85

33333

преди 9 години

КАТО ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ТУК СЕ УБЕЖДАВАМ, ЧЕ ВСЕ ОЩЕ СМЕ СИ РОБСКИ НАРОД. ЗА НЯКОЯ ПАРИЦА МОЖЕМ СВОБОДАТА СИ И ДАЖЕ И РОДАТА И СЕМЕЙСТВАТА СИ ДА ПРОДАДЕМ. КАК МОЖЕ ДА СМЕ ТАКИВА МАТЕРИАЛИСТИ. АМА ТО КУЛТА КЪМ ЗЛАТНИЯ ТЕЛЕЦ ПРЕВЪРНА ДАЖЕ И СВОБОДОЛЮБИВ НАРОД КАТО ШОТЛАНДЦИТЕ В БЛЕЕЩИ И СЛАБО МИСЛЕЩИ ОВЦЕ.

84

ККК

преди 9 години

До Анонимен 174 Сега ако говориш за ***, моля те да не коментираш другите извън твоето семейство.до 176, че кой е казал че като независима държава няма да имат права ?

83

Демократ

преди 9 години

Че кой бяга от хубавото(ЕС и НАТО)?Много народ с риск за живота си искат да живеят в ЕС.Даже руснаците бягат у Пулеристан.

82

???

преди 9 години

До КККМи като имаш много повече права, свободи и социални придобивки отколкото някои "независими" народи.Що да се радваш??

81

ККК

преди 9 години

някак си ми се струва странно да се радваш че не си спечелил независимост .....

80

:)

преди 9 години

Всички нацисти и комунисти ( обединени!) са в траур !Доста пари наляха гадовете да разцепят Кралството ама ядец.

79

Анонимен

преди 9 години

Санчовци,продадоха се за единия вурст.Предците им сигурно се въртят като вентилатори в гроба.

78

lol

преди 9 години

то това да не е като в руската ***, където референдумите минават с 98% :D

77

33333

преди 9 години

ЕХ, ТОВА Е ТО ДА СИ ОТ ДПС-ТО. СЕГА ПОМОГНАХМЕ НА НАШИТЕ ДРУГАРЧЕТА- АНГЛИЙСКИ ЕВРЕИЧЕТА ДА СИ НАПРАВЯТ РЕЗУЛТАТА ОТ ВОТА ПО ТЕХЕН ВКУС. НЕ Е ВАЖНО КАК СЕ ГЛАСУВА, А КОЙ БРОИ ГЛАСОВЕТЕ- ДУМИ НА ДИКТАТОРА СТАЛИН. А ПЪК ПОМОГНАХА И ПО- *** ПРЕСЕЛНИЦИ, КОИТО ИМАТ ШОТЛАНДСКО ГРАЖДАНСТВО.

76

Анонимен

преди 9 години

Едните решават независимостта с референдум, другите с танкове...Британия си е Британия.

75

сс

преди 9 години

Само пълен профан и лаик по история, може да сравнява османската империя и България, и Великобритания и Шотландия.Факт. Искам референдум за отделянето на източна Румелия от България.

74

Анонимен

преди 9 години

До ПешкоКрасавице, ти си по-хубава даже от ***! Само дето не знаем какво си "мъж, жена или ***", както е казал великият ни поет. И в Масква ги има такива като теб, но са много по-малко, отколкото на британските острови, Франкрайх и всички, дето говорят на езици от групата на германските езици.

73

Бай Пеню

преди 9 години

Всичко е корупция. Английската кралица никога няма да се остави да и измъкнат Шотландия по този начин изпод носа

72

Анонимен

преди 9 години

Либерастите от тоя форум сигурно биха гласували да си останем към Османската империя едно време, ако тогава е можело да има референдум. Срам за шотландците, за мен тея не са хора. Асимилирани пияници.

71

Пешко

преди 9 години

"Олимпиадата за гейове, лесбийки, бисексуални и трансесксуални в Масква е успешна като тази в Сочи. Но докато инфраструктурата в Сочи вече е изоставена и гние, то гейско-лесбийско-бисекс-трансекс инфраструктурата в Масква си бачка на 100 про."Сергей Зверев, естраден гей

70

асимилация

преди 9 години

Обама , Камерън и останалата клика не им позволиха естествено, но медиите се наядоха от безсмислени казуси.

69

истината

преди 9 години

Истината е ,ч е Барозу и компания си свършиха добре работата наплашиха шотландците , че няма ЕС , че мнооооооооооооооооооооооооооооооого зле ще станат и т,н. и някои се поддадоха

68

Пешко

преди 9 години

До КОНЧИТА ВУРСТима, има, таман тая година

67

Пешко

преди 9 години

До КОНЧИТА ВУРСТВурст, участва ли на Олимпиадата за гейове, лесбийки, бисексуални и транссексуални в Масква?

66

Анонимен

преди 9 години

Жалко за шотландците. Ще се ислямизират както останалата част на британия.Колкото до това, че ние сме щели да се оправим след 25 години.....Само за сведение, броят на *** ни сънародници тогава ще е надвишил броя на българите. Такова оправяне я чака тая страна, че думите са излишни.