15

до 19

преди 9 години

много просто,не е нужно да си учен,харчите,повече отколкото изкарвате,защото КРАДЕТЕ и с г.зовете си

14

Александър

преди 9 години

До mimozaАко някой го направи това то той е за нобелова, не антинобелова награда

13

mimoza

преди 9 години

chudna rabota,kak nito edin uchen ot BAN ne se vkliuchi,za da raziasni kak,adjaba oste jiveem kato harchim po-veche,ot kolkoto izkarvame

12

стефчо

преди 9 години

мисли си -"пак съм прекалил с тревата и халюциногенните гъби на поляната"

11

Ами,

преди 9 години

премества го в другия кра4ол.

10

Лопатар

преди 9 години

Каквото прави и умен човек като види билборд на Бойко. Плюе с отвращение защото и оригиналния и на снимката пораждат в него еднакви асоциации! И подобно на елена който не може да пребие мечока освен ако не са цяло стадо и задружни, така и човека се надява че обществото ще се сплоти и обедини срещу мръсника и ще го съкруши задружно. Не ще да го вижда нито като билборд нито като оригинал. Дразнещ обект му е.

9

анонимен

преди 9 години

Ами , дегизира се като бял мечок..

8

Анонимен

преди 9 години

Мен ме интересува, как би реагирал човек, дегизиран като бяла мечка, ако срещне... бяла мечка? Предполагам, че покафевява отзад.

7

до 9

преди 9 години

хах да ве човк, навънка все ме питат защо на "да" си клатя главата хоризонтално...ама аз и на "не" си я клатя така..хах и направо ги обърквам всички яко :D

6

тъпаци ;)

преди 9 години

Елена ще избяга.Как може да се чудите на тази тъпотия.

5

Иноватор

преди 9 години

Смея да кажа, че светилата на науката пак са пренебрегнали самородният български талант. Къде е класирана нашенската разработка за иновативни салфетки, спечелила спонсорство по европейските научни програми?

4

до един българин

преди 9 години

Напротив, признанието си са го получили с членството си в Европейската организация за ядрени изследвания (ЦЕРН), както и разработките в областта на космическите технологии.

3

ФАКТ

преди 9 години

На тържествена церемония в Харвардския университет бяха раздадени годишните Антинобелови награди, които удостояват най-безумните научни разработки по света, съобщиха световните агенции.БЪЛГАРСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ ПОЛУЧИ СЪЩО НАГРАДА ЗА РАЗРАБОТКАТА " ВЛИЯНИЕТО НА КОСМИЧЕСКИТЕ ЛЪЧИ ВЪРХУ ОТДЕЛЯНЕТО НА УРИНАТА НА КРАВИТЕ".

2

Анонимен

преди 9 години

"Наградата за физика отиде при японски екип, който подробно изследвал триенето между банановата *** и случайно стъпилата на него подметка."АХХАХАХА ХАХХАХАХ

1

Анонимен

преди 9 години

Добре де, и какво правят елените?