127

Анонимен

преди 9 години

Във всички магазини ще ни предложат газ в найлонови торбички ама Борисов ги забрани.

126

куцо

преди 9 години

Ах какъв си пъпеш. Азербайджан хубаво може да ни снабдява с газ, ама сещаш ли се чия собственост са платформите в морето от където се изпомпва. :) (завършва на ...пром).

125

Иванов

преди 9 години

Всичко което ни казват, че "може да стане" е лъжа, защото всичко което ни се казва е лъжа! Истината е това което става, докато ни лъжат!

124

иванов

преди 9 години

пак дрънкане на глупости

123

Шоп

преди 9 години

До АнонименЗа да има диверсификация, означава да получаваш газ от няколко места, а не да заменяш едното с друго.------------- Че кой заменя? Нали не сме се отказали от руския газ?

122

Ех президенте

преди 9 години

Този човек е ролитическо недоразумение. Толкова тъпизми от политик, България скоро не е чувала. Бедата е там, че е БЪЛГАРСКИ президент. Какво свърталище са му съветниците му, за какъв *** са, след като немогат да посъветват президента да казва нещо свястно. Май, какъвто е той, такива са и те - политически профани и лаици.

121

Кирето

преди 9 години

ПреЦиденте, от където искате взимайте газ, каквато тръба искате пускайте, само не дупчете Добруджа, житницата ни...че да не тръгнат с тоягите към София...

120

Анонимен

преди 9 години

не бой са плевньо, бат бойко идва...

119

Анонимен

преди 9 години

България може да стане център за газови доставки в региона------------------Чака ни доста студена зимка заради недалтовидната политика на помака.Общо взето се очертава през следващите години да ни топлят мечтите за газов център.За да има диверсификация, означава да получаваш газ от няколко места, а не да заменяш едното с друго.

118

Анонимен

преди 9 години

Ясно е,че се прокарва път за газ от находището Леванта.Няма лошо,то е голямо,но трябваше ли да банкрутират Кипър и Гърция,да потопят във война Сирия само и само находището да е в ръцете на ,хайде да не ги споменавам,то е ясно кои.

117

Пешо

преди 9 години

А до 2019 година кво праим бе ***?

116

Анонимен

преди 9 години

До шоп:ти с руснак говорил ли си поне някога?Горещо ти препоръчвам да започнеш да учиш турски,защото в новите натовски бази ще командироват комшиите.Да започнем с нещо лесно,с маане например:Дуня табир ,руя табир,аман,аман.Спи спокойно,българино!

115

Въпрос

преди 9 години

На еврогея роско ме у лесно, с това дупе тесно, а питаш ли ме комуниста мене, с *** до колене?

114

Анонимен

преди 9 години

До 153:ти си фашист ,на хора като теб никога не трябва да се дава власт,ти би разстрелял не само Вапцаров,би изгорил и Шекспир ,и Сервантес,и Лермонтов ,и Достоевски,ако си ги чувал изобщо,ти си типичният българин,мъж примитивен,безкултурен,неук,но с огромна жажда за власт,ето заради такива нещастници като тебе,с тестиси в главата сме на този хал.

113

Анонимен

преди 9 години

Например:ден на национално неподчинение,ама никой да не иде на работа,може и седмица.Да-а,ама ви е страх...и така естественият цвят на смелостта изтлява в бледността на наш'те мисли...***,заспи...или пък може би сънувай...юнак балкански,хипербола,да ме прощава Шекспир.

112

Анонимен

преди 9 години

Виждам изход от ситуацията-ние и без това сме си луди,просто трябва да му отвържем края.Представяте ли си ги тези сред 7 милиона изперкали откачалки какво ще правят?

111

Анонимен

преди 9 години

В местността Чуката (сега Ваклинова ***), намираща се на 700 м. югоизточно от с. Бръщен, той е тежко ранен при престрелка с другите трима нарушители. Един нарушител е убит от служебното куче Вихър...Роска, Вихър така щше ти го нафърфори, че ще виеш като млада ирландска *** неодоебана

110

Анонимен

преди 9 години

Вергил Борисов Ваклинов е български граничар, загинал при изпълнение на служебните си задължения по охрана и отбрана на държавната граница на Народна република България през 1953 г.На 1 юли 1953 г. младши сержант Вергил Ваклинов, редник Трайко Стаменов и служебното куче Вихър изпълняват бойна заповед по охрана и отбрана на държавната граница в местността Ливадите, край с. Бръщен. Вергил Ваклинов пресича пътя на нарушителите, преследва ги по посока на държавната граница, като успява да залови жив един от тях. В местността Чуката (сега Ваклинова ***), намираща се на 700 м. югоизточно от с.

109

Анонимен

преди 9 години

АЙ,ЯЙ,ЯЙ,ЯЙ,АЙ,ЯЙ МИ АМОР!АЙ МИ МОРЕНАДЕ МИ КОРАСОН!

108

Анонимен

преди 9 години

На русофило--*** им хвърчат слюнките от злоба.БРАВО РОСЕНЧО ПАК ЩЕ ТЕ ИЗБЕРЕМ изебемwest