35

преди 10 години

ДА ТАМ ЛИ СИГНАХТЕ ДА СИ ДИГАТЕ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,С ТОВА ПЛАШЕЛО,БЕ БТВНЕ ОЧАКВАХ ОТ ВОС ТАКАВА ПРОСТОТИЯСТИГНАХТЕ ДЪНОТО О К О Н Ч А Т Е Л Н О

34

Таня

преди 10 години

БТВ, толкова ли паднахте, че вкарвате предаване, което да се води от доказано просто същество. Всички добри и кадърни журналисти напуснаха, новините ви с Юк.Кадриев са пълна скръб, този на дума с 3 срички, ще се запъне 4 пъти - как го търпите? Не ви гледам вече. Това черно *** ли ще ви вдига рейтинга, съмнявам се. Второ "Сигнално жълто" ли започва? Направо ме е срам за България, че съществуват такива долнопробни предавания, и то водени от тъпигьозки, без елементарно възпитание и добър изказ.

33

Анонимен

преди 10 години

Ако няма публика и следователно - рейтинг, ще й спрат предаването. Изводът е - всеки от вас, който гледа БТВ в този часови пояс й пълни гушата с пари. За да ви заяви тя пак някой ден, както вече се случи: "Вие ли ще ме плюете, бе ***, аз мога да ви купя всичките". Доколкото четох някъде, заплатата й ще е по 16 000 лв. на месец. Моля - гледайте си я!

32

Анонимен

преди 10 години

Според мен Николета я чакат доста съдебни дела за нарушаване неприкосновеността на личния живот. Никой не може ей така да те снима и да ти вади снимките по телевизията без твое знание и съгласие, особено когато не става дума за престъпление или дуго правонарушение, а за личния живот.

31

Анонимен

преди 10 години

От тая ТВ в последните 2-3 г. се махнаха абсолютно всички кадърни журналисти и водещи и интересни предавания и сега каца... Николета. От предаванията няккой ще ме подсети ли кой остана, освен Слави (а него отдавна ниой не го гледа).

30

no

преди 10 години

sex едва ли... just cavalli

29

Анонимен

преди 10 години

Николетка е номер 1 !!!

28

Иван

преди 10 години

Колко по-*** трябва да стане народът, че да започнат да ги спират такива подобни предавания?

27

Анонимен

преди 10 години

Щях да се изненадам, ако ку.волета води публицистично предаване, например.За което е нужен мозък, а не къси крака и ш.нда между тях.

26

Пънчо

преди 10 години

Всичката чалгализирана *** що не вземе да кацне на ***....ата си?!?!?!До кога ще ни занимавате с тези п.тутки?!?!?!

25

Анонимен

преди 10 години

Цитираното като нейно изказване е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО да бъде сътворено в нейната глава и да излезе от нейната уста. На голяма част от употребените думи със сигурност не знае значението. Да навърже мисъл в сложно-съставно изречение е непосилно за нея. Съмнявам се, че изобщо е възможно да се пръкне нещо смислено в нейната "черепна кутия", поне аз не съм чувал нито веднъж такова. Очеваден ПР,който обаче играе срещу нея, защото с още по-голяма сила лъсват несъответствията и фалшът. Трагикомедия...

24

Анонимен

преди 10 години

Боже, прибери си вересиите...

23

Анонимен

преди 10 години

Свирколета през кого е минала за да стигне до това предаване?

22

Анонимен

преди 10 години

Какво може ,освен да се съблича и какво е образованието на тази ...?Толкова ли БТВ е без идеи та разчита на нея?Обещавам по-вече на не гледам тази кабеларка!

21

О'Нуф Рий II

преди 10 години

ХвЪрчи, хвЪрчи кифла, па кацне.

20

yan

преди 10 години

До Анонимен 21Аз го гледам понякога - синоптичната прогноза само. А иначе тези *оляшки предавания са за привличане на зрители. Затова и държат динозавъра славозавурус.

19

евлоги

преди 10 години

отървахме се от това бедствие валерко но сега тази *** кифла ще ни досажда и тормози .няма по некадърна и по досадна кифла от николетка.спираме бтв .

18

Анонимен

преди 10 години

Най-после свеж полъх в тази протурска телевизия... Николетка е добро попадение...

17

Кулетка

преди 10 години

Лелееееее имам алергия от тая до кога ще е на екрана ГНИЛОто

16

Накратко

преди 10 години

Прости богати хора ще се бъркат в личния живот на други прости богати хора с цел да забавляват прости бедни хора. Кажи речи нещо средно между VIP брадър и Сигнално Жълто.