8

Анонимен

преди 9 години

Както французите казват, за ЕС ще е по-добре ако империята напусне ЕС!

7

Анонимен

преди 9 години

8 Бае сръбването на теб оставам аз , шльокавица не пия а само шотландско и то отлежало / и честно казано нищо не разбрах от примера който даваш /

6

бай иван

преди 9 години

до 6: мъка, мъка, мъка. я жулни още една ракийка, хвани и прочети за референдуми в европа. резултат 85-15 как ти се вижда? ненормален? а освен това десетилетие по-късно въпреки 85% против са го приели.ненормално ти е без ракийка на масата. *** сръбни една.

5

бай иван

преди 9 години

мартин шулц да не е ял в оная скапана кръчма като мен вчера. и аз почувствах облекчение след резултатите тази сутрин. тамън бях излязал от ***, където си изсрах червата.та облекчението е взаимно.

4

Анонимен

преди 9 години

5 мъка мъка , киселко ли е гроздето а *** всеки нормален референдум има подобен резултат както и всеки мажоритарен избор и този резултат е напълно достатъчен и меродавен . дригото е референдума в донецк

3

Анонимен

преди 9 години

При почти половината от шотландското население, гласувало за независимост, облекчението е временно. Планина от благи думи и развиване на теории не могат да скрият фактите.

2

България

преди 9 години

Този резултат не ми хареса. Шотланците ще си останат селяните на Великобритания

1

Спонги

преди 9 години

Къде са путинопоклонниците, които капаха лиги за това как ще се отцепи Шотландия от Обединеното Кралство. Нещастните чугунени глади загубиха една от опорните си точки.