60

Анонимен

преди 9 години

В България бежанци няма! Тези които пресичат нелегално зелената ни граница в страните от ЕС ги вкарват в затвора! Даже бежанските лагери в западна Европа са оградени с повече бодлива тел отколкото централния затвор! Ако в Германия направят лагер като този в харманлийско вс. Чиновници ще ги вкарат в затвора! А да ги настанят в база като тази в Ковачевци- просто няма начин.

59

Анонимен

преди 9 години

НЕКА да ни знаят като расисти..евала..така *** араби няма да стъпят тука и да си знаят че ще ядат БОЙ!!! В англия като не са расисти или са н*ани кат пед...чета е пълно с забулени и брадясали бомбаджии с по 4-5-6- лапета ..ама щот са меки китки навънка и скоро арабите ще ги завладеят !

58

$$$$$$$$

преди 9 години

koito iska bezanzi v doma si da dade tyk dres+tel -vsi4kite da idat v doma my i da ostanat

57

Анонимен

преди 9 години

Гладен, беден, мързелив и много *** народ, как очаквате да бъде толерантен, е няма как да стане. А и се топят със дни като нация, както е тръгнало скоро българите ще бъдат малцинство!

56

Анонимен

преди 9 години

Като реват, че не сме толерантни, що не вземат да си интрегрират в тяхното общество? Ама нали тука е ***, малцинството с повече права от нас.

55

Петър

преди 9 години

Силно се надявам първите, да бъдат последни. Стига вече БСп ДПС и ГЕРБ! Време е за промяна!

54

Стоян

преди 9 години

Кога са ни хвалили нас? Точно никога! Само Боко се хвали сам, че еди кой си бил казал мили думи за него. Нищо ново!

53

анонимен

преди 9 години

От правозащитната организация да ми отговоят:1- Има ли Испания две мрежи около територията на Сеута и Мелия - граница с Мароко. 2 - Колко стотици емигранти върна Испания на Мароко. 3 - Колко доклада са написали? 4 - Обвиниха ли Испания в расизъм ? Да си гледат наградния ***.

52

Анонимен

преди 9 години

"Страната ни е остро критикувана в два доклада на "Хюман Райтс Уоч" и Европейската комисия против расизма и нетолерантността към Съвета на Европа."Естественно че страната ни ще е критикувана от тези две организации. И двете следни организации следват принципите на масонството и се опитва да затрият България като държава. Хич не се учудвам че ни критикуват. Изкараха ни расисти, лепнаха ни го като етикет и обявиха всеки български национализъм и патриотизъм за фашизъм и нацизъм. Бог е с България.

51

Shark

преди 9 години

Най-много обичам да ме критикуват, и да ми обясняват как нещо не правя както трябва. От личен опит знам, че това винаги и със сигурност означава че съм на прав път и правя нещо добро за себе си, което не се харесва на околните. Затова като ми казват така само се усмихвам....и продължавам в същия дух, даже още по-усърдно .

50

Анонимен

преди 9 години

Малцинствата в България нито са малцинства, нито са дискриминирани. Точно обратното!

49

хейтър

преди 9 години

А бе я си ****е международната майка. Хората тук ровят по кофите за да преживеят! А вие ш****и международници сметка ще ми държите?!! Що не приютите по някое емигрантче в луксозните си международни имоти?!!

48

Анонимен

преди 9 години

преди 10 години, бриджит бардо беше тръгнала към букурещ да прави кампания за защита на уличните кучета, понеже румънския кмет ги прибра всичките в приюти. журналисти ги питаха: вълнувате ли се че идва такава звезда тук, а той каза: какво ми се мъкне сега, да беше дошла преди 40 години.:)..същото и за бежанците - да бяха мислили преди да бомбардират сирия и афганистан, сега тук ще ядат лапад и ще стоят зад огради. все пак нали трябва да се грижим и за нашите ***, а те са си конкуренция..:)

47

Маркс

преди 9 години

ДГД!

46

Димо

преди 9 години

Какъв расизъм!!!Те ни изядоха ушите малцинствата!!!

45

Ени

преди 9 години

Еми ако Станишев и Борисов и царя бяха направили нещо да интегрираме Ромите, нямаше да е така предпомагам

44

Анонимен

преди 9 години

Тато,къде си? Върни се да ни спасиш!

43

до 74

преди 9 години

лъжа! не си следил внимателно кой какво е внасял. хайде провери пак и виж другарчетата ти от дпс, бсп и герб как гласуваха против.

42

Рали1

преди 9 години

"Бежанци в Германия се оплакват от лошите условия в лагерите за временно настанявне в Берлин.След 3 г.в страната,турчинът Турбай Улу казва,че все още не е получил документи за пребиваване.''Животът тук не е свободен.Не ни позволяват да излизаме от палатковия лагер,койко сме издигнали.Тук сме повече от година и настояваме властите да обърнат внимание на лошите условия в лагерите за бежанци в Германия.Храната е лоша, пространството е ограничено.''7.10.13г.Та кой и за какво ни критикува?

41

Анонимен

преди 9 години

72. Ама ти за който и да гласуваш , те който са насрочили ще го направят и така се въртят .Я кажи за кой да се гласува !