187

Fabia

преди 8 години

Да хубава е, но повечето млади момичета и жени, които имат хубава фигура ако облекат тези дрехи и се гримират ще изглеждат така. Не е чак такава красавица има и по-красиви учителки.

186

Stefanov

преди 9 години

Познавам я. Гаджето й е един чичко, със сигурност е около 45-годишен. И балконите й са силиконови.

185

Анонимен

преди 9 години

Успех на младата преподавателка. И дано бързо да свикне с простотията на хората...

184

Анонимен

преди 9 години

Хубав тоалет,но за друг тип заведения.Българските жени, кога ще престанат да вярват, че да си облечена като компаньонка е стилно и в същото време да се чудят, защо привличат само мъже от типа Митьо Пищова

183

Iv40

преди 9 години

Явно не сте се разхождали наоколо, за да видите какво се случва и колко млади и красиви момичета се подвизават. Да не вижеем в Катар, че след като видяхте момиче с пола всички се побъркаха?! И в Турция, дето са ориенталци не е толко страшно. Жени, замислете и си изпълнявайте съпружеските задължения по-редовно!ПП Фамилията определено й подхожда! ;)

182

Анонимен

преди 9 години

Ако си мислиш че ако си опънеш огромните цици и си покажеш гъ*а ще станеш по-красива, значи си много зле, най-много да те опънат някъде без да ти платят и без да искаш!

181

до 222

преди 9 години

Че тя и по дънки е секси. То па не може да ви се угоди. Може би най-добре бурка да сложи.

180

Шоп

преди 9 години

Гореща кръв има тази даскаличка...

179

Анкетата

преди 9 години

Искате ли да лупкате тази бамбина?Да +Не -

178

до 216

преди 9 години

Как разбрахте, че е интелегнта - от тясната пола, от опънатото виме или от сластно полуотворената устица. Обяснете.

177

Анонимен

преди 9 години

Облеклото й, с таза тясна високо вдигната пола и с тия опънати напращяли цици е повече за някое нощно заведение, отколкото за училище.Срам !

176

лупи

преди 9 години

До М, да ...Как се обличат високоплатените компаньонки? Е,наистина е комплексиран българския мъж. От толкова много гледане на порно, развинтиха фантазиите си. И никой с болния си мозък не може да прецени,че това е една млада, красива и интелигентна жена. Но какво да очакваш от едно изгубено чалга поколение.

175

Анонимен

преди 9 години

Ох, тия устенца какви номерца знаят само. Ох, леле.

174

...

преди 9 години

От цялата тази работа се видя колко **жии има и колко ***.

173

Бре, бре

преди 9 години

А бе, че не е лоша, не е, ама я изкараха най-красивата жена на света, 'айде нема нужда! Съгласен съм с болшинството, че визията й е прекалено сексуална, за тази професия. Да не бъда ***, ама дали с ум или с друго прогресират, този тип дами, като нея?

172

Анонимен

преди 9 години

И кое й е хубавото? Устата й прилича на *** с тия изпъкнали зъби. А гримът е доста в повече, отколкото е приемливо за учителка в началния курс.

171

Митко

преди 9 години

Тва е.Лош мат'рял.Вместо да се радваме на хубавицата,пишем простотии.Да си жива и здрава моме!И да учиш децата ни не само на четмо и писмо,а и на морал и ценности!Мутрите,които са ти правили "предложения",са окрилени от възможноста баш мутрата да се върне на власт.Естествено и чалгата е "помогнала".Това е съвременна България,за съжаление.Имат и мнозинство според социолозите.Не само физически са по-силни /и по-***/.

170

анонимен

преди 9 години

Колко глупости могат да се пишат. Едно хубаво момиче, облечено с вкус и колко много простаци. Вместо да се радваме на хубавото, някои хора бълват нелепости.

169

ушко

преди 9 години

ама чакайте да се разберем сега...зубева или зъбова...или може би зъбатова...хаххахххххххххххха

168

Анонимен

преди 9 години

добре че преподава на малките, защото ако е учителка на 10 клас и нагоре , ще й разкажат играта. тогава едва ли ще ви бъде приятно да е учителка на децата ви , ще ги научи на нещо друго , не на това , което трябва