искате турците да управляват повече!БСП винаги са били в съглашение с тях, т.нар. Реформаторски блок си има турска партия, Атака крепеше правителството на турците, Гоце бе избран два пъти с помощта им, а Борисов ще се съобразява с единствените, с които ще може да управлява - ПФ, та ще се откаже бързо от глупостите за 10 зам.министри-мюсюлмани. Хора, бъдете прагматични и бъдете патриоти!

37

Анонимен

преди 9 години

Нискочелия политически ***!

36

чупакабра

преди 9 години

Разбирай - не искам да съм пенсионер.

35

Анонимен

преди 9 години

червен ***!

34

Анонимен

преди 9 години

АБВ е "партията" на всички ЧЕНГЕТА и дърта блудница на българския политически хоризонт! АБВ=БКП=БСП=дс,кгб

33

Анонимен

преди 9 години

Tоя агент Гоце седефа...доказа,че не е никакъв политик...10-години като "президент" ни излагА клато лъжец,убиец на животинки,облдаващ непълнолетни момиченца,триперлия ,женкар от ниско ниво,агент на ДС,КГБ,некадърник и т.н.

32

Анонимен

преди 9 години

То пък някой те иска за премиер,че да отказваш.

31

Щ

преди 9 години

Само ,,атака'' сидеров може да е такъв-онакъв ама е против турците ,всеки път добри обещания за България казва Бойко само ленти реже а парите отиват за магистрали и като свърши парите и се ослушва и иска еврозаем народа тъне в мизерии трябва да се връщат двойно по вече от нашия гръб

30

АНОНИМНА

преди 9 години

ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ "ПЛЕНУМИ" НЕ СЪМ ГИ ИЗМИСЛИЛА АЗ , А И НА ТАКЪВ НЕ СЪМ ПРИСЪСТВАЛА. ТАКИВА КАТО ВАС- КОИТО НИЕ СМЕ ИЗБИРАЛИ СА ПРИСЪСТВАЛИ. НЕ Е КОРЕКТНО ОТ ВАША СТРАНА. УВАЖАВАХ ВИ МНОГО , НО ВИЕ НЕ УСПЯХТЕ ДА МИ ДОКАЖЕТЕ ТОВА В КОЕТО ВЯРВАХ И УВАЖАВАХ. НЕ СЕ ИЗВИНЯВАМ ЗА ТОВА , КОЕТО НАПИСАХ.

29

Анонимен

преди 9 години

И аз не искам да си премиер, спокойно

28

NORMALEN

преди 9 години

DORI I DA NIAMA DARGAVA TOI SI OSTAVA PREZIDENT.PREZIDENT ZA PENSIA,ZA ZAPLATA GOLIAMA.

27

4ти километър

преди 9 години

Жалко! Тамън смятахме да те издигнем за такъв...

26

Анонимен

преди 9 години

Като си "държавен глава до живот" чий го дириш в листите с кандидати за НС?

25

Няма

преди 9 години

Не се страхувай,ако въобще предположим премиер на рублажиите и кубинците с пищови и палки,влизащи в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМEНТ ще е един Юда.Не случайно ходи по колониалните страни Куба,УКРАИНСКИ Крим,че и излага БЪЛГАРИТЕ И РОДИНАТА НИ с просташкото си поведение в Германия и Франция.Той поне видимо се натиска и подскача.

24

Анонимен

преди 9 години

"Президентът си остава държавен глава доживот" - и кой те излъга, че е така? :D

23

Пази , Боже !

преди 9 години

Е кой пък ще направи Гоцю Рублата премиер ?!?!Навярно зелените човечета на ***....

22

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че гоце не иска да е в явната политика - всеки иска да е кукловод на сянка скрит.Еми пъне се трябва да се връщат комисионни а при *** тия неща не минават!

21

Анонимен

преди 9 години

Агент Гоце, слугата на Путин и троянския кон на Кремъл в ЕС искал да е премиер.Комунистическата наглост няма край.Че и онзи престъпник Румен Петков му е дясна ръка.Ако някой гласува за тези предатели...тогава сам си заслужава музерната съдба в *** България и не заслужава и грам съчувствие.