21

Зен-ко

преди 9 години

Тия снимки на слънчогледи и самолети да ги изпратят на пилотите на двата украински изстребителя които са съпровождали самолета докато е паднал.

20

правда

преди 9 години

Мълчи НАРОДЕ мълчи, сега позволихте на същите сатани да се настанят в БГ още по-удобно с неистовата подкрепа на Плевнелиев Борисов Костов....и никой не го притеснява това и никой не протестира че България се превръща в поле за евентуални военни удари. Тока трябвало да се всига по 10% на всеки 3 месеца, колани трябвало да затягаме....абе мазохисти ли сте какви сте бе .....

19

Анонимен

преди 9 години

Тази евтина статия има за цел да просълзи глупаците . Информираните знаят и мислят.

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 28 Испанският диспечер е хванал ангина и не може да говори.

17

Анонимен

преди 9 години

то е ясно кой го е свалил, който най- много *** .гузен негонен бяга .

16

Анонимен

преди 9 години

шебеци, ко стана с "испанския" диспечер?

15

Анонимен

преди 9 години

поредното ненаказано деяние на шебек обама.

14

Анонимен

преди 9 години

.......На борда на самолета на Малайзийските авиолинии е станала огромна експлозия, след като ракета Бук се е врязала в него....-----------------------------Тук спрях да чета, от ВВС са патологични лъжци.И децата вече знаят, че тезата БУК е разконспирирана отдавна.

13

Пушилин

преди 9 години

Красота , как само го подредихме този боинг !

12

Анонимен

преди 9 години

защо ни лъжат (((((1. Гражданските самолети се движат с около 1000 км в час на окло 10 км височина2.Ракетите от зрк бук са с 70 кг осколочно-фугасни бойни глави.3.При попадение в граждански самолет , летящ с такава скорост и на такава височина се получава моментална декомпресация което води до разпадане на самолета.4.Очевидци са го видели да пада цял..5.В случай че такова нещо се разпадне на 10км височина при скорост 1000 км в час - осколките ги търсете и на руска територия

11

Маркс

преди 9 години

Вчера гледах основния виновник за гражданската война- Яйценюк, с каква дива омраза плюе срещу Русия. Една смъртна присъда на този военопрестъпник ще е недостатъчна!

10

Маркс

преди 9 години

Всеки сам избира на коя от версийте да вярва. Аз знам едно, ако не видиш кой е обрулил крушата, виж кой събира крушите по земята. Ми фашагите ги събраха крушите, пфу, долна ***, гадна!

9

Анонимен

преди 9 години

Сополива историйка с една-едничка цел: уж междудругото да спомене, че е свален от ракета Бук. Следствието още не е приключило, никой не знае с точност какво е свалило самолета, но БиБиСи знае категорично дори и вида ракета. Като повториш една лъжа 100 пъти, тя вземе та стане истина. Манипулация сред слънчогледи.

8

Анонимен

преди 9 години

До СандоПо-скоро няколко от хората на Безлер (Бяс) се *** долу, на земята..

7

Мусала

преди 9 години

Самолетни катастрофи се разследват бавно. Всеки може да провери горе-долу колко време е било нужно за разследването на други подобни катастрофи.И истината ще излезе наяве. Ще се разбере кой е виновен, макар, че това едва ли ще промени по някакъв начин войната.Аз, обаче, знам от опит кой най-много вдига шум! Кой повтаря истерично "самолета! самолета! Ккаво стана?!". Повтаря го всеки ден; с повод и без повод в опит да промени истината, заливайки я с думи.Прави го този, който го е страх!

6

Украинец

преди 9 години

Руските *** приемат това както обикновено - по свински. Дори не им мина през ума да изразят съболезнования, вместо това наложиха някакви смешни санкции на Холандия и Австралия.

5

Сандо

преди 9 години

един от хората на Осама е пръднал в самолета !

4

Марси Рийс

преди 9 години

Който посмее да каже истината, вместо да повтори американската версия, е *** и комунист!

3

Анонимен

преди 9 години

Многобукви единствената цел, на които е да ни повтори фалшификацията, че МН-17 е загинал в следствие на огромна експлозия, след като ракета Бук се е врязала в него.

2

Анонимен

преди 9 години

хахаха - еййй такъв гей-пасквил отдавна не бях чел - якото е още в началото как тоя мухъл обръща внимание на "фалшивите маркови очила" - все едно е Денди тръгнал по софето да коментира кой с кво е облечен - хахахахаххаха - после телата били падали от 10 км ))) - ми то ако бяха падали (каквито и да било тела и предмети) от 10 км - радиусът на осколките щеше да е поне 30-40 км това може най елементарно да си го сметне всеки горе с акъла си и най накрая гея се уплашил и се прибрал....