94

Анонимен

преди 9 години

На какво го е разделила ?На държави на които им е позволено да ползват Руски ГАЗ , като Германия ( Северен Поток ) , и други държави , с които си правят експеримент , да не им позволяват !!

93

Nox

преди 9 години

Кисел, братче, много си ***!"Шистовия газ си е нормален и може да се използва за всичко."Не е въпроса, че шистовият газ е некачествен. Става въпрос, че процесът на добиване на шизтов газ трови земята, *** ти се правиш на неразбрал, а ем ти го обясниха:"После ще плащаме много скъп хляб, като унищожат Златна Добруджа."***"пшеница или брашно,цените са еднакви, не плаши хората"При недостиг на газ ще се вдигне цената на хляба(не на пшеницата), освен ако не почнат да го правят пак на мазут.

92

Анонимен

преди 9 години

До Киселяка После ще плащаме много скъп хляб и вода ,като унищожат Златна Добруджа. Нещо, поляците изреваха още преди година за замърсяване и нищожни количества ,,почти никакъв газ,, В САЩ т.н. добиви на шистов газ са спаднали с 85%. С една дума поредният балон на демокрацията и не в ползу роду.Самият газ е опасен за битова употреба и автомобили поради замърсеноста си и е само за промишлени нужди ,липсващи в Б/Я.

91

Анонимен

преди 9 години

Днес CNN не е пуснал нищо срещу Русия и Путин и *** бая се е изпотила. Все пак се е поразровила из по-младшите вестничета да изкопае нещо антируско :)))

90

Рудан

преди 9 години

До Анонимен 101 Наивник !!! - БСП ще се разкара ,когото тя реши и затова ни пробутва , лееко, следващият си наследник -ГЕРБ. И пак ,духът на БКП и наследниците на активните борци ще живее, чрез ГЕРБ. И след това с помоща на децата и внуците на БКП, чрез ГЕРБ ще докарат начело на България -ДПС. А тук ,***,(или *** или протестъпр -платен в зелено) някакъв се радва че ДПС ще са втори .

89

Веселяка

преди 9 години

До АнонименТогава се наведи на американците, та *** да ти вкарат малко ум.

88

Веселяка

преди 9 години

До АнонименА ти сигурно ще тръгнеш по-кофите.

87

дядомраз

преди 9 години

Путин знае какво иска и си гони интересите. Западът-също. А ние знаем ли какво искаме и какви са нашите интереси?

86

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен що им са трабите като могат да вземат извора тарикатче

85

Анонимен

преди 9 години

До АнонименОт това нито БСП ще станат повече нито Атака ще влезнат

84

Анонимен

преди 9 години

Абе хора, я малко се съвземете. Каква Румъния? Нещата са по-дълбоки. Американски компании са собственици на цялата газопроводна мрежа на Украйна. Целта на Южен Поток е да ЗАОБИКОЛИ УКРАЙНА. Това значи пари инвестирани напразно. Канеха се да цицат яко от чуждото нещастие, но .... пустият Южен Поток. Ще остане транзитът само към Полша, Чехия и част от Германия.А американците искат повече. Те искат всички пари за себе си.Не войната в Украйна, не демокрация и разни подобни. Всичко е за пари.

83

Анонимен

преди 9 години

очертава се Интересен парламент Бойко първи ДПС втори БСП трети Барека ако си плати ще влезе иначе ще прави компания на Волен и Костов одвън парламента

82

Анонимен

преди 9 години

ти може да си мислиш че нямаш нищо общо с тази държава но тя не смята така.не е нужно да ни нападат или завземат затова се казва влияние.същото се отнася и за влиянието на сащ.когато си завъртим *** в дадена посока от другата страна гледат по някакъв начин да ни накажат за да се обърнем към тях.

81

Митата

преди 9 години

До Анонимен101Да не мислиш, че САЩ се интересуват от нас. Гледат собствените си интереси, подслушват и съюзници и врагове. Тука им е удобна територия - близо да дразнят Русия.Не плащат за базите си, както е в Гърция и Румъния, политиците ни ходят на крака за инструктаж и слушат.Такова нарушаване на суверинитета ни не говори добре за достоен народ.Едно време се кланяхме на руснаците, сега на американцците.Явно обичаме да сме покорни и послушни пред големия "брат"

80

Pанина

преди 9 години

Уважаеми пишещи, нека престанем да плюем на изток и на запад.Стара английска приказка е "нямам вечни приятели, имам вечни интереси". Политиката на страната не трябва да се води от това кой е русофил или какъвто и да е фил, а да се гледат интересите на България. Браво на Унгария - имат политик, който не цепи басма ни на ЕК , ни на САЩ или Русия. Затова Унгария върви напред.Тука 6 посланици бяха в ДКЕВР и клекнахме на ЧЕЗ и останалите.Какво стана с лицензиите . Управниците ни гледат комисионната.

79

Анонимен

преди 9 години

БСП мафията такъв ще си го вкара ако продължава да реве газ русия Чичо САМ ще я разкара на бонището като трета политическа сила и ТОВА Е НАЧАЛОТО

78

Анонимен

преди 9 години

не ни харесват повече а влиянието им в България е много голямо в голяма степен политическите и икономически решения се решават от Русия.

77

Анонимен

преди 9 години

До putin e velik .каква е тази шлюковица другарю и да не забрава НЪЦ южен поток

76

putin e velik .

преди 9 години

abe oxluvi neshtastni nali amerika shte vi kara gaz i vaglishta nali vikahte nato natos onia evreipasi sega go dyhaite pod voda ,gaz vav vareli ot amerika hahaha prostaci shte ymrete ot cioniskoto amerikansko ypravlenie .....da jivee amerika che shte vi ide mamata....

75

сорос

преди 9 години

МЕЧОКА ЩЕ ГО КАСТРИРАМ