9

Анонимен

преди 9 години

BRAVO BOIKO BORISOV Q NAPRAVI NE ZNAETE LI, toi broi parite byrka beton zida tuxli maza i boqdisva nima ne znaete

8

Анонимен

преди 9 години

to vlakove niama te gara postroili hahaha koi kolko kradna.....

7

коко

преди 9 години

Абсурдно е да откривате нова гара с 2 моми в носии и 4ма попа. Това е просташко и не съответства на една модерна европейска държава. Аман от примитивната ви мисъл. Не се радваме на носии, не се радваме на питки, нито на попове! Призовавам всички граждани активно да посочват простотията която ни заобикаля за да се коригираттези "елити", които взимат такива абсурдни решения!

6

Анонимен

преди 9 години

Че за какво им е тази гара. То както върви скоро няма да има влакове. Що не вземат да я направят еди бардак. Служителки поне бол.

5

sofeto

преди 9 години

Добре, всичко дето се направи е хубаво а това дето не е направено, загуба!

4

Анонимен

преди 9 години

А казват, че в *** нямало хора... Вие видехте ли, че днес във влака Шопско- ВарнЯ няма нито едно свободно място, а?! А тва че спалните вагони вече са с онлайн регистрация и го ду%аш ако не си купиш през интернет билета, което автоматически те слага в баламбурниците ползващи банкови карти дето плащат 1,50-3,00лв. на месец за "обслужване" и ги смучат още 1-2лв. ако ползват банкомат на друга банка за теглене в брой или гепат моментално ако имат кредит, заем или някаква форма на изплащане?!

3

Анонимен

преди 9 години

Гара имат, ама БДЖ-то фалира.

2

стефчо

преди 9 години

пазарджик е европейски град,хората в него също.няма равен по красота (трябва да се побратими с цюрих или поне люксембърг)

1

Анонимен

преди 9 години

А АКО и ония(до бъмзита,ястреби)започнат да си купуват билети ще е наистина чудесно