19

Анонимен

преди 9 години

За да продаваш еленергия на международния пазар,който е изключително агресивен и презадоволен,трябва да слезеш значително под себестойноста и!Но някой трябва да избие загубите,и у нас ги плащаме ние,обикновените хора,за да може разни кадиевци и овчаровци да си гушат гушките!За това в България цената на тока расте,и още ще расте!Друго не очаквайте!Така че,само герб,бсп,дпс,рб,и т.н.Всички да гласуват!И не забравяйте да си измиете ушите!

18

много призззсзст

преди 9 години

До Простеееееее,вярно бе колега ,тои да ние умрял,заштото,моята баба никога не разрешаваше в къщтииии да гожорим за умряла особа?

17

ognyanz

преди 9 години

Кадиев и сам не знае от кои е. Тръгнал е по пътя на Близнашки.

16

Наблюдател

преди 9 години

Може би най- умният при комунясите, направо му се чудя какво дири още в тази умираща жалка антибългарска партийка!

15

До 9, рублофил

преди 9 години

Драги не знам защо се занимаваш с Еврото.Но с рублата може в момента да си обършеш само задните части -- за друго нищо не става.

14

AHТИМУТРА

преди 9 години

ТОЙ ВИНАГИ Е БИЛ ОТ ГЕРБ!!!!СРАМ ЗА БСП Е, ЧЕ Е ОЩЕ ТАМ!

13

1515

преди 9 години

15 / 15

12

Прост

преди 9 години

Абе какво стана с Христо Бисеров! Дека е?

11

Анонимен

преди 9 години

Еврото пада,лева се качва.Както и прогнозирах.Почва се. 5 години чакам този момент ии вече идва времето на новите милярдери.

10

KKK

преди 9 години

До БългареПази боже от повече като Кадиев и други комунисти. И слушай Пешко че истини е написал

9

Да 7ми пост

преди 9 години

И за това беше връх на лицемерието Господина до госпожата дето се яви на февруарските протести 2013 г.С едната ръка прибира парсата с другата пали протести!!!

8

Цъфнал ГЕРБ

преди 9 години

ГЕРБ сме най голямите!!!!

7

Анонимен

преди 9 години

ЕВРОТО ПАДА .2.50 ЗА БРИТАНСКИ ПАУНД И 1.52 ЗА АМЕРИКАНСКО ДОЛАР,НА КОГО НАЛАГАТЕ САНКЦИИ БЕ ЕВРОПЕЙСКИ ОВЦЕ,САМИ НА СЕБЕ СИ ИЛИ НА РУСИЯ ???????НЕАДЕКВАТНИЦИ.

6

Рали1

преди 9 години

Няма такава партия като БСП! След раздялата с ДПС съвсм са се объркали горките.Да не забравяме ,че новият изборен кодекс е дело на другарката Мая Манолова. Сами си го направиха,сами с него ще се бият и на тези избори. Смешници. Не са виновни кръгчетата и квадратчетата,математиката е точна наука. Лидерите им не могат да се оправят с чертитие,а искат електората им да е на по-високо ниво от тях.Но и да спечелят,кой от тази партия ще е министър-председателя?

5

Пешко

преди 9 години

До Анонимен 5, точно:Г-жа Кадиева е в енергийния бизнес и нейната фирма търгува с електроенергия от АЕЦ. Само компаниите на Соня Кадиева и фирма, близка до Иво Прокопиев, са получили съответните лицензи.Кадиева е собственик на "Енерджи съплай" и "Енерджи съплай грийн", както и на 70 % от "Либерна" ООД заедно с Емил Костурков от "Лукойл". До 14 юли 2009 през фирмите ѝ са изтъргувани 267 хиляди мегаватчаса.Соня Кадиева купува от АЕЦ "Козлодуй", "Марица Изток 2" и ТЕЦ "Русе".

4

DreamTheater

преди 9 години

Гей фракция в БСП ли?Че то освен хомосексуалисти там има ли други "мъже"?!!!

3

Пешко

преди 9 години

10.06.2003 - 4 години преди еврогействотоБСП с бедни, богати и гейове на изборитеНа "Позитано" 20 си харесаха нова роля за кметските избори презоктомври. Те ще покажат партията си като двуликия Янус, за да спечелятсърцата не само на бедните, но и на богатите. Не само на традиционалистите, но и на хомосексуалистите. За повече цвят в това идейно ветрило социалистите поканиха официално напреговори и организацията на гейовете и лесбийките. По техни данни 8-10%от българите били обратни.

2

Пешко

преди 9 години

9.12.2005, две години преди еврогейството:Йорданов оповести новината за гей-фракцията първо пред Нова тв в ранни зори вчера. "Наистина,сериозно сме обмислили въпроса със създаването на гей-фракция в БСП иидеята не е от вчера. Проблемът обаче е, че на хомосексуалистите в БСПизобщо не им е лесно. Повечето ми приятели, които са гейове и членуват вБСП са категорични, че това ужасно им пречи в кариерата.Той обаче се чувствал изключително окуражен, след като получил личнитеуверения на лидера на

1

Пешко

преди 9 години

Кандидат-кметът на БСП в София Георги Кадиев поведе днешния гей-парадкъм паметника на Съветската армия, което ядоса хомосексуалистите. Тезаподозряха политика в предизборна агитация и начало на кампанията му.За сметка на това си нямериха нов фаворит в лицето на колегата муобщинар Ангел Джамбазки от ВМРО. (2011)