52

Анонимен

преди 9 години

Къде е Мел Гибсън да ги вразуми малко?

51

neni4a

преди 9 години

До . Ако е държава управлявана от некадърници и рептили като Камерън и т.н. то тая държава си загива свеж пример от Украйна,където управляват пълни *** Скоро и Великобритания я чака този сценарии

50

НФБ

преди 9 години

До neni4aМАЛЦОВО ШОТЛАНДСКО УИСКИ СЪМ СЛОЖИЛ ВЪВ ФРИЗЕРА ЗА ДОВЕЧЕРА...

49

Анонимен

преди 9 години

Ca'canny and say "aye"

48

.

преди 9 години

До neni4aНе искам да завличам никой. Просто мое си мнение.Колкото до това ако се влошават нещата дали от вътрешна дали от външна криза не мислиш ли ,че по-голяма държава има по-добри шансове да се справи бързо и лесно отколкото една или няколко малки държави? Примери много.Иначе да, имаш право определено за Англия и UK ще е лошо ако се отделят спор няма!Както казах всяка държава може да е самостоятелна,но в този казус има много неясни все още неща това е което се опитвам да кажа.

47

neni4a

преди 9 години

До . Аз посочих примерно Румъния Явно си човек,който искат ,като загива,да завлече и колкото се може повече с него Същото е и с Великобритания Неслучайно Камерън и всички медии се изреждат да казват,че Шотландия я чака рай ако остане във Великобритания,но е точно обратното,като затъне Великобритания и Шотландия си отива и тя в блатото Ако гласуват за независимост,то и на Камерън и на Кралицата и на всички англииски диарии ще им се спекат ла*ната,щото това ще е началото на края

46

.

преди 9 години

До neni4aНяма да коментирам всичко написано,защото е излишно.Обвиняваш шопите и софиянци за всичко. Само ще кажа ,че "софиянци" са малък на брой хора или % т.е. говориш лошо за всички.Това ,че с обстоятелствата се е наложило да живеят тук не ги прави софиянци пък и те хората не искат!Такивате като теб дето искат да се цяпят и да бъдат част от Румъния както казваш ,ами какво правиш тук още? Кой те спира?

45

Див Селянин

преди 9 години

У наше село свободните кучета са щастливи и гладни а вързаните добре нахранени и не знаят че са нещастни. Това чака и шотландците. Демокрацията е диктат на мнозинството над малцинството, тежко на таз държава където мнозинството са невежи, както в България, скоро ще проличи как стоят нещата и в Шотландия.

44

Анонимен

преди 9 години

Всъщност коя ще е новата самостоятелна държава, Шотландия или Малкобритания? :D

43

.

преди 9 години

До neni4aМи никой нищо не ми плаща.А, се притеснявам за собствената ни държава.Да не се разцепи и тя.Това е.За валутата ми дреме защото сме в ЕС т.е засяга и нас.Трови ме това ,че никой не мисли в дългосрочен план за нищо а излизате с лозунги всички да се цепят. Да не Ви плащат пък на Вас да представяте колко в хубаво да се махнат. Не не съм казал ,че не могат да съществуват отделно НИКЪДЕ! Всяка държава или нация може.Въпроса е какви последствия ще има и за НАС!

42

neni4a

преди 9 години

До . На тебе за какво да ти се обяснява,платено ти е от НПО ,че да представяш нещата,че Шотландия едва ли не ще загине ако не е част от Великобритания Няма такова нещо,имат си акъл,,имат си ресурси ще се справят дори и с трудности А за валута,да си избират каквато валута искат,тебе какво те бърка

41

Анонимен

преди 9 години

Браво на Щотландия, идва ред на Каталуния, Бавария, Северна Ирландия, на РАЩ, демек Разединените Американски Щати, на Двете Германии, Фламандрия и пр., винаги е било така, тече, времето няма край и си тече, дано ние успеем са докопаме част от Македония и Беломорието

40

.

преди 9 години

До АнонименМи не си запозант със ситуацията относно оръжията. Шотландия иска да ги махне! Поне това се бие в гърдите лидере им. А, приемане за 2 месеца в ЕС даже няма да го коментирам. Като гледам никой не иска да ми отговори за валутата с аргументи а пляскате минуси щото така Ви е кеф. Аз се надявам България също да налижи вето за приемето им в ЕС. ЗАЩО?! ами защото *** имат претенции в юг, Румъния на север, а велика Македония ...тя е ясна.Не трябва да почва вълната на разцепление!!!

39

Анонимен

преди 9 години

имам въпрос - ако този реферндум не успее, не могат ли скотмените да го повторят след пет-десет години? Франция така направиха.

38

Анонимен

преди 9 години

в момента който остане в Британия да зане че тя ще се ислямизира на full до пет-шест години, а етентатите на ИДИЛ ще следавт един след друг

37

Анонимен

преди 9 години

Според мен са лесни - нефта е в Шотландия. ОСвен това щом ще плащат дълг могат да принудят англичаните да оставят част от ядрените си оръжия у тях - вес пак Шотландия ги е съхранявала, а не англия, те са на нейна територия, англичаните да си направи нови. Убеден съм че Шотландия Ес бързо-бъроз ще я приеме, особеон когато през 2017 г АНглия напусен ЕС след реферндума, ще й дадат за два месеца пълноправон членство.

36

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Класическият...Запад е изправен на...нокти.За първи път има реална...опасност,да се разклати и промени облика на световния властелин и самодържец,разпрострял се на три океана и,,,пет континента.Според мен това е...буря в чаша с вода;но все пак е...интересно.

35

Анонимен

преди 9 години

От утре вече ще имаме Small Britain

34

Маркс

преди 9 години

Да живее Република Шотландия! Долу дъртата рептилка и целия ЕС! Пфу!

33

.

преди 9 години

чиито пари сега са гарантирани от ВЕЛИКОБРИТАНИЯ а не Шотландия. Какво ще стане в дългосрочен план?Не са лесни за отговор тези въпроса. Каква гласност ще имат в европа и света?В европа (ЕС) ще са като Словения.В света определено няма да са като кралството.Тези неща не са за пренебрегване.Та не се хвърляйте толкова лесно за разцепление.