11

стрелец

преди 9 години

Муаахахахаааахаааахааьаха

10

стефчо

преди 9 години

-тези които не са се родили, 2-починалите

9

Сандо

преди 9 години

е аз съм стрелец та дрънкам деее, и тия дето отдолу пишат такива неща за моята зодя - не са съвсем вярни. Аз бях моногамен поне 10-14 години, става дума за 1вите 10-14 години от живота ми ;)

8

Анонимен

преди 9 години

Аз па съм от тея дето си разменят партньорите и правим групови. Не сме много в Бг засега, но успяваме да си правим партитата, и постепенно се увеличаваме! Дискретността е първото нещо за което се разбираме, понеже сме хора с положение. Наемаме яхта или хижа, понякога сме на къмпинги или етаж на хотел, трудно е да се организираме повече двойки, заради разстоянията и обикновено сме 4-8 човека. Няма ревност нещата са ясни, сърбиме-ще се почеша, гладен съм-ям, искам така-правя го! Никога не е насила

7

Анонимен

преди 9 години

До АлександърИ аз бях в твойто положение преди 10 години, но както казват бой и еб..е не се връщат. Сега имам още едно дете от друга жена и съм разведен. Може би просто трябваше да се разведа...

6

Анонимен

преди 9 години

Баси глупостите...

5

Анонимен

преди 9 години

Хахаха! Скорпион и Стрелец не изневерявали! Че те само това правят. Като срещнете такъв, питайте го имал ли е връзка, в която е бил моногамен. От останалите 3 зодии само Риби са склонни към кръшкане.

4

ха

преди 9 години

От опит знам,че написаното е точно обратното!Точно последните три зодии нямат спиране!Да се говори,че рибите и рака са склонни към изневяра е голяма глупост!

3

Везна

преди 9 години

По-големи флиртаджии и свалячи от Везните няма. Къртим ги!

2

Александър

преди 9 години

Стрелец съм, бях верен на жената 10 години .За съжаление разбрах, че тя не ми е била и го разбрах последен .Работя в офис с 40 служителки с възраст 25-35 години, аз съм на 40 години и съм заместник шеф . Всяка вечер съм с различна, трябва да наваксам пропуснатите години .А жената съм я оставил да гледа децата, да чисти, готви и да мие в апартамента .Беше ми жена, вече ми е прислужница, като не цени семейството и мъжа си, ще си плаща до края на живота .

1

Сандо

преди 9 години

глупости, всичко живо се е$@ като за световно