9

анонимен

преди 9 години

И аз питам като 7!Защо журналистите не показаха гледната точка на собственика?! Показаха миньорите, показаха синдикатите, НЕК, БЕХ и т.н. паразитни структури, а собственика го няма!

8

Рали1

преди 9 години

"След като първоначално от МИЕ обявиха,че НЕК е изплатила на "Топлофикация-Сливен"два и половина пъти повече от необходимите средства за заплати на миньорите от мина "Черно море",малко по-късно през деня от ведомството на министър Щонов съобщиха,че НЕК е превела още 500 хил.лв.надружеството."Хората искат заработеното и с право.Докога Ковачки ще оставя хората без заплати?ДКЕВР също мълчат.НЕК е оставено да фалира.В началото на юли от мината бяха в стачна готовност,защо не стачкуваха?Стойнев иОре

7

Анонимен

преди 9 години

Защо в цялата тази криза не чух нито една думичка от собственика на мината?Въобще, той къде се намира?

6

Анонимен

преди 9 години

Миньорите ги използват като куче на верига.Държиш го гладно няколко дни и след това го насъскваш срещу когото си поискваш и кучето е готово да го разкъса.Миньорите преди избори винаги ги остават без заплати.

5

Диана

преди 9 години

Браво на хората,така само трябва. Къде дреме парламента,като имат изгода си решават закончетата и сменят нови коли. А хората се чудят как да си изхранят семействата. Нека да пишат и до Бруксел как е във България. Браво на миньорите. Така ще се оправи България

4

Анонимен

преди 9 години

До правилноДа не копат *** на халос!

3

Рали1

преди 9 години

"Миньорите не бива да бъдат използвани за икономически взаимоотношения между две частни фирми.НЕК в качеството си на обществен доставчик на електрическа енергия няма търговски взаимоотношения с"Мини Черно море".Отговорност на"Топлофикация Сливен"ЕАД е да се разплаща със своите контрагенти,като в същото време не трябва да крие своята отговорност зад гърба на държавата."Министерство на икономикатаБареков призна,че протеста е политически!Рекета на Ковачки мина!Защо трябва да се стига до тук?

2

Анонимен

преди 9 години

Можело значи, а? Лихви ми въртят копелдаците...

1

правилно

преди 9 години

Хората са си прави не са им плащали от 4 месеца.Политиците са глухи, слепи и неми те се интересуват от избори единствено и от голямата баница естествено.