29

Анонимен

преди 9 години

Кокво им обесняваш няма кои да те разбере това са хора с дървени глави аз съм бил в англия това е държава с домениращо африканско и южно азиятско население германия също е черна държава жалко е да видиш в класната стая от20деца 5 или 6 са гермачета останалите чернички трябва да се спре геноцида над европеиските народи извършван от съединените штати

28

Брат

преди 9 години

Така е, номера за "независимост" на Шотландия е замислен отдалече и много точно. Видите ли, отделянето започва. Е сега например и в Русия трябва да има такива референдуми. Разбирате ли намека? Това, че Шотландия както си е била под английската корона, така и ще си остане, много малко хора го знаят. Всички ще се купят на това, че се "правят референдуми". Пу, мислят ни за по-прости, отколкото сме.

27

До 31

преди 9 години

Абе, неграмотници! И вие ли се купувате на тези шменти-капели. "Независимост", дрън-дрън та пляс. Както главния си е била английската кралица, така ще си и остане. Както кралицата си е кралица и на Англия,на Шотландия, на Канада, на Австралия и още други. Това че тя се държи в сянка си е чиста проба залъгване на такива като вас. Няма "независимост". Особенно в английското кралство. Особенно в наши дни. Дъвка за малограмотници и недоучени дървени философи!

26

Анонимен

преди 9 години

Независимост за Войводина

25

neni4a

преди 9 години

До Анонимен 29 Аха ,и с дълг 10 трлд. долара,направо ще цъфнат и вържат Да не говорим,че в следващите години Лондон вече няма да е толкова силен финансов център + дооста нарастващите ислямисти родени във Великобритания Рано или късно ще вземат превес и тежко и горко на останалите по-нормални хора във Великобритания И в Германия е така ,само Франция се държи все още

24

Абсент

преди 9 години

Шотландците имат НЕВЕРОЯТНИЯТ ШАНС без кръв и война да получат СВОБОДА...дали ще го пропилеят,или ще ги намачкат и манипулират жестоко-това е въпросът...че се ослушват и немалко други народи.

23

Анонимен

преди 9 години

Много ще се изненадам,ак им позволят да се отцепят...,ама много!!!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Ненич, Едниствените пътници в Европа сме ние българите! Със 2.52 ТРИЛИОНА брутен вътрешен продукт в момента Великобритания е третата най силната икономика в ЕС след Германия(1) и Франция(2). Да не говорим за международното им влияние и факта че 70% от финасите на Европа се управляват от Лондон.

21

Гайдар

преди 9 години

Всичко започна с кампанията против българите! А скотите също свирят на гайди!

20

Анонимен

преди 9 години

След Шотландия следва референдум за отделяне на Северна Ирландия. Обединеното кралство ще загуби и доминионите си Канада, Австралия а след това ще се разклати и монархията в ЮК.

19

neni4a

преди 9 години

Каквото и да стане,,Великобритания е пътник Или ще се надроби или ще се напълни с джихадисти ,които ще я довършат отвътре

18

ЕС

преди 9 години

Подкрепям идеята ЕС да се отдели от България

17

морски

преди 9 години

Подкрепям идеята ЗА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО.

16

ми4

преди 9 години

Тва ако беше Путин вече да е пуснал зелените човечета !

15

морски

преди 9 години

Това е западната демокрация - ,,НЕ НА НЕЗАВИСИМОСТА" нали постоянно ни промиват мозъците с лозунги - свобода,демокрация,толерантност.......Ха сега бъдете толерантни.

14

Анонимен

преди 9 години

"Е, нека. В нашата история пък по културен начин се случват Съединенията."Бая пушки и оръдия са се мотали насам натам по време на Съединението, а и цяла война печелим непосредствено след него.

13

Анонимен

преди 9 години

До 15Правя препратка към руската агресия и агресията от страна на САЩ по отношение на териториални претенции, но се съмнявам, че ти успя да вникнеш в този смисъл.В нашата история са се случвали съединения, така е. Но виж сега - България е една шепа хора. И те определено не са "съединени" един с друг, дори напротив.

12

Реалност

преди 9 години

Няма да има отделяне. Референдума е позволен със цел да се затвърди властта и позицията на короната! После никой не може да оспори властта понеже ще казват ето имахте шанс да се отделите но избрахте НЕ и затова сега ще слушате и изпълнявате. Този метод за контрол е в основата на всяко едно управление и се доказал като изключително ефективен. Демокрацията и правото на избор са илюзии създадени с цел по лесно овцете да бъдат контролирани и да кротуват.

11

Анонимен

преди 9 години

До 32328Дошло е времето. Така го чувстват. Ето това е култура - да не обидиш опонента си, но в същото време ясно да му покажеш, че не е желан повече.

10

Анонимен

преди 9 години

REDERENDUMA BESHE NA 16 ti I REZULTATITE SA QSNI