17

решение

преди 9 години

Чиновниците от НЕК - в забоя! Миньорите - по бюрата в НЕК. Заплатите остават както досега!

16

Анонимен

преди 9 години

До до хитър петърА не е ли по-просто да не копат въглища докато не им платят? Ти ще работиш ли ако не ти плащат?

15

Рали1

преди 9 години

"И на ръка.Тежък физически труд,който не е заплатен.Ръчен труд.Ръчен в 21 век.И никоя комисия не е дошла да види при какви условия работим,как го работим,какво дишаме"от 20 часова стачка през октомври 2013!Нещо променило ли се е от тогава до сега?В интервюто Щонов вчера по БНР ясно казва,че пари са преведени на Топлофикация Сливен.Защо не стигат парите до миньорите?При поискани 270 хил.лв.са преведени 705 хил.лвКой и защо не чува министъра?Не е ли предизборно на гърба на хората.Пак в мина на Ко

14

alkap

преди 9 години

дядо ми е бил миниор и визимаше 10000 лв на месец сегашна равностойност в пари верно труда те съсипва ама как сега им намалиха заплатите в пъти и накрая им ги спряха за да може шефа им да се разкарва с мерцедеса. Има пари шефа им има 2 милиона дано умре и да го закопат с парите в гроба да си ги гледа

13

Анонимен

преди 9 години

В този дскомунизомилиционерски *** пари има само за крадливите комунисти, за милиционерите и за ***. За цялата тая вредна ***, плюс щетите които нанасят с простотията си отиват над 10 милиарда на година.

12

до 9

преди 9 години

Дори и да си намерят друга работа, пак трябва да им се заплати заработеното! Като си толкова хитър ходи ти работи на някой 2-3 месеца пуък той да не ти плаща, а ти после си намери друга работа и за заработеното да пиеш една студена вода.

11

до хитър петър

преди 9 години

Просто е. НЕК не плаща на топлофикация Сливен. Топлофикацията не плаща на Мината. Мината не плаща на миньорите. Ако НЕК плати - всичко ще си тръгне. Но НЕК е във фактически фалит. Без да оправдавам Ковачки, за всичките му мизерии, тук не е той виновния.

10

БГ ПОЛИТИК

преди 9 години

Какви "пари" за някакви си "заплати" на "миньори"? Я НЕ ме занимавайте с такива - "МАЛОВАЖНИ СЪБИТИЯ"!.. Има много - ПО "ВАЖНИ НЕЩА" от тези - МАЩАБНИ ПРЕДИЗБОРНИ КАМПАНИИ ЗА МИЛИОНИ , КУПУВАНЕ НА ГЛАСОВЕ - ПАК ЗА МИЛИОНИ.. МИЛИОНИ ПРАЗНИ , ВИСОКОПАРНИ И АДСКИ ЛИЦЕМЕРНИ ПРИКАЗКИ ПО ТЕЛЕВИЗИИ И РАДИА ЗАЩО ТРЯБВА ДА СЕ "ГЛАСУВА.. АМА ЗА МЕН!".. За да мога после да се настаня в "топлото си депутатско местенце" и да взимам РЕДОВНО хубава заплатка и солидни премийки ! Вие тука с миньори ме занимавате

9

читател

преди 9 години

Браво на тях, обаче защо не дойдат с кирките в София?Там под земята може и да си отидат, хем няма да има нужда от погребение.Комунист от мълчалив протест не разбира.Само от бой.Добрият комунист е мъртвия комунист.

8

хитър петър

преди 9 години

Добре де. Ковачки е собственик. Ковачки им дължи заплати. Но Ковачки не е България и не държавата е длъжник на миньорите. В такъв случай защо искат от държавата да им плаща??? Това е частна фирма, за която са валидни всички закони. Съд, присъда, обезщетения, Интерпол, ако се налага и Ковачки ще трябва да бъде принуден да плаща или да бъде осъден.

7

Анонимен

преди 9 години

Ето така се отстояват интереси.

6

информация

преди 9 години

Първо фактите, които станаха известни към момента: - мина Черно море е собственост на Ковачки; - мината получава парите си от ТЕЦ Сливен - също собственост на Ковачки; - на 12.09. към ТЕЦ Сливен са преведени 700 000 лева от НЕК; - ТЕЦ Сливен обаче "има задължения към една от Мариците" ( според един от синдикалните лидери на миньорите) и превежда парите там, вместо да изплати дължимото към мината! Сега питам: защо миньорите не искат обяснение от ТЕЦ Сливен за неизплатените си заплати?

5

гост

преди 9 години

Тези "синдикалисти", какво спят?! Организирайте нещо, само ядете членския внос на хората! Толкова години не съм видял едно мероприятие организирано от СИНДИКАТИТЕ! Свържете се с другите си колеги, апелирайте за организиран протест, само давате изявления! Слезте и вие долу, извикайте там и разни Пламеновци и Тренчевци, нищо не правите, в България няма нужда от синдикати! Никога не сме единни, хора събудете се!

4

Анонимен

преди 9 години

И СЕГА АКО НЯМА ВЪСТАНИЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗХОД Е ЕМИГРАЦИЯ ЕМИГРАЦИЯ

3

Анонимен

преди 9 години

пред сараите да ходят да стачкуват

2

Анонимен

преди 9 години

Неспособни сме да се възмутим за сериозни неща. В тази тема коментари почти няма да има.Много сме го закъсали.

1

Анонимен

преди 9 години

Ужас! Нещастници!