11

Анонимен

преди 9 години

До всяко зло за доброАбе *** няколко топлофикации работят на въглища така че им дрем дали има или няма газ, а другите могат да работят и на мазут както минаха 2008/2009. А нек няма как да бъде спасен щото продава по-евтино отколкото купува.

10

Анонимен

преди 9 години

Германия се зъби на Русия,но нали си наясно,че ние сме в евросъюза заедно с тях....това означава,че ние ще страдаме

9

Мора

преди 9 години

До do 5Аман от хора които си нямат понятие от газ и цени и само дават *** предложения. Разрови се и виж цените ако взимаме газ от друг. Човек трябва да бъде разумен, а не западно наведен.

8

Анонимен

преди 9 години

вместо до си гледаме нивото на газта в скапаните рузурвоари да излизаме от ес по най бързия начин.

7

do 5

преди 9 години

Това е страшно адекватна мярка, койято нито Орешарски, нито Борисов взеха! Зимата в България не е дълга. Запасите ще стигнат за няколко месеца! Освен това домакинствата в България се утопляват предимно на ток с изключение на София, разбира се! За хората няма да е страшно спирането на кранчето. Просто е крайно, ама крайно време да се спре със зависимостта от руския газ. Десетки години минаха и до ден днешен не е направена една крачка напред. Дори още по-зависими станахме.

6

Сандо

преди 9 години

а така, Германия се зъби на Русия а на нас ще ни замръзват партенките

5

Анонимен

преди 9 години

Дефицит в Енергетиката ?- дето нищо не сте строили и на готово ( сульовци са дошли ) да богатеят !

4

Анонимен

преди 9 години

Нека вдигат запасите какво лошо или пак ще заиграем на москвич и форд мустанг.

3

Чок чок

преди 9 години

Що бе нали всичко е точно ???

2

всяко зло за добро

преди 9 години

Спиране на газа от Русия ще затвори топлофикациите, ще скочи търсенето на бойлери и бързовари за къпане и ще скочи и потреблението на ток, което ще спаси НЕК и без да се вдигнат цените на тока.

1

Петко Ганчев

преди 9 години

Васил Щонов - Купи си едно въже , намажи го добре и ходи се обеси някъде ! Не е зле преди това да си хвърлиш дипломата . Все е имало министри дето нищо не разбират от Енергетика , но ти удари тавана (((